• Καλημέρα σε όλους!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #71924  από Alkminoula
 Κυρ Μάιος 20, 2012 11:07 am
Γράφω προς το παρόν από Φινλανδία οπου η ΠΣ δεν είναι πιά και τόσο σπάνια ως ασθένεια! Αλλά ίσως επειδή κάθομαι όλη την ζωή μου βόρεια που δεν χτυπάει και πολύ ο ήλιος, έγινα έτσι. Τα πρώτα μου συμπτώματα φάνηκαν φέτος τον Μάρτιο. Είχα σοβαρά προβλήματα με την όραση...κυρίως διπλωπία. Ευτυχώς μου πέρασε αυτό το φοβερό επισόδιο σε βδομάδες. Εκανα μερικές νευρολογικές εξετάσεις στον Ευαγγελισμό και τώρα περιμένω την τελική διάγνωση να μου δώσουν εδώ στην Φινλανδία. Μυρμηγκίσματα έχω σχέδον κάθε μερα, αλλά όλα τα συνηθίζουμε! Ξέρω ότι δεν είμαι μόνη με τα συμπτώματα μου και θα χαρώ πολύ να ανταλλάσω σκέψεις με όσους καταλαβαίνουν πραγματικά τι περνάμε :) Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα!
 #71926  από kate2002
 Κυρ Μάιος 20, 2012 11:12 am
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: Alkminoula.
 #71974  από billios
 Κυρ Μάιος 20, 2012 8:33 pm
Γεια σου alkminoula, εμπνεεις μια ηρεμια και αυτο ειναι καλο...
:greetings-waveyellow:
 #71978  από ΓιάννηS
 Κυρ Μάιος 20, 2012 9:51 pm
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: Γειά σου Alkminoula!! καλή ανάγνωση και καλά ψαξίματα!!
 #71999  από βικυ
 Δευ Μάιος 21, 2012 11:35 am
:text-welcomewave:
 #72021  από maestro
 Δευ Μάιος 21, 2012 4:46 pm
:text-welcomewave: Alkminoula!!
Καλή συνέχεια
 #72071  από nikolaras
 Τρί Μάιος 22, 2012 12:07 pm
Kalws hr8es k esy :P Exoume ginei polloi mhpws na pame me pirsous k tsougkranes ekso apo thn novatris na tous to spasoume to magazi na bgaloun kamia 8erapeia ?
 #72075  από κατερινα 55
 Τρί Μάιος 22, 2012 12:28 pm
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΜΟΥ

Α ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

Εικόνα

,ΝΑ ΓΕΜΙΖΕ :
ΚΑΙ Ο ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ(ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ;) ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΠΛΗΡΕΣ,ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ,ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕ,ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕ................ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕ! :techie-hourglass:
:sleeping-sleeping: :sleeping-sleep: :sleeping-blue: :sleeping-yellow: :sleeping-yellow: :sleeping-yellow: ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ