gioulaki έγραψε:ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ....ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΤΗΝΗ...ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ..ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ...ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΤ Ο ΕΟΠΠΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙςΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ 25%

Επειδη αρρωστησα, τα ριχνω στους αλλους ??? Πώς, δηλαδη ??? Τι πρεπει να κανω για να χαλαρωσω ??? Να καθησω να με .....μπιπ..., ποικιλοτροπως, μονο και μονο επειδη αρρωστησα ???? Η ιατροφαρμακευτικη μας περιθαλψη, καλυπτεται απο αυτα, ακριβως, τα λεφτα που μας κρατανε καθε μηνα ! Ακομα και το επιδομα, εχει κρατησεις , 4% για κλαδο υγειας ! Λες, οτι, εδω και ενα χρονο, σας ειχε σταλει η αποφαση ???? Γιατι , μεσα σ'αυτο το χρονο, εγω, εξακολουθησα να παιρνω δωρεαν ΟΛΑ τα φαρμακα ????? Χαρη μου εκαναν ??? Δεν νομιζω !!!! Το οτι, εκοψαν την μηδενικη συμμετοχη και σε αλλες παθησεις, δεν μου λεει τιποτα !!! Μηπως, αυτο το γεγονος, θα πρεπει να με...παρηγορει ??? Ε!! Οχι !!! Να μην την εκοβαν, απο καμια παθηση !!!!!!!! Και....ναι !!!!! Επιμενω !!!! Ολοι εκεινοι, που φερονται με απανθρωπο τροπο σε ασθενεις και μαλιστα , χρονιως ασθενεις ....ειναι ΚΤΗΝΗ !!!!! Ειτε , ειναι γιατροι...ειτε διοικητικοι υπαλληλισκοι...ειτε υπουργοι !!!!!!!Ειτε ειναι, εκεινοι, που νομοθετουν τετοια μετρα εξοντωσης, ειτε εκεινοι ,που , με το ''ετσι θελω'' δεν εφαρμοζουν νομους, ειτε εκεινοι που ανεχονται αδικιες!!!!!!!! ΚΤΗΝΗ !!!!!!!!!

Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου .......!!!!! Λυπαμαι, αλλα αδυνατω να το καταλαβω !!!! Ενα λεω μονο !!!! ΔΕΝ παιρνω τις βιταμινες και αλλα , μη συνταγογραφουμενα φαρμακα, παρολο που τα εχω αναγκη, επειδη ΔΕΝ μπορω να τα πληρωνω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........Τωρα, θα προσθεσω κι αλλα φαρμακα, σ'αυτη την απαγορευμενη λιστα !!!! Οπως, τα φαρμακα της οστεοπενιας και της χοληστερινης ! Για την, μεν, πρωτη, ευθυνεται η κορτιζονη ...για την, δε, δευτερη, ευθυνεται η ιντερφερονη !!!!!!!! Αυτο ειναι καλο ???? Ε ?????????????????????????????????????????????????