• νέο μέλος

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #72200  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Πέμ Μάιος 24, 2012 11:03 am
:greetings-waveyellow: καλημέρα είμαι ο ΑΝΔΡΕΑΣ. είναι η δεύτερη φορά που προσπαθώ να γράψω μήνυμα, εχθές μου σβήστηκε χωρίς να δημοσιευτεί. την περασμένη εβδομάδα το Σαββάτο τελείωσα το 5ημερο ενδοφλέβιο σχήμα και συνεχίζω ακόμα για 12 μέρες με MEDROL. μου λείπει το νόστιμο φαγητό και χθες το βράδυ που κατάφερα να κοιμηθώ 1,5 ώρα ονειρευόμουνα γλυκά. μη σας ζαλίζω άλλο να έχετε μια καλή μέρα.
 #72202  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μάιος 24, 2012 11:14 am
Καλως ηρθες Ανδρεα !!!!! Ολα ...να σου πανε καλα !!!!!!! :text-welcomewave:
 #72210  από κατερινα 55
 Πέμ Μάιος 24, 2012 12:06 pm
Ανδρέα
Εικόνα

Κάνε υπομονή στο θέμα της γεύσης.Θα αργήσεις λίγο να γευτής.Βλέπεις η κορτιζόνη σου παίρνει την γεύση για λίγο καιρό.Να πάνε όλα καλά!!!
 #72217  από Γιάννης
 Πέμ Μάιος 24, 2012 12:35 pm
Γεια σου Ανδρέα
 #72222  από kate2002
 Πέμ Μάιος 24, 2012 12:50 pm
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: αντρέα γεια! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
τωρα διαγνωστηκες;

:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #72229  από ΓιάννηS
 Πέμ Μάιος 24, 2012 2:08 pm
γειά σου Αντρίκο!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
υπομονή λιγο με την κορτιζόνη....θα περάσει...
 #72235  από billios
 Πέμ Μάιος 24, 2012 3:51 pm
Γεια σου ανδρεα,καλως ηρθες,τι να μας ζαλισης δεν μας ειπες και τιποτα!
Ειναι ψιλολεσι η περιοδος της κορτιζονης φιλε,εγω σκεφτομαι παντα τι θα φαω μολις τελειωσει η ''θεραπεια'' και διασκεδαζω το πονο μου,θα τελειωσει κανε λιγο υπομονη
 #72253  από Louiza
 Πέμ Μάιος 24, 2012 8:15 pm
Καλώς ήρθες και από εμένα, αν και εγώ είμαι καινούριο μέλος της παρέας. Μη στεναχωριέσαι για τις κορτιζόνες. Να σκέφτεσαι πως είναι για λίγο και θα σε ηρεμεί λιγάκι. Βέβαια η απώλεια του φαγητού είναι μεγάλο πράγμα, αλλά τι να κάνουμε. Θέλει λίγο υπομονή. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα στην υγεία μας και πόνους, που αυτά καμιά φορά μας φαίνονται απλά. Προσπαθώ να τα ακούω και εγώ αυτά που λέω τώρα, γιατί καμιά φορά με πιάνει το παράπονο.
 #72256  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Πέμ Μάιος 24, 2012 9:01 pm
σας ευχαριστώ όλους-ες για το καλωσόρισμα. η διάγνωση έγινε πριν 1 χρόνο όταν είχα για δεύτερη φορά διπλωπία, [η πρώτη πριν 13 χρόνια] η συνέχεια ως συνήθως - οφθαλμίατρος - νευρολόγος - μαγνητικές - αιγινητειο - πάλι μαγνητικές το πόρισμα:[βλαμμένος] :violence-hammer:
 #72263  από maestro
 Πέμ Μάιος 24, 2012 9:38 pm
(υ)Γεια σου Ανδρέα, όλα καλύτερα εύχομαι..!