Φιλοι και φιλες μπορειτε να με βιηθησετε στο διλημα; Συμπλήρωσα 2 χρονια tysabri και σημερα που εκανα την 24η ή 25η δόση ο γιατρος στο νοσοκομειο Ξανθης μου εθεσε το ζητημα αν πρεπει να συνεχισω μ αυτο ή να μπω σε ιντερφερονη που δεν εχω κανει μεχρι τωρα ποτέ.Η τελευταια μαγνητικη εδειξε στασιμοτητα καμια εστια ενεργη κτλ.Μου ειπε λοιπον να μεινω 3 μηνες χωρις θεραπεια και μετα βλεπουμε αν ειναι να μπω σε ιντερφερονη.Ειναι κανενας αλλος που εκανε 2 χρονια tysabri;Σ αυτα τα 2 χρονια δεν ειχα βελτιωση ουτε ομως και χειροτερευση ιδιαίτερη.Σας θυμιζω οτι απ το 1993 που διαγνωστηκε η φιλη μου μεχρι το 2007 δεν εκανα καμια θεραπεια.Περιμενω την αποψη σας.Να συνεχισω το tysabri ή να μπω σε ιντερφερονη;Δε συμπαθώ καθόλου τις ενέσεις.
Dhmhtrhs έγραψε:Φιλοι και φιλες μπορειτε να με βιηθησετε στο διλημα; Συμπλήρωσα 2 χρονια tysabri και σημερα που εκανα την 24η ή 25η δόση ο γιατρος στο νοσοκομειο Ξανθης μου εθεσε το ζητημα αν πρεπει να συνεχισω μ αυτο ή να μπω σε ιντερφερονη που δεν εχω κανει μεχρι τωρα ποτέ.Η τελευταια μαγνητικη εδειξε στασιμοτητα καμια εστια ενεργη κτλ.Μου ειπε λοιπον να μεινω 3 μηνες χωρις θεραπεια και μετα βλεπουμε αν ειναι να μπω σε ιντερφερονη.Ειναι κανενας αλλος που εκανε 2 χρονια tysabri;Σ αυτα τα 2 χρονια δεν ειχα βελτιωση ουτε ομως και χειροτερευση ιδιαίτερη.Σας θυμιζω οτι απ το 1993 που διαγνωστηκε η φιλη μου μεχρι το 2007 δεν εκανα καμια θεραπεια.Περιμενω την αποψη σας.Να συνεχισω το tysabri ή να μπω σε ιντερφερονη;Δε συμπαθώ καθόλου τις ενέσεις.Γεια σου φιλε Δημητρη. Εφοσον πας καλα με το tysabri πιστευω δν υπαρχει λογος να ρισκαρεις με ενα αλλο φαρμακο.. τωρα επδ δν ξερω τι ακριβως γινεται μετα τα 2 χρονια, εφοσον εισαι σε μια σταθερη κατασταση δν υπαρχει η περιπτωση να συνεχισεισ με το ιδιο φαμρμακο σε μειωμενεσ δοσεις μεχρι τα επομενα φαρμακα που περιμενουμε?