• αν δεν παρω φαρμακα για εναν μηνα τι?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #75998  από NikoleScully
 Δευ Αύγ 06, 2012 11:39 am
Καλημερα παιδια.....
ευχομαι να εισαστε ολοι καλα!!
Εχω μια ερωτηση...αν δεν κανω τις ενεσεις για εναν μηνα τρεχει κατι?Βασικα δεν εχω το 6μηνο κολοχαρτο που ζητανε απο τον γιατρο...εχει φυγει για διακοπες ο δοκτορας και ο αλλος μετα τις 15 σεπτεμβριου....και αναγκαζουν για αυτο το κολοχαρτο να κλεισω ραντεβου απογευματινο γιατρο επι πληρωμη...και λεω εγω γιατι να δωσω 50ευρω το λιγοτερο για ενα κολοχαρτο και να μην παω να τις παρω.....συμβαινει κατι αν δεν κανω την αγωγη για κανενα μηνα?Μπορω απο καπου αλλου να παρω το χαρτι?Μπορει καποιος που ξερει να βοηθησει την κατασταση?Για μια εβδομαδα εχω ακομα ενεσεις.....
 #76000  από zgouriazmenos
 Δευ Αύγ 06, 2012 1:31 pm
Καλημέρα!
Δεν μπορείς να βρείς έναν οποιοδήποτε νευρολόγο να στο δώσει ή ακόμα και κπ απο το Νοσοκομείο που σε παρακολουθούν και μπορεί να σε ξέρει και ας μην είναι ο γιατρός σου?
 #76002  από krevasils
 Δευ Αύγ 06, 2012 3:27 pm
NikoleScully έγραψε:Καλημερα παιδια.....
ευχομαι να εισαστε ολοι καλα!!
Εχω μια ερωτηση...αν δεν κανω τις ενεσεις για εναν μηνα τρεχει κατι?Βασικα δεν εχω το 6μηνο κολοχαρτο που ζητανε απο τον γιατρο...εχει φυγει για διακοπες ο δοκτορας και ο αλλος μετα τις 15 σεπτεμβριου....και αναγκαζουν για αυτο το κολοχαρτο να κλεισω ραντεβου απογευματινο γιατρο επι πληρωμη...και λεω εγω γιατι να δωσω 50ευρω το λιγοτερο για ενα κολοχαρτο και να μην παω να τις παρω.....συμβαινει κατι αν δεν κανω την αγωγη για κανενα μηνα?Μπορω απο καπου αλλου να παρω το χαρτι?Μπορει καποιος που ξερει να βοηθησει την κατασταση?Για μια εβδομαδα εχω ακομα ενεσεις.....
ΤΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙς;;;;
 #76003  από NikoleScully
 Δευ Αύγ 06, 2012 3:53 pm
Οχι οι μαπες.......παρακαλουσα την γραμματεα του θωμαιδη αλλα και αυτη ειναι σκραπα...της ειπα οτι ο θωμ μου ειπε για εναν αλλον συναδελφο και εκεινη λεει οτι δεν την εχει ενημερωσει και δεν μπορει να κανει κατι...ειπε να παρω τηλ στο 1535 για να κλεισω ραντεβου αλλα με ριχνουν απο σεπτεμβρη...τι να το κανω????!!!!!οπως ειχε αναφερθει σε καποιο θεμα στον ερυθρο οι νευρολογοι εχουν αντιπαλοτητα μεταξυ τους και ξεσπουν σε εμας......

krevasils' rebif 44 περνω..
 #76004  από krevasils
 Δευ Αύγ 06, 2012 3:57 pm
NikoleScully έγραψε:Οχι οι μαπες.......παρακαλουσα την γραμματεα του θωμαιδη αλλα και αυτη ειναι σκραπα...της ειπα οτι ο θωμ μου ειπε για εναν αλλον συναδελφο και εκεινη λεει οτι δεν την εχει ενημερωσει και δεν μπορει να κανει κατι...ειπε να παρω τηλ στο 1535 για να κλεισω ραντεβου αλλα με ριχνουν απο σεπτεμβρη...τι να το κανω????!!!!!οπως ειχε αναφερθει σε καποιο θεμα στον ερυθρο οι νευρολογοι εχουν αντιπαλοτητα μεταξυ τους και ξεσπουν σε εμας......

krevasils' rebif 44 περνω..

ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΕΣ ΜΠΕΤΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ Μ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΤΙΣ ΕΔΙΝΑ...ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΡΗΣΑ...ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΛΛΟ.....
 #76013  από Thor
 Δευ Αύγ 06, 2012 7:35 pm
Ναι ρε σι ΝικολΣκαλυ αν δεν παρεις τις ενεσεις για ενα μηνα τρεχει κατι
Θα χασει λεφτα η εταιρεια τωρα για την υγεια σου δεν ξερω τι παιζει
Παντως σε περιοδο καυσωνα πεφτει βαρυ το ρεμπιφ 44 και το εχω κοψει
προσωρινα αν και γενικα το βρισκω καλο φαρμακο τουλαχιστον σε μενα
Καλο καλοκαρι
 #76018  από billios
 Δευ Αύγ 06, 2012 10:25 pm
Θα τους ειχε παρει ο διαολος αν δεν μου το εγραφε οποιοσδηποτε νευρολογος στο νοσοκομειο που εχω το ιστορικο μου,ειναι υποχρεομενοι να σου γραψουν,πηγαινε σε εφημερευον στην αναγκη,κανε μια προσπαθεια στο γεννηματα.Εμενα οταν ελειπε η δικια μου με παραπεμψε σε αλλη και μου εγραψε χωρις προβλημα 6μηνη.
Δεν εχεις το τηλεφωνο του δικου σου του λυρη να σε βοηθησει?

Υ.Γ Μην ντραπεις,με τα δικα σου λεφτα κανει διακοπες.
Υ.Γ 2 Η θεραπεια δεν ειναι κατα το δοκουν,η' την κανεις και περνεις τα ρισκα η' δεν τη κανεις,προσωπικη μου αποψη
 #76024  από litsa
 Τρί Αύγ 07, 2012 12:51 am
οποιοσδηποτε μπορεί να σου την γράψει αυτή την συνταγή... έλεος!!

#$%#$^%$%^^%*&^*&^&*%^%$#@!!@##!@
 #76026  από LL--MM
 Τρί Αύγ 07, 2012 8:40 am
Με μια μικρούουουουλα λεπτομέρεια, τόση δα: Δε σου καλύπτει το δημόσιο ταμείο τη συνταγή του οποιουδήποτε... :snooty:
Εκτός άν α πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο, πράγμα πολύ αμφίβολο, στους καιρούς που ζούμε... :think:

Ρώτα πάντως από το τηλέφωνο άν κάποιος άλλος το πρωΐ μπορεί να στο δώσει, σε τίποτα εξωτερικά ιατρεία...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Αύγ 07, 2012 1:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.