• ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΠ 27 ΜΑΪΟΥ 2009

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #3842  από butterfly-
 Τρί Μάιος 12, 2009 12:02 pm
Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου*:
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, που για πρώτη φορά θα εορτασθεί Παγκοσμίως στις 27 Μαϊου 2009, ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 20 Μαϊου 2009, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Χίλτον (Αθήνα), αίθουσα “Σαντορίνη ΙΙ”.

Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη θα αναφερθούν και όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τη θεραπεία της νόσου.

Θα μιλήσουν:

η κα Κλημεντίνη Ε. Καραγεωργίου, Νευρολόγος, Διευθύντρια του Νευρολογικού Τμήματος του ΓΝΑ “Γ. Γεννηματάς”, Πρόεδρος ΕΕΚ
ο κος Ιωάννης Θεοδωράκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας
η κα Αλίκη Βρυεννίου, Ειδική Γραμματέας - Εκπρόσωπος στηνΕυρωπαϊκή και Διεθνή Ομοσπονδία
* Η συνέντευξη τύπου απευθύνεται μόνο σε δημοσιογράφους.

ΠΗΓΗ: DISABLED
 #3875  από LL--MM
 Τρί Μάιος 12, 2009 8:21 pm
Υπάρχουν και άΛλοι σύλλογοι σκπ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ. Ειναι τουλάχιστον κανένας δημοσιογράφος εδώ με καρτα ΕΣΗΕΑ να πουμε;
 #3876  από mary_d_ath
 Τρί Μάιος 12, 2009 8:24 pm
Εάν πάρω τη δημοσιογραφική ταυτότητα άλλου ατόμου μπορώ να μπω;
 #3902  από elena
 Τετ Μάιος 13, 2009 11:57 am
mary_d_ath ,έχω την εντύπωση ότι αν στην φωτογραφία της ταυτότητας είναι κύριος και έχει και μουστάκι ,δεν θα πιάσει :D
τώρα τι να σου πω...θέλεις να κάνεις μία προσπάθεια?

Σιγά ,τι περιμένετε δηλαδή ,ότι θα πουν κάτι καινούριο?
δεν νομίζω!!ίσα-ίσα για να δημιουργούν εντυπώσεις!!
 #3908  από mary_d_ath
 Τετ Μάιος 13, 2009 12:48 pm
elena έγραψε:mary_d_ath ,έχω την εντύπωση ότι αν στην φωτογραφία της ταυτότητας είναι κύριος και έχει και μουστάκι ,δεν θα πιάσει :D
τώρα τι να σου πω...θέλεις να κάνεις μία προσπάθεια?
:lol: :lol:
Αν δήλωνα γραμματέας του και σπουδάστρια της φιλοσοφικής που ενασχολείται με τη φοιτητική εφημερίδα αλλά δεν έχει δική της προσωπική δημοσιογραφική ταυτότητα;
Μόνο και μόνο για την πλάκα μου, θα προσπαθήσω να πάω! :lol:
 #3909  από elena
 Τετ Μάιος 13, 2009 12:54 pm
σε αυτή την περίπτωση ,το μόνο που έχω να σου πω είναι καλή επιτυχία!!!
γιατί δεν λές ότι είσαι φοιτήτρια Ιατρικής,και υποψήφια νευρολόγος?

Υ.Γ να έρθουμε και οι υπόλοιποι να παριστάνουμε την ομάδα σου?
με τα μπλοκάκια μας ,με τα μαγνητοφωνάκια...... :D
 #3911  από mary_d_ath
 Τετ Μάιος 13, 2009 1:09 pm
Δύσκολο να το αποδείξω γιατί άλλα λέει το τρίπτυχό μου... :lol:
Αλλά σκέφτομαι να πάω σε ένα άλλο σεμινάριο που πιστεύω να είναι ανοιχτό για το κοινό.
Την Κυριακή 17 Μαΐου 2009 στην Autonomia EXPO στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα γίνουν μια σειρά από υποστηρικτικά σεμινάρια στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» που έχει χωρητικότητα 900 ατόμων.
Το δεύτερο σεμινάριο αφορά στη Σκλήρυνση κατά Πλάκας και γίνεται στις 11 το πρωί, με τη βοήθεια του Συλλόγου για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Συντονίζει ο Επίκουρος Καθηγητής Νευρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντώνης Ρόμπος.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αναπτυχθούν οι παρακάτω θεματικές ενότητες:

1. «Θεραπευτικές Προσεγγίσεις στην Πολλαπλή Σκλήρυνση», Ρόμπος Αντώνιος (Επίκουρος Καθηγητής Νευρολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο).
2. «Πολλαπλή Σκλήρυνση και Κατάθλιψη», Πέππας Ευάγγελος (Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής, Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο).
3. «Ο ρόλος των Θετικών Συναισθημάτων», Χρυσοβιτσάνου Χρύσα (Ειδική Νοσηλεύτρια στην ΣΚΠ, MSc, Κέντρο Ειδικών Νευρολογικών Νοσημάτων Πανεπιστημίου Αθηνών).
 #4639  από elena
 Τετ Μάιος 27, 2009 10:23 pm
Κανονικά σήμερα έπρεπε να το διασκεδάζουμε κάπου στα μπουζούκια ας πούμε :D
Γιορτάζουμε δηλαδή?ή η ms?anyway να την χαιρόμαστε αφού την έχουμε :D

Υ.Γ εγώ πάντως τα πίνω τα ουζάκια μου ,για να της ευχηθώ ,όχι τίποτα άλλο :D