• FAMPYRA

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #75918  από MATINA
 Πέμ Αύγ 02, 2012 10:37 am
καλημέρα :bow-yellow: ο γιατρός πρότεινε fampyra :violence-hammer: δεν ξέρω κ πρέπει να αποφασίσω :happy-smileyinthebox: κ τώρα τι? :techie-studyingbrown: φοβάμαι από τη σκλήρυνση φοβάμαι το fampyra :happy-bouncymulticolor: Mατίνα :text-thankyouyellow:
 #75930  από Katrin
 Πέμ Αύγ 02, 2012 8:40 pm
Καλως την
Καλησπερα εγω το πέρνω εδω και 2 μήνες.Εχω δει βελτίωση.Να φανταστείς εχω εδω και 2 χρόνια πι,οχι πως το εχω αφήσει κιολας αλλα περπατάω λίγο καλύτερα,μην σε ανησυχεί.
 #76047  από MATINA
 Τρί Αύγ 07, 2012 4:11 pm
πήγα στο νοσοκομείο :scared-eek: όλες οι εξετάσεις για το fampyra είναι εντάξει :banana-stoner: άρα θα το πάρω :banana-dreads: κ εκεί που φαβόμουν το φάρμακο περιμένω το γιατρό να γυρίσει από διακοπές :violence-uzi: θα πάω κ θα του κάνω ομορφιές :happy-cheerleadersmileygirl:
 #76060  από billios
 Τρί Αύγ 07, 2012 10:20 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :eusa-dance:
 #76070  από MATINA
 Τετ Αύγ 08, 2012 2:28 pm
πολύ μ' αρέσει που γελάς :teasing-neener: πάντα έτσι αγκαλιά με το βάσανο ξεχάσαμε να ζούμε :sad-roulette: η κόρη μόλις της είπα ότι θα κάνω σχέση με το γιατρό :whistle: θέλω το φαρμακό μου :happy-bouncymulticolor: που θα μας πάει όλοι μας καλά :happy-partydance: με αγάπη Ματίνα :obscene-drinkingchug: