Ονομάζομαι Λουΐζα και έχω ανακαλύψει την ασθένεια τον Μάρτιο του 2007, όταν ένα χρόνο πριν το Πάσχα είχε μουδιάσει όλη η αριστερή μου πλευρά (όχι όμως χέρι και πόδι, στο θώρακα μόνο). Νομίζοντας πως ίσως είχα κάτσει σε ρεύμα και κρύωσα, δεν έδωσα πολύ σημασία, αλλά όταν αυτό επέμενε πήγα πρώτα σε καρδιολόγο, μήπως ήταν από καρδιά και εκείνος με έστειλε σε ορθοπεδικό, ο οποίος μου είπε άγχος, στρες, ηρέμισε και πάρε νευρομπιόν και ένα άλλο που δεν θυμάμαι. Αφού πέρασε ένας χρόνος και λίγο είχε ηρεμήσει η κατάσταση, ξαφνικά τον Ιανουάριο του 2007 και μετά από γενικές δουλειές του σπιτιού, με έπιασε το μούδιασμα ζώνη που λέμε και χωρίς να αντέχω τον πόνο. Ξανά πήγα στους γιατρούς και μου έδωσαν μαγνητικές, στις οποίες για να μην πολυλογώ βρέθηκαν οκτώ εστίες στο κεφάλι και δυο τρείς στον θώρακα. Μπήκα νοσοκομείο και εκεί μου έκαναν όλες τις εξετάσεις όπως σε όλους. Στην διάρκεια αυτών των χρόνων είχα τρεις υποτροπές που μου χορηγήθηκε κορτιζόνη. Μου έχουν μείνει τα μουδιάσματα στα χέρια, μια “πέτρα” στο θώρακα, ένας πόνος στην κορυφή του κεφαλιού και όλοι αυτοί οι πόνοι που έρχονται και φεύγουν. Κουράστηκα να τους σκέφτομαι και τους προσπερνώ, αφού τους αντέχω. Ακόμα. Αυτή είναι η ιστορία μου με όσο λιγότερα λόγια μπόρεσα να σας την περιγράψω. Συγνώμη αν σας κούρασα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Louiza την Τρί Μάιος 22, 2012 10:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.