• εγινα μητερα.

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #73865  από ioanna papantoni
 Τετ Ιουν 20, 2012 5:10 pm
καλησπερα σας.εχω παρα πολυ καιρο να μπω στο φορουμ καθως ειχα παρα πολλα προβληματα...θελω να μοιραστω μαζι σας την ιστορια μου .
περυσι τον μαρτιο μετα απο προσπαθεια 3 μηνων κ εχοντας σταματησει την θεραπεια μου για 3 μηνες εμεινα εγκυος...ολα πηγαιναν καλα κ δεν ειχα καμια υποτροπη σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης..τον Σεπτέμβριο ημουν στον 6 μηνα κ αρχισα να εχω αιμοραγιες νοσηλευτηκα πολλες φορες κ στις 15-11-11 εφερα στον κοσμο ενα πανεμορφο κοριτσακι το οποιο παραλιγο να χαθει στην γεννα απο τραγικα λαθοι των γιατρων. η μικρη μου γεννηθηκε 8 μηνων κ 1 ημερας. νοσηλευτικε μια εβδομαδα στην εντατικη μοναδα θεραπειας αλλα ευτυχως απλα για προληπτικους λογους...κατα την διαρκεια της καισαρικης οπου εγινε εχασα πολυ αιμα με αποτελεσμα μετα απο 2 ημερες να μου μεταγγισουν 2 μοναδες αιματος ,μετα την μεταγγιση εμφανισα υψηλο πυρετο κ νοσηλευτικα ξανα στο νοσοκομειο οπου γεννησα μου εκαναν πολλες εξετασεις κ δεν βρηκαν τπτ μου εδωσαν δυνατη αντιβιωση κ ο πυρετος υποχωρησε για 15 μερες οπο μετα επανηλθε δυνατοτερος...ειχα πυρετο κ δεν μπορουσαν να βρουν απο που ειναι...ενας γιατρος να ειναι καλα ο ανθρωπος μου ειπε κ εκανα ειδικη εξεταση για κυταρομεγαλοιο CMV οπου κ βγηκε θετικο...ΝΑΙ κατα την μεταγγιση με κολλησαν κυταρομεγαλοιο ιος που δεν υπαρχει θεραπεια για να αντιμετωπιστει κ απλα περημενεις να κανει αντισωματα ο οργανισμος σου...στην αναμονη αυτη εγω ημουν στο σπιτι με 42 πυρετο για 1 μηνα. μου ειπαν να μην παω σε νοσοκομειο δεν εχει να μου προσφερει τπτ.....1 Ιανουαριου ο οργανισμος μου ειχε πλεον φτασει στα ορια του πηγα στο νοσοκομειο κ αμεσως μου εκανα εισαγωση κ με εβαλαν στην απομονωση...αρχισε εναν μεγαλος κυκλος εξετασεων ...ολα αυτα λαμβαναν χωρα στο νοσοκομειο Ξανθης (γεννησα Θεσσαλονικη) ηταν σε επαφη με λοιμοξιολογους σε Αλεξανδρουπολη κ Θεσσαλονικη για το πως να αντιμετωπισουν την κατασταση επρεπε να γινει αμεσα διακομιδη στο νοσοκομειο της Αλεξανρουπολη πραγμα ομως που οι γιατροι δεν ρισκαραν για η ζωη μου κρεμοταν κυριολεκτιμα σε μια λεπτη τριχουλα...υπηρχε μεγαλος φοβος για ρηξη σπληνας κ υπατος καθως ειχαν ξεπερασει κατα πολυ τα ορια για ρηξη..τις 3 πρωτες μερες με ειχαν ξεγραμμενη ελεγαν πως εχω σοβαρα προβληματα υγειας κ πως δεν θα τα καταφερω η επιμελητρια γιατρος ειπε να φυγω για Αλεξανδρουπολη γιατι οπως ειπε δεν ηθελε να χρεωθει εναν θανατο ακομα...τα καταφερα ομως κ βγηκα ζωντανη...7 μηνες μετα ακομα δεν εχω αρχισει θεραπεια για την αγαπημενη μου MS γιατι ακομα ο ιος υπαρχει στο σωμα μου κ κατι τετοιο μπορει μας φερει ασχημα αποτελεσματα κ ετσι περημενω να φυγει τελειως για να αρχισω κ παλι την ρουτινα της ενεσουλας μου...σας κουρασα με ολα αυτα το ξερω αλλα θελω να κλεισω λεγοντας σας αυτο...παρολα αυτα που περασα οταν κοιταζω τα γαλαζια ματακια της 7 μηνων κορης μου κ οταν προχτες φωναξε μαμα θα τα ξαναπερνουσα ξανα κ ξανα κ θελω πολυ συντομα να της χαρισω ενα αδερφακι...ο Θεος δεν μας ξεχναει κ ξερει τι κανει...μπορει στην αρχη να μου ελεγαν καποιοι ειναι δυσκολο με την MS να τα καταφερεις να γινεις μανα κ πως θα ειναι μετα κ αν θα μπορεις να ανταπικριθεις κ εγω σε πεισμα ολων αυτων κ τα καταφερα κ ζωντανη βγηκα απο ολο αυτο...για αυτο λοιπον να εχετε ολοι πιστη στον εαυτο σας κ στο Θεο κ η MS δεν ειναι τπτ παρα ναζια για να γινομαστε καλυτεροι
 #73870  από LL--MM
 Τετ Ιουν 20, 2012 6:02 pm
Σιδερένια και να σου ζήσει η μικρή, να ζήσετε όλοι οικογενειακώς καλά και να ξεχάστε την περιπέτεια μια ώρα αρχίτερα! :-D :-D :greetings-clappingyellow:
 #73871  από litsa
 Τετ Ιουν 20, 2012 6:09 pm
Γεια σου Ιωάννα!!!! γι΄αυτό σε χάσαμε τόσο καιρό... :o
Σου εύχομαι μόνο τα καλυτερότερα από εδώ και στο εξής!!! πάει πέρασε και αυτό!
Μπράβο σου που τα κατάφερες..
Να χαίρεσαι την κορούλα σου!!
φιλιά πολλά!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #73877  από Γιάννης
 Τετ Ιουν 20, 2012 6:50 pm
Εύχομαι τα καλύτερα για σένα και το μωράκι σου.

Εικόνα
 #73879  από kate2002
 Τετ Ιουν 20, 2012 6:56 pm
Να σου ζησει η κορη ιωάννα! και συντομα και με ενα γιο σου ευχομαι, αφου το θελεις!!!
και περαστικα οοοολα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kate2002 την Σάβ Ιούλ 28, 2012 11:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #73881  από Μιμικαμ
 Τετ Ιουν 20, 2012 7:02 pm
Ιωάννα μου Σιδερένια..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Εύχομαι τα καλυτερότερα και να χαίρεσαι το μωράκι σου... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #73882  από ioanna papantoni
 Τετ Ιουν 20, 2012 7:08 pm
kate2002 έγραψε:Να σου ζησει η κορη ιωάννα! και συντομα και με ενα γιο σου ευχομαι, αφου το θελεις!!!
και περαστικα οοοολα!

τωρα που λες γιαυτον τον υιο...το μεγαλο-ιο.
στις εξετασεις που κανει μια εγκυος πριν μεινει εγκυος, ή μολις καταλαβει οτι κατι τετοιο εγινε, ειναι και για μεγαλοκυταροιο. μεχρι που εμεινα εγκυος στο 2ο παιδι μου, ειχα αρνητικα επιπεδα αυτου του ιου, δηλ. δεν τον ειχα κολλησει ποτε. μολις γεννησα το παιδι, βρεθηκα με θετικα αντισωματα, δηλαδη στην εγκυμοσυνη ασθενισα χωρις να το καταλαβω. σε αυτη την εγκυμοσυνη ειχα και το πρωτο συμπτωμα εντονο της σκ. τυχαιο; δεν ξερω... απλα ετσι το παραθετω... ισως αυτος ο ιος και η υποξεια του μυαλου να μη δενουν...
ναι στις πρωτες εξετασεις οταν μενεις εγκυος κανεις εξεταση για αυτον τον ιο...εγω ημουν αρνητικη οταν εκανα τον ελεγχο κ μαλιστα τον εκανα δυο φορες μια στο 1ο 3μηνο κ μια μολις μπηκα στο τελευταιο κ ημουν αρνητικη κ τις δυο...

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας
 #73884  από βικυ
 Τετ Ιουν 20, 2012 7:20 pm
Να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #73891  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιουν 20, 2012 8:46 pm
Να σου ζησει η γαλανοματα κουκλιτσα !!!!! Δεν σε ''γνωριζω'' απο το φορουμ , αλλα σε καταλαβαινω απολυτα .....σαν να εισαι στενη φιλη μου !!!!! Ευχομαι να ξεπερασεις ΓΡΗΓΟΡΑ , ολα τα προβληματα !!!!! Απο εδω και περα, να εισαι δυνατη και χαρουμενη...να φροντιζεις το μωρακι σου ......να το βλεπεις να μεγαλωνει γερο και ευτυχισμενο !!!!!! :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #73899  από katerina76s
 Τετ Ιουν 20, 2012 10:27 pm
Να σου ζησει.Θα σου δινει παντα δυναμη το μωρουλινι σου