• τερμα η 0% συμμετοχη σε ολα τα φαρμακα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #75504  από EFFIE
 Δευ Ιούλ 23, 2012 6:56 pm
Ωραια!!
το πετυχανε κ αυτο, απο εδω και περα πληρωνουμε κ εμεις συμμετοχη (εκτος τα φαρμακα της νοσου) για ολα τα φαρμακα!!!
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
αυτο ειναι κρατος........... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
 #75506  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιούλ 23, 2012 7:21 pm
:angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: Ειναι, εντελως,-ουστηδες !!! Το πηγαν...λάου-λάου !!!!! Η τελευταια σχετικη εγκυκλιος, ηταν ασαφης !!!! Σκοπιμα, βεβαια ! :violence-uzi: Ενα πραγμα , πρεπει να προσεχουμε, απο εδω και περα !!!!! Μη μας πιανουν κοροϊδα, οταν προκειται για φαρμακα , που σχετιζονται με επιπτωσεις της παθησης και της φαρμακευτικης αγωγης ! Πχ. φαρμακα για το στομαχι, οταν ειμαστε σε κορτιζονη....,φαρμακα για τις κραμπες κλπ !!!!! :think: Και, εγω η χαζη, αναρωτιεμαι και παλι !!!!! Οι γιατροι,ειναι τοσο πολυ υποταγμενοι...ξεπουλημενοι...φοβισμενοι....αναισθητοι?????? Γιατι ????? Ενας νευρολογος , που το παντελονι του, να εχει......περιεχομενο...δεν υπαρχει σ'ολη την Ελλαδα ????? Ε???????Αυτοι, που ζουν ΟΛΗ την αγωνια μας...τις υποτροπες μας...τον πονο μας.....ειναι τοσο πολυ......αποκτηνωμενοι.....???????Ειναι τοσο πολυ ΧΟΡΤΑΤΟΙ , που , οχι μονο δεν πιστευουν τους...νηστικους αλλά τους πολεμουν κι ολας???? Ε ??????????? ΟΥΣΤ !!!!! ΟΥΣΤ !!!!!! Και , παλι....ΟΥΣΤ :angry-cussingblack: ΥΓ. Εφουλι !!!! Πες μας, απο πού εμαθες τα νεα !!!!
 #75508  από EFFIE
 Δευ Ιούλ 23, 2012 7:53 pm
EFFIE έγραψε:Ωραια!!
το πετυχανε κ αυτο, απο εδω και περα πληρωνουμε κ εμεις συμμετοχη (εκτος τα φαρμακα της νοσου) για ολα τα φαρμακα!!!
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
αυτο ειναι κρατος........... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
να συμπληρωσω οτι το εμαθα απο τον νευρολογο μου, οπου σταλθηκε η εγκυκλιος στο νοσοκομειο...
 #75526  από gioulaki
 Τρί Ιούλ 24, 2012 10:43 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ...ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΘΗΣΗ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΧΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΤΑΝΤΑΡ.
 #75529  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 24, 2012 11:45 am
gioulaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ...ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΘΗΣΗ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΧΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΤΑΝΤΑΡ.
ΟΧΙ !!!!!ΟΧΙ !!!!! Δεν ισχυε, παντα !!!!!!! Υπηρχε η εγκυκλιος Γ55/749/26-3-2010, που γραφει οτι ...οι πασχοντες απο σκπ, εχουν ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ !!!!!!! Το εχω αναφερει , εδω στο φορουμ, αμετρητες φορες !!!!!! Το ''ζουσα'' 16 χρονια, τωρα !!!!!Επρεπε, βεβαια, στη συνταγη, να αναγραφεται ΚΑΙ η σκπ...πχ...σκπ-χοληστερινη...κλπ....Ε!!!!!!!! Μη λεμε οτι ...ηταν και ελαστικοι !!!!! Ε!!!!! ΟΧΙ !!!!! Το αντιθετο, μαλιστα !!!!! Μερικοι ''γιατροι'' δεν γνωριζαν ή εκαναν οτι δεν γνωριζαν την εγκυκλιο !!!!Αυτα τα κτηνη, δεν δεχονταν να μας γραψουν 0% συμμετοχη, ετσι, για να μας βασανισουν !!!!!Τωρα.....περασε το δικο τους !!!!! Πρεπει να ειναι ευχαριστημενοι !!!!!!! Να χαιρονται, που ΔΕΝ θα μπορουμε να παιρνουμε φαρμακα, για τις ''παραπλευρες απωλειες'' της σκπ !!!!!!!!!!!! :angry-cussingblack: ΥΓ.Πρεπει να μαθουμε, τι συμμετοχη προβλεπεται, για τους παραπληγικους ! Αν ειναι μηδενικη, τοτε, οσοι απο μας παιρνουμε το παραπληγικο επιδομα, δεν θα πληρωνουμε ! Θα το ψαξω !!!!! Και θα ενημερωσω !!!!!!
 #75531  από EFFIE
 Τρί Ιούλ 24, 2012 11:53 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
gioulaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ...ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΘΗΣΗ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΧΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΤΑΝΤΑΡ.
ΟΧΙ !!!!!ΟΧΙ !!!!! Δεν ισχυε, παντα !!!!!!! Υπηρχε η εγκυκλιος Γ55/749/26-3-2010, που γραφει οτι ...οι πασχοντες απο σκπ, εχουν ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ !!!!!!! Το εχω αναφερει , εδω στο φορουμ, αμετρητες φορες !!!!!! Το ''ζουσα'' 16 χρονια, τωρα !!!!!Επρεπε, βεβαια, στη συνταγη, να αναγραφεται ΚΑΙ η σκπ...πχ...σκπ-χοληστερινη...κλπ....Ε!!!!!!!! Μη λεμε οτι ...ηταν και ελαστικοι !!!!! Ε!!!!! ΟΧΙ !!!!! Το αντιθετο, μαλιστα !!!!! Μερικοι ''γιατροι'' δεν γνωριζαν ή εκαναν οτι δεν γνωριζαν την εγκυκλιο !!!!Αυτα τα κτηνη, δεν δεχονταν να μας γραψουν 0% συμμετοχη, ετσι, για να μας βασανισουν !!!!!Τωρα.....περασε το δικο τους !!!!! Πρεπει να ειναι ευχαριστημενοι !!!!!!! Να χαιρονται, που ΔΕΝ θα μπορουμε να παιρνουμε φαρμακα, για τις ''παραπλευρες απωλειες'' της σκπ !!!!!!!!!!!! :angry-cussingblack: ΥΓ.Πρεπει να μαθουμε, τι συμμετοχη προβλεπεται, για τους παραπληγικους ! Αν ειναι μηδενικη, τοτε, οσοι απο μας παιρνουμε το παραπληγικο επιδομα, δεν θα πληρωνουμε ! Θα το ψαξω !!!!! Και θα ενημερωσω !!!!!!
κ εγω ετσι ηξερα κυρα δασκαλα, δεν ισχυε παντα αλλα τι να πω....................σιγα μην ηταν ελαστικοι χωρις να υπαρχει εγκυκλιος.........δε παιζουν αυτα..
 #75537  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 24, 2012 12:44 pm
Φυσικα !!!!! Σιγα , μη μας εκαναν χαρη !!!! Παντα, μας ειχαν για...εξοντωση .....!!!!! ΙΣΧΥΕ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ , ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ................!!!!!!!!!! Ασχετα, αν αυτοι, την καταπατουσαν, πονταροντας στην αγνοια ή στο...ψαρωμα μας !!!!! :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi:
 #75542  από gioulaki
 Τρί Ιούλ 24, 2012 1:15 pm
ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ....ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΤΗΝΗ...ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ..ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ...ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΤ Ο ΕΟΠΠΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙςΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ 25%
 #75543  από Γιάννης
 Τρί Ιούλ 24, 2012 3:15 pm
gioulaki έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...
Εγώ ξέρω ότι βασικό χαρακτηριστικό μιας πολιτισμένης κοινωνίας, πρέπει να είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει γέροντες, άρρωστους και αναξιοπαθούντες, πότε άλλαξε αυτό;
gioulaki έγραψε:ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΤΗΝΗ...
Ο υπουργός αποφασίζει μόνος του; Τα κτήνη που συναποφασίζουν, υποστηρίζουν, ανέχονται ή σιωπούν δεν είναι κτήνη;
gioulaki έγραψε:ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
Έλα μου ντε.
gioulaki έγραψε:ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ 25%
Και αυτό σου αρέσει;
 #75572  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 24, 2012 7:46 pm
gioulaki έγραψε:ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ....ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΤΗΝΗ...ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ..ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ...ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΤ Ο ΕΟΠΠΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙςΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ 25%
:doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :think: :think: :think: :think: :think: :think: Επειδη αρρωστησα, τα ριχνω στους αλλους ??? Πώς, δηλαδη ??? Τι πρεπει να κανω για να χαλαρωσω ??? Να καθησω να με .....μπιπ..., ποικιλοτροπως, μονο και μονο επειδη αρρωστησα ???? Η ιατροφαρμακευτικη μας περιθαλψη, καλυπτεται απο αυτα, ακριβως, τα λεφτα που μας κρατανε καθε μηνα ! Ακομα και το επιδομα, εχει κρατησεις , 4% για κλαδο υγειας ! Λες, οτι, εδω και ενα χρονο, σας ειχε σταλει η αποφαση ???? Γιατι , μεσα σ'αυτο το χρονο, εγω, εξακολουθησα να παιρνω δωρεαν ΟΛΑ τα φαρμακα ????? Χαρη μου εκαναν ??? Δεν νομιζω !!!! Το οτι, εκοψαν την μηδενικη συμμετοχη και σε αλλες παθησεις, δεν μου λεει τιποτα !!! Μηπως, αυτο το γεγονος, θα πρεπει να με...παρηγορει ??? Ε!! Οχι !!! Να μην την εκοβαν, απο καμια παθηση !!!!!!!! Και....ναι !!!!! Επιμενω !!!! Ολοι εκεινοι, που φερονται με απανθρωπο τροπο σε ασθενεις και μαλιστα , χρονιως ασθενεις ....ειναι ΚΤΗΝΗ !!!!! Ειτε , ειναι γιατροι...ειτε διοικητικοι υπαλληλισκοι...ειτε υπουργοι !!!!!!!Ειτε ειναι, εκεινοι, που νομοθετουν τετοια μετρα εξοντωσης, ειτε εκεινοι ,που , με το ''ετσι θελω'' δεν εφαρμοζουν νομους, ειτε εκεινοι που ανεχονται αδικιες!!!!!!!! ΚΤΗΝΗ !!!!!!!!! :think: Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου .......!!!!! Λυπαμαι, αλλα αδυνατω να το καταλαβω !!!! Ενα λεω μονο !!!! ΔΕΝ παιρνω τις βιταμινες και αλλα , μη συνταγογραφουμενα φαρμακα, παρολο που τα εχω αναγκη, επειδη ΔΕΝ μπορω να τα πληρωνω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........Τωρα, θα προσθεσω κι αλλα φαρμακα, σ'αυτη την απαγορευμενη λιστα !!!! Οπως, τα φαρμακα της οστεοπενιας και της χοληστερινης ! Για την, μεν, πρωτη, ευθυνεται η κορτιζονη ...για την, δε, δευτερη, ευθυνεται η ιντερφερονη !!!!!!!! Αυτο ειναι καλο ???? Ε ????????????????????????????????????????????????? :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: