• Gilenya και υποτροπη

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #75931  από giorgos-sf
 Πέμ Αύγ 02, 2012 10:17 pm
Ξέρει κανείς ποσος καιρός πρέπει να περάσει απο την έναρξη του gilenya για να αρχίζει να δρα στον οργανισμό; Έπαθα υποτροπη τη δεύτερη μέρα γι αυτό ρωτάω .......
 #75932  από Στάθης
 Παρ Αύγ 03, 2012 12:47 am
Καλησπέρα Γιώργο, αν και δεν έχω δοκιμάσω το έν λόγο χάπι, έπεσα σε ένα blog μια Kathy's http://www.diagnosisms.com/2011/03/15/a ... h-gilenya/ στην οποία είπανε ότι μπορεί να πάρει από 2 μέχρι και 6 βδομάδες να αρχίζει να δρα.

"When you begin Gilenya, you are given the medication under supervision. Your blood pressure and heart rate are monitored each hour. It is a long six hour day, but it went well for me. I was told that it may take between two weeks to six weeks, to see any results. For me, my improvement began in five days!"

Γρήγορα Περαστικά και καλή δύναμη !
 #75933  από giorgos-sf
 Παρ Αύγ 03, 2012 8:59 am
Ευχαριστώ για την απάντηση!!!!
 #75934  από manoula 2
 Παρ Αύγ 03, 2012 9:17 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΕΓΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΘΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΧΑΠΙ ΕΙΧΑ ΗΔΗ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΙ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΧΑΠΙ ΣΕ 18 ΩΡΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ@!!!!!!
 #76182  από arianne
 Δευ Αύγ 13, 2012 6:27 am
εκοψα τυσαμπρι λογω ιου το φλεβαρη κ ξεκινησα τζιλενια 15 ιουνιου εχωντας συμπτωματα υποτροπης εχω κανει απο τοτε 3 υποτροπες κ ο γιατρος λεει πως θελει μηνες να δουλεψει κ λογω αποτελ μαγνητικων πιλλε; ενεργες κ μερικες κσινουργ οποτε ειμαι λεει σε μια σταθερη υποτροπη.
εσεισ τι περνατε πριν,ποσο καιρο χωρις φαρμσκα μεχρι τι τζιλενια?υποτροπες? ευχαριστω.