• ΜΙΣΗ ΖΩΗ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #76692  από ρενια
 Τρί Αύγ 28, 2012 8:32 am
Ξερω οτι πολυ απο εσας εχετε πολυ πιο σοβαρο προβλημα υγειας απο το δικο μου, αλλα και το να ζεις με την αυρα ημικρανιας ειναι ενας εφιαλτης .
Δεν ξερω πραγματικα σε πιο να πω αυτο που νιωθω, περα απο εσας που εχετε ζησει κατι σχετικο!!
Σε πιο να μιλησω στον αντρα μου? που στην τελευταια κριση ,μεσα στην τρομαρα μου ηθελα να παω νοσοκομειο και αυτος φωναζαι οτι δεν εχω τιποτα ?
Στον γιατρο μου που μου ειπε οτι ειναι απο την ημικρανια , στην ουσια δηλαδη μου ειπε οτι η καθε κριση ειναι και ενα ισχαιμικο επισοδει αλλα οχι επικυνδινο για την υγεια μου?
Χα !!ποιος μου λεει οτι στην επομενη κριση αυτο το ακινδυνο ισχαιμικο δεν θα μου αφησει κατι για να το θυμαμαι μια ζωη?
Κανεις υποθετω !!! ποιος μου λεει οτι η επομενη κριση δεν θα με στειλει στον αλλο κοσμο?
Και να σας πω την αληθεια αν δεν ειχα 2 μικρα παιδια ποσος που θα μ ενοιαζαι ,αλλωστε ΜΙΣΗ ΖΩΗ ΖΩ.
Ο γιατρος καθετος μαθε να ζεις με αυτο!!
Δηλαδη να μαθω να ζω με ενα πιστολι στον κροταφο που καποια στιγμη θα κανει το μπαμ !!
Να βρασω την ιατρικη τους και ολη την επιστημη τους !!
Δεν ξερω αν καποιος απο εσας γνωριζει καποιο καλο νευρολογο, αν υπαρχει δηλαδη, για να με βγαλει απο αυτο το αδιεξοδο που ζω !!
Σας ευχαριστω που με ακουσατε και συγνωμη αν σας κουρασα !!
 #76697  από stayrosl
 Τρί Αύγ 28, 2012 10:15 am
Καλημερα ρενια.Μιση ζωη ζει κανεις οταν ειναι κανεις μισος εσυ φανταζομε οτι δεν εισαι μιση σωστα???Κοιτα να δεις οταν στα 22 χρονια σου μαθενεις οτι εχεις σκλυρηνση κατα πλακας και πρεπει να ζεις με αυτο μεχρι να πεθανεις το περνεις αποφασει.Ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να εχω καλη ψυχολογια για να τα πηγενω καλα και ετσι το ριχνω στη τρελα αφου δικομοδω μεχρι αηδιας τον εαυτο μου και ετσι εχω βρει τη λυση,μηπως να κανεις και συ το ιδιο??
 #76701  από ρενια
 Τρί Αύγ 28, 2012 11:54 am
Εχεις δικιο οχι μιση δεν ειμαι σωματικα τουλαχιστον , αλλα ψυχικα ναι !!! και ισως ηταν και λιγο υπερβολη . Αλλα γμτ και εγω στα 30 εμαθα οτι πρεπει να ζω με αυτο τον εφιαλτη !! Φαντασου δεν οδηγω με τον φοβο οτι μπορει να παθω κριση και τι θα κανω , παω τα παιδια βολτα και σκεφτομαι τι θα κανω αν με πιασει, καλα για θαλασσα με τα μικρα μονη μου δεν το,κουβεντιαζω καθολου !! Ξερω οτι ισως λογο της σοβαροτητας της δικη σας καταστασης αυτα να μοιαζουν χαζα αλλα σε μενα μοιαζουν τεραστια !!
Σκεψου ομως οτι τοσα χρονια κοιμαμαι και ξυπναω με τον φοβο της επομενης κρισης !!
 #76702  από litsa
 Τρί Αύγ 28, 2012 12:12 pm
ρένια ότι πιθανότητες εχει ένας υγιής να πάθει κάτι έχουμε και εμείς..
τι δεν πας με τα παιδια μπάνιο? γιατι΄??? δοκίμασε απογευματάκι με ηρεμία .. και θα δεις ότι είναι τέλεια...

μην κάνουμε την ζωή μας μισή...... πριν γίνει από μόνη της.... και με χειροπιαστούς πραγματικούς λόγους...

απόλαυσε τα θέλω σου.... και όταν έρθει το πρόβλημα το αντιμετωπίζεις ....
μέχρι τότε ....

:romance-adore: :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #76707  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Αύγ 28, 2012 12:57 pm
ρενια έγραψε:Ξερω οτι πολυ απο εσας εχετε πολυ πιο σοβαρο προβλημα υγειας απο το δικο μου, αλλα και το να ζεις με την αυρα ημικρανιας ειναι ενας εφιαλτης .
Δεν ξερω πραγματικα σε πιο να πω αυτο που νιωθω, περα απο εσας που εχετε ζησει κατι σχετικο!!
Σε πιο να μιλησω στον αντρα μου? που στην τελευταια κριση ,μεσα στην τρομαρα μου ηθελα να παω νοσοκομειο και αυτος φωναζαι οτι δεν εχω τιποτα ?
Στον γιατρο μου που μου ειπε οτι ειναι απο την ημικρανια , στην ουσια δηλαδη μου ειπε οτι η καθε κριση ειναι και ενα ισχαιμικο επισοδει αλλα οχι επικυνδινο για την υγεια μου?
Χα !!ποιος μου λεει οτι στην επομενη κριση αυτο το ακινδυνο ισχαιμικο δεν θα μου αφησει κατι για να το θυμαμαι μια ζωη?
Κανεις υποθετω !!! ποιος μου λεει οτι η επομενη κριση δεν θα με στειλει στον αλλο κοσμο?
Και να σας πω την αληθεια αν δεν ειχα 2 μικρα παιδια ποσος που θα μ ενοιαζαι ,αλλωστε ΜΙΣΗ ΖΩΗ ΖΩ.
Ο γιατρος καθετος μαθε να ζεις με αυτο!!
Δηλαδη να μαθω να ζω με ενα πιστολι στον κροταφο που καποια στιγμη θα κανει το μπαμ !!
Να βρασω την ιατρικη τους και ολη την επιστημη τους !!
Δεν ξερω αν καποιος απο εσας γνωριζει καποιο καλο νευρολογο, αν υπαρχει δηλαδη, για να με βγαλει απο αυτο το αδιεξοδο που ζω !!
Σας ευχαριστω που με ακουσατε και συγνωμη αν σας κουρασα !!
:greetings-waveyellow: Ρενια μου, σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ !!! Δεν θα ''συζητησω'' τωρα, περι ημικρανιων ! Ισως καποια αλλη φορα ! Ομως, τεσσερα πραγματα σου λεω !!!!! 1) Ακου τη συμβουλη της Λιτσας ! 2) Παψε να λες οτι εχεις μιση ζωη 3) Μην περιμενεις , να καταλαβουν οι γυρω σου, ποσο υποφερεις ! Οσο κι αν σε αγαπαει ο αντρας σου, δεν μπορει να νοιωσει το μαρτυριο σου ! 4) Πηγαινε σε ενα απο τα ιατρεια πονου, που υπαρχουν στα δημοσια νοσοκομεια !!!!!!!!! Αν μενεις στην Αθηνα , μπορεις να απευθυνθεις στο ''Γ.Γεννηματας'' . Το τηλεφωνο του ιατρειου πονου , εκει, ειναι 210 7768285 ! Επισης, υπαρχει και ιατρειο κεφαλαλγιας με τηλεφωνο 210 7474536 . Σου ευχομαι τα καλυτερα !!!!!Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #76714  από elpida
 Τρί Αύγ 28, 2012 2:47 pm
Ρένια μου, μην το βάζεις κάτω!
Προσπάθησε να ξεπεράσεις τους φόβους σου, γιατί αν δεν το κάνεις, η ζωή σου θα γίνει αφόρητη.
Εσύ έχεις την επιλογή να οδηγήσεις, να πας τα παιδιά σου βόλτα, να βγεις στη θάλασσα...
Υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν έχουν ούτε αυτή την επιλογή στην ζωή τους!
Δεν γίνεται να κοιμάσαι και να ξυπνάς με τον φόβο μιας κρίσης, όπως λες.
Εξάλλου, ανά πάσα στιγμή, όλοι είμαστε υποψήφιοι για μια νέα κρίση.
ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ!
Κάνε τον φόβο σου, δύναμη και ελπίδα.

Είσαι ΖΩΝΤΑΝΗ και η ζωή σου ΔΕΝ είναι μισή.
 #76753  από ρενια
 Τρί Αύγ 28, 2012 10:57 pm
Πραγματικα σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας !! Αποφασισα να το ψαξω οσο μπορω θα παω νε νεο γιατρο βαρεθηκα να ακουω οτι κανεις δεν ξερει γιατι μου συμβαινουν αυτα !!
Θα κανω νεα μαγνητικη για να αποκλεισω και την σκπ γιατι εχω πολλα συμπτωματα που δεν εχουν να κανουν με τις ημικρανιες !!!
 #76757  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Αύγ 28, 2012 11:41 pm
ρενια έγραψε:Πραγματικα σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας !! Αποφασισα να το ψαξω οσο μπορω θα παω νε νεο γιατρο βαρεθηκα να ακουω οτι κανεις δεν ξερει γιατι μου συμβαινουν αυτα !!
Θα κανω νεα μαγνητικη για να αποκλεισω και την σκπ γιατι εχω πολλα συμπτωματα που δεν εχουν να κανουν με τις ημικρανιες !!!
Πηγαινε εκει που σου ειπα !!!! Αν μενεις στην Αθηνα ! Αλλιως, ψαξε για αντιστοιχο ιατρειο στην πολη σου, σε δημοσιο νοσοκομειο!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #76833  από ρενια
 Πέμ Αύγ 30, 2012 12:40 pm
καλημερα !! Σημερα πηγα στον γιατρο ξανα !! Του μιλησα για την τελευταια κριση ,που ηταν διαφορετικη απο τις αλλες και ειχε πιο εντονα μουδιασματα , και μου ειπε να κανουμε μαγνητικη εγκεφαλου και μαγνητικη αγγειογραφια εκλεισα ραντεβου 25 Σεπτεμβριου !!
Αν και αυτη την φορα ολα ειναι καλα μα τον θεο θα ειμαι αξια της μοιρας μου αν συνεχισω να ασχολουμαι και να κανω την ζωη μου μιζερη !! φιλια σε ολους και σας ευχαριστω
 #76838  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Αύγ 30, 2012 4:20 pm
ρενια έγραψε:καλημερα !! Σημερα πηγα στον γιατρο ξανα !! Του μιλησα για την τελευταια κριση ,που ηταν διαφορετικη απο τις αλλες και ειχε πιο εντονα μουδιασματα , και μου ειπε να κανουμε μαγνητικη εγκεφαλου και μαγνητικη αγγειογραφια εκλεισα ραντεβου 25 Σεπτεμβριου !!
Αν και αυτη την φορα ολα ειναι καλα μα τον θεο θα ειμαι αξια της μοιρας μου αν συνεχισω να ασχολουμαι και να κανω την ζωη μου μιζερη !! φιλια σε ολους και σας ευχαριστω
:greetings-waveyellow: Σου ευχομαι να εχεις καλα νεα !!!! Και να βρεις , αμεσα, λυση στο προβλημα σου !!!! Θα μας ενημερωνεις, ετσι ???? :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: