• Επιτέλους τα κατάφερα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #72059  από Louiza
 Τρί Μάιος 22, 2012 10:31 am
:banana-dreads:Ύστερα από πολύ καιρό που σας διαβάζω και μετά από μεγάλη προσπάθεια να καταφέρω να μπω και εγώ στο φόρουμ, για να ζητάω κάποιες συμβουλές από εσάς ή να σας γράφω και τα δικά μου προβλήματα, χάρηκα τελικά που τα κατάφερα.
Ονομάζομαι Λουΐζα και έχω ανακαλύψει την ασθένεια τον Μάρτιο του 2007, όταν ένα χρόνο πριν το Πάσχα είχε μουδιάσει όλη η αριστερή μου πλευρά (όχι όμως χέρι και πόδι, στο θώρακα μόνο). Νομίζοντας πως ίσως είχα κάτσει σε ρεύμα και κρύωσα, δεν έδωσα πολύ σημασία, αλλά όταν αυτό επέμενε πήγα πρώτα σε καρδιολόγο, μήπως ήταν από καρδιά και εκείνος με έστειλε σε ορθοπεδικό, ο οποίος μου είπε άγχος, στρες, ηρέμισε και πάρε νευρομπιόν και ένα άλλο που δεν θυμάμαι. Αφού πέρασε ένας χρόνος και λίγο είχε ηρεμήσει η κατάσταση, ξαφνικά τον Ιανουάριο του 2007 και μετά από γενικές δουλειές του σπιτιού, με έπιασε το μούδιασμα ζώνη που λέμε και χωρίς να αντέχω τον πόνο. Ξανά πήγα στους γιατρούς και μου έδωσαν μαγνητικές, στις οποίες για να μην πολυλογώ βρέθηκαν οκτώ εστίες στο κεφάλι και δυο τρείς στον θώρακα. Μπήκα νοσοκομείο και εκεί μου έκαναν όλες τις εξετάσεις όπως σε όλους. Στην διάρκεια αυτών των χρόνων είχα τρεις υποτροπές που μου χορηγήθηκε κορτιζόνη. Μου έχουν μείνει τα μουδιάσματα στα χέρια, μια “πέτρα” στο θώρακα, ένας πόνος στην κορυφή του κεφαλιού και όλοι αυτοί οι πόνοι που έρχονται και φεύγουν. Κουράστηκα να τους σκέφτομαι και τους προσπερνώ, αφού τους αντέχω. Ακόμα. Αυτή είναι η ιστορία μου με όσο λιγότερα λόγια μπόρεσα να σας την περιγράψω. Συγνώμη αν σας κούρασα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Louiza την Τρί Μάιος 22, 2012 10:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #72060  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μάιος 22, 2012 10:33 am
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ !!!!!!!!! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:
 #72061  από Γιάννης
 Τρί Μάιος 22, 2012 10:38 am
Καλώς την. Καλοί οι χοροί και τα πανηγύρια αλλά πες κάτι για σένα.
Λουίζα, τι ωραίο όνομα
 #72067  από Louiza
 Τρί Μάιος 22, 2012 11:30 am
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και συγχωρέστε μου για κάποιες καθυστερήσεις ή κάποια τυχών λάθη στο στυλ που θα εμφανίζετε, αλλά δεν ξέρω και πολύ πώς να το χειριστώ το φόρουμ. Μαθαίνω όμως γρήγορα. :romance-caress:
 #72069  από soulla
 Τρί Μάιος 22, 2012 11:55 am
γεια σου λουίζα ...ότι καλύτερο :romance-kisscheek:
 #72070  από Louiza
 Τρί Μάιος 22, 2012 11:58 am
soulla έγραψε:γεια σου λουίζα ...ότι καλύτερο :romance-kisscheek:
:greetings-waveyellow: Ευχαριστώ πολύ Σούλα. Εύχομαι και σε εσένα το ίδιο
 #72076  από κατερινα 55
 Τρί Μάιος 22, 2012 12:33 pm
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

Α ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΒΑΤΕΣ
Εικόνα
,ΝΑ ΓΕΜΙΖΕ :
ΚΑΙ Ο ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ(ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ;) ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΠΛΗΡΕΣ,ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ,ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕ,ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕ................ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕ! :techie-hourglass:
:sleeping-sleeping: :sleeping-sleep: :sleeping-blue: :sleeping-yellow: :sleeping-yellow: :sleeping-yellow: ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ

Μήπως έγινα μονότονη;
 #72077  από kate2002
 Τρί Μάιος 22, 2012 12:34 pm
Καλημερα Λουίζα!
ωραιο ονομα.... :greetings-waveyellow:
 #72090  από litsa
 Τρί Μάιος 22, 2012 3:44 pm
olyval έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ LOUIZA........ :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: