• ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #76287  από sofia13
 Παρ Αύγ 17, 2012 7:04 pm
Εδω και πολυ καιρο δεν αντιλαμβανομαι τα πραγματα που συμβαινουν γυρω μου οσο και οπως θαπρεπε. Συμβαινει και σε καποιους απο σας, ;
 #76289  από βικυ
 Παρ Αύγ 17, 2012 7:17 pm
Τι ακριβως εννοεις sofia13?Μπορεις να γινεις ποιο συγκεκριμενη??

Εγω αυτο που εχω διαπιστωσει τον τελευταιο καιρο ειναι πως δεν μπορω να μαθω κατι ......π.χ. διαβαζω τις οδηγιες για ενα καινουριο παιχνιδι και δεν τις αφομοιωνω.....πρεπει να παιξω το παιχνιδι για να το καταλαβω......παλαιοτερα δεν ημουν ετσι...
Εχασα την "ευστροφια" μου ή απλα μεγαλωνω????? :sad-roulette:
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα..... :sad-pacing:
 #76293  από sofia13
 Σάβ Αύγ 18, 2012 8:43 am
kαλημερα. Βικυ εννοω οτι αργώ να πάρω μπρός μερικές φορές, ψιλοχάνομαι και με προβλημάτισε το γεγονός. Και δεν νομίζω οτι στην περίπτωση σου είναι οτι μεγαλώνεις. Μακάρι να ίσχυε σαν άλλοθι. Παντως θα το ψάξω όπως με συμβούλεψαν κάποια αξιόλογα μέλη του Φόρουμ.
 #76297  από pelopidas
 Σάβ Αύγ 18, 2012 10:11 am
sofia13 έγραψε:kαλημερα. Βικυ εννοω οτι αργώ να πάρω μπρός μερικές φορές, ψιλοχάνομαι και με προβλημάτισε το γεγονός. Και δεν νομίζω οτι στην περίπτωση σου είναι οτι μεγαλώνεις. Μακάρι να ίσχυε σαν άλλοθι. Παντως θα το ψάξω όπως με συμβούλεψαν κάποια αξιόλογα μέλη του Φόρουμ.
cog fog (cognitive fog),ετσι λεγεται
 #76298  από litsa
 Σάβ Αύγ 18, 2012 10:12 am
δηλ????
cog? fog? :think: :think: :o
 #76301  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Αύγ 18, 2012 11:16 am
:violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: Συχνα νοιωθω...fog στον εγκεφαλο μου ......................!!!!!!! Αλλοτε , παλι, νοιωθω το αντιστροφο ! Μια ....νοητικη-αντιληπτικη....υπερ-δραστηριοτητα................. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:
 #76313  από pelopidas
 Σάβ Αύγ 18, 2012 3:02 pm
litsa έγραψε:δηλ????
cog? fog? :think: :think: :o
μπορεις να το πεις "διανοητικη ομιχλη"
 #76317  από sofia13
 Σάβ Αύγ 18, 2012 4:02 pm
ΑΝΝΑ59 , εναλλάξ σου συμβαίνει αυτό ; Γιατι ενω πριν κάποιο καιρο , η μνήμη μου απ' οτι λέγανε οι φίλοι μου ήταν ,, επικίνδυνη ,, και με την δευτερη ανάγνωση μάθαινα απ'εξω και βιβλία ολόκληρα, τωρα τι να πω; Τρικυμία εν κρανίο να πώ, fog να το πω; , το θέμα είναι οτι τάκανα πάνω μου...
 #76320  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Αύγ 18, 2012 7:49 pm
sofia13 έγραψε:ΑΝΝΑ59 , εναλλάξ σου συμβαίνει αυτό ; Γιατι ενω πριν κάποιο καιρο , η μνήμη μου απ' οτι λέγανε οι φίλοι μου ήταν ,, επικίνδυνη ,, και με την δευτερη ανάγνωση μάθαινα απ'εξω και βιβλία ολόκληρα, τωρα τι να πω; Τρικυμία εν κρανίο να πώ, fog να το πω; , το θέμα είναι οτι τάκανα πάνω μου...
:think: Οχι εναλλαξ !!!! Εξαρταται απο τη μερα !!!!!! Αλλες μερες ειναι πολυ ασχημες...αλλες λιγο ασχημες..αλλες καλες....!!!!! Το ιδιο συμβαινει και με τα υπολοιπα συμπτωματα....... :violence-hammer:
 #88552  από marian77
 Πέμ Απρ 11, 2013 11:35 am
λοιπόν έχω κάτι αντίστοιχο κατά διαστήματα.Ξεχνάω τα άμεσα και τωρινά, δηλαδή θέλω να παώ κουζίνα να πάρω κάτι φτάνω στη κουζίνα και ξεχνάω τι θέλω ή μου λένε κάτι τώρα και σε 1 λεπτό ξαναρωτάω :laughing-rolling: αυτά απο όσο έχω κοιτάξει έχουν να κάνουν με το θέμα μνήμης/αντιληψης που δημιουργεί η ms. Σε εμένα συμβαίνει στο τώρα εαν με ρωτήσεις για πράγματα που συνέβησαν πριν 10 χρόνια, θυμάμαι τέλεια!
Θέλω να πω επίσης πως ουδέποτε είχα τέτοια.....αλλα φαίνεται ήταν τα πρώτα συμπτώματα της νόσου. Η αδελφή μου πάλι (έχει και αυτή τη νόσο) αλλά θέλει να πεί και άλλα λέει με αποτέλεσμα να... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: τρελλά. :greetings-waveyellow: