ΝΑΙ !!!!! ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΑΝΟΙΑ !!!! ΝΑΙ !!!!!Αφου, μπηκα σ'ενα φορουμ συνασθενων και εκανα τη μ@λ@κια ν'ανοιξω την καρδια μου, να μοιραστω τα βασανα μου,τις ανησυχιες μου, με ανθρωπους που θεωρουσα οτι εχω πολλα κοινα μαζι τους !!!! Εκανα επισης την μ@λ@κια, να καταγγειλω αδικιες και απανθρωπες συμπεριφορες λειτουργων του συστηματος ''υγειας-προνοιας'' !!!! Εκανα επισης τη μ@λ@κια να προτεινω, σε συνεργασια με αλλο μελος του φορουμ( μηπως ειναι κι αυτος..ανοϊκος ???) να στειλουμε επιστολη διαμαρτυριας προς τους αρμοδιους!!!!! Εκανα τη μ@λ@κια να καλεσω τα μελη του φορουμ στη συγκεντρωση διαμαρτυριας , που διοργανωσε η Ομαδα αλληλεγγυης( μηπως ειναι κι αυτοι ανοϊκοι???) !!!!!! Εκανα πολλες ασυγχωρητες μ@λ@κιες !!!!!! Η μεγαλυτερη ομως ειναι...η αρνηση μου να κανω φλεβικο υπερηχο.....καθως και η αρνηση μου να προγραμματισω μια επεμβαση χενφα !!!! Μερικα ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ μελη του φορουμ, προσπαθουν , εδω και λιγο καιρο, να μου δειξουν το σωστο δρομο !!!! Ματαια , ομως !!!!! Αντι να με πεισουν, καταφεραν να με κανουν να ξενερωσω τελειως με τη χενφα !!!! Να , αλλη μια αποδειξη της ΑΝΟΙΑΣ μου !!!! Καιρος , λοιπον, να φευγω !!!! Να μενω με την ΑΓΝΟΙΑ και την ΑΝΟΙΑ μου , μακρια απο το φορουμ !!!! Μην αποβλακωσω κι αλλους !!!!!!!! ΑΝΤΙΟ !!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Παρ Μάιος 04, 2012 4:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!