• ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #76816  από sofia13
 Τετ Αύγ 29, 2012 9:44 pm
Διαβάζοντας στη ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ σχετικά με το ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, είδα ότι το μέλος ΝΟWHERE ανέφερε συγκεκριμένα... '' την ίδια δουλει'α να αυξάνουν την δυνατότητα των κυττάρων να ,,τραβούν,, περισσότερο οξυγόνο σε συνθήκες ισχαιμίας , την κάνουν και κάποιες δίαιτες και συμπληρωματα διατροφής.,, - Επειδή αυριο πάω για νέα μαγνητική γιατί σίγουρα είμαι σε ώση πάλι κι' επειδή θα κάνω τις κορτιζόνες να συνέλθω , μετά θάρχίσει η μάχη με το ιατρικό team για την άρνηση μου στη Gilenya, μήπως κ α π ο ι ο ς ξέρει κατι γι΄αυτές τις δίαιτες και τα συμπληρώματα διατροφής; Σας Ευχαριστώ εκ ΄των προτέρων!
 #76820  από χριστος λεβ
 Πέμ Αύγ 30, 2012 6:53 am
Με λενε Χριστο εχω Οπτικη Νευρομυελιτιδα εκανα και εγω κορτιζονες αλλα ειχα υποτροπες μεχρι να μοε εγκριθει το Mabthera , κοιτα η διετα δεν ξερω ποσα κιλα εισαι και την ηλικια σου δεν θα στην προτηνα η γυμναστηκη το καλητερο φαρμακο εγω πηγενω Δευτερα ως Παρασκευη ωσο για τα συμπληροματα εγω επερνα του worrio lab την πρωτεινη εχει παρει εγκριση απο τον εοφ
 #76862  από sofia13
 Πέμ Αύγ 30, 2012 11:10 pm
Eυχαριστώ πολύ Χρήστο που κατέβαλλες ισως εαυτόν για να μου απαντήσεις, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Νασαι καλά .
 #76901  από χριστος λεβ
 Παρ Αύγ 31, 2012 8:26 pm
Ευχαριστω δεν χρειαζεται να λες μας εχει μεινη η καλη διαθεση και ολα καλα να λες Σημερα πηγα εκανα μαγνητικη και μαζι το αιμα που εστηλαν στην γερμανια για ακουαποριν περιμενω να δω αν αυξησουν το φαρμακο και ολα καλα το χαμογελο μας εχει μεινη και αυτο δεν θα το παρει ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!
 #76902  από sofia13
 Παρ Αύγ 31, 2012 9:19 pm
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!, για μένα δεν είναι μονο μια λέξη. Ειναι ένα μήνυμα οτι κάποιος έσκυψε πάνω συο πρόβλημά μου και τόκανε για λίγο δικό του. Και τον απασχόλησε και μου απάντησε! Εισαι ψυχαρα και οχι μόνο το χαμόγελο δεν θα μας κλέψουν αλλά ούτε κάν το γέλιο το δυνατό που μας βγαίνει ώρες-ώρες. Σου ευχομαι τα καλύτερα μεσα απο την καρδιά μου. !!!
 #76915  από χριστος λεβ
 Σάβ Σεπ 01, 2012 7:09 am
Κοιτα εγω ξαχνω ενα φιλο πραγματικο οταν οι ας πουμε φιλοι μου εμαθαν το προβλημα μου εγιναν ΛΟΥΙΣ γιατι δεν μπορουσα να ειμαι στα μπαρακια ορθιος επειση εχω συσπασεις στα ποδι στην ορθοστασια. Αυτα ο χαρακτηρισμος ψυχαρα δεν ειναι μου αρεσει απλα ειμασε συναδελφοι σε κατι ξεχαριστο δεν με νιαζει η ηλικια σου απλα αν θες να τα λεμε και να ειναι πραγματικα ΓΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!! περιμενω νε σου
 #76998  από Gorge
 Δευ Σεπ 03, 2012 6:41 pm
σιγνομη που αλαζω θεμα θελω να σας ροτισω αν εχει καπιος αντιμετοπησεικατι σαν εμενα 4 μερες νομιζω οτι εχω αμο στα ματια και πιο πολι στο δεξι και καπιες φορες δακριζει θα ηθελα τη γνομη σας τι πρεπι να κανω εχω 7 χρονια σκπ και κανω αβονεξ ευχαριστω
 #76999  από Μαρία
 Δευ Σεπ 03, 2012 7:17 pm
προφανώς έχεις ξηροφθαλμία την οποια την προκαλει η σκπ αλλα μπορει να ναι και ασχετο.
Μπορεις σε πρωτη φαση να δοκιμασεις κατι σε τεχνητο δακρυ η να πας σε οφθαλμιατρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαρία την Δευ Σεπ 03, 2012 7:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #77000  από sofia13
 Δευ Σεπ 03, 2012 7:44 pm
Σχετικά με την αίσθηση της ΑΜΜΟΥ στα μάτια, όταν μου συνέβη μου είπαν και πήρα απο το Φαρμακείο, τεχνητά δάκρυα. [οι Νευρολόγοι μου τα σύστησαν]. Αλλοιώς ρώτησε το γιατρό σου.
 #77001  από Gorge
 Δευ Σεπ 03, 2012 7:51 pm
σας ευχαριστω τη πεμτη θα παω να ροτισω το νεβρολογο και θα σας πω νεα τοτε