Καλη σας ημερα . ! Ειμαι η Ρενια και ειμαι 39 χρονων βρηκα το σαιτ σας τυχαια ψαχνωντας πληροφοριες για την ημικρανια !!! Ολα αρχισαν πριν περιπου 10 χρονια οταν ειχα την πρωτη κριση ημικαρνιας με αυρα , ετσι τουλαχιστον μου ειπαν , μουδιασαι το χερι μου ,το μισο μου προσωπο ,πηγα στο νοσοκομειο μου εκαναν απλα εξετασεις αιματος μου ειπαν δεν εχει ςτιποτα και με εδιωξαν !! Μετα απο μια νεα κριση πηγα στον γιατρο μου εγραψε αξονικη μαγνητικη και τα 2 καθαρα !! Μου ειπε τοτε ο γιατρος μαθε να ζεις με αυτο !!!!
Τον τελευταιο καιρο ομως τα πραγματα δεν πανε καλα και δεν ξερω τι να κανω ,σε στιγμες χαλαρωσεις και λιγο πριν κοιμηθω νιωθω εντονες συσπασεις στα ποδια στα χερια , οταν καθομαι νιωθω τα δαχτυλα του ποδιου μου να κουνιουντε μονα τους , καποιες στιγμες νιωθω σαν να με τσιμπαναι βελονες !!!!
Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω !!! Υπαρχει περιπτωση να εχει καποιος σκπ και να μην το διξει η μαγνητικη ?
Δεν ζηταω διαγνωση απλα θελω την γνωμη σας απο τις δικες σας εμπειριες !! ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
Τον τελευταιο καιρο ομως τα πραγματα δεν πανε καλα και δεν ξερω τι να κανω ,σε στιγμες χαλαρωσεις και λιγο πριν κοιμηθω νιωθω εντονες συσπασεις στα ποδια στα χερια , οταν καθομαι νιωθω τα δαχτυλα του ποδιου μου να κουνιουντε μονα τους , καποιες στιγμες νιωθω σαν να με τσιμπαναι βελονες !!!!
Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω !!! Υπαρχει περιπτωση να εχει καποιος σκπ και να μην το διξει η μαγνητικη ?
Δεν ζηταω διαγνωση απλα θελω την γνωμη σας απο τις δικες σας εμπειριες !! ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!