• ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #71781  από Dimitris-56
 Πέμ Μάιος 17, 2012 9:09 pm
Καλησπέρα σας σχεδόν δεκαπέντε μέρες είμαι χάλια !!!! Τα πόδια μου και τα χέρια μου είναι μουδιασμένα αδύναμα πόνοι ζαλάδες συνέχεια πολύ παραπάνω από τα καθημερινά !!!!
Να μου έχει κάνει επίσκεψη η φίλοι μας !!!! Λέτε να κάνω καλοκαιρινές διακοπές νοσοκομείο με κορτιζόνη !!!!
 #71794  από Γιάννης
 Παρ Μάιος 18, 2012 9:01 am
Τι να σου απαντήσω, όλοι τα ίδια δεν περνάμε;
Σύντομα καλύτερα εύχομαι.
 #71861  από billios
 Παρ Μάιος 18, 2012 7:08 pm
Ειμαι κι εγω παλτουδιασμενος το τελευταιο διαστημα,υποψιαζομαι οτι αυτες οι αλλαγες της θερμοκρασιας παιζουν το ρολο τους.Περιμενω να σταθεροποιηθει επιτελους ο καιρος για να εχω ενα συμπερασμα.
 #72153  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μάιος 23, 2012 5:20 pm
Genovefa® έγραψε:μια απο τα ιδια...
Καλη μας δυναμη!
Ομοίως !!!!! Τα ιδια νοιωθω κι εγω....!!! Εδω και πολυυυυυυυυυ καιρο !!!! Επισης,απο χτες, με τριγυριζει εντονα και το :twisted: τριδυμο !!!! Γι αυτο λεω....ΝΑΙ !!!!! Φταιει..ο καιρος...ο κακος μας ο καιρος !!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #72158  από κατερινα 55
 Τετ Μάιος 23, 2012 5:41 pm
Εμένα παιδιά,σε κάθε αλλαγή καιρού από ζέστη σε κρύο και από κρύο σε ζέστη αποσυντονίζεται τελείως η κινητική μου λειτουργία.Και ο σκασμένος(καιρός) δεν λέει να ισορροπήσει με τίποτα. :confusion-seeingstars:
 #72175  από Dimitris-56
 Τετ Μάιος 23, 2012 10:08 pm
Καλησπέρα και ευχαριστώ για τοις απαντήσει σας !!! Εύχομαι να είναι ο καιρός που μας φταίει !!! θέλω να καλοκαιριάσει να πάμε θάλασσα εμένα μου κάνει καλό
το κολύμπι και το περπάτημα !!! Τώρα συνεχίζω να είμαι χάλια !!! Σας εύχομαι τα καλύτερα !!!
 #72177  από costas
 Τετ Μάιος 23, 2012 10:19 pm
Δε πιστεύω ότι φταίει ο καιρός............
Εύχομαι τα καλύτερα!!!!
 #72353  από Dhmhtrhs
 Παρ Μάιος 25, 2012 8:07 pm
Kι ομως παιδια φταιει ο καιρος αφου σε καθε χαμηλο βαρομετρικο επηρεαζονται ολα τα υγρα πως μπορει να μην επηρεαζεται η μυελινη, το λεω πολλα χρονια τωρα αλλα πρωτη φορα ακουσα να το δεχεται σε μια εκπομπη του μεγα ενας γιατρος
 #72441  από costas
 Σάβ Μάιος 26, 2012 7:30 pm
Dhmhtrhs έγραψε:Kι ομως παιδια φταιει ο καιρος αφου σε καθε χαμηλο βαρομετρικο επηρεαζονται ολα τα υγρα πως μπορει να μην επηρεαζεται η μυελινη, το λεω πολλα χρονια τωρα αλλα πρωτη φορα ακουσα να το δεχεται σε μια εκπομπη του μεγα ενας γιατρος

Παιδιά ειχα καιρό να μπω στο φόρουμ και από όταν μπήκα όλο μαθαίνω και νέα πράγματα κα ιείμαι όλο ερωτήσεις...... για τον καιρό πάλι πρώτη φορά το ακούω .... και είμαι 16 χρόνια στο κουρμπετι.....