• ΑΝΟΙΑ !!!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #70706  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Απρ 25, 2012 10:09 pm
ΝΑΙ !!!!! ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΑΝΟΙΑ !!!! ΝΑΙ !!!!!Αφου, μπηκα σ'ενα φορουμ συνασθενων και εκανα τη μ@λ@κια ν'ανοιξω την καρδια μου, να μοιραστω τα βασανα μου,τις ανησυχιες μου, με ανθρωπους που θεωρουσα οτι εχω πολλα κοινα μαζι τους !!!! Εκανα επισης την μ@λ@κια, να καταγγειλω αδικιες και απανθρωπες συμπεριφορες λειτουργων του συστηματος ''υγειας-προνοιας'' !!!! Εκανα επισης τη μ@λ@κια να προτεινω, σε συνεργασια με αλλο μελος του φορουμ( μηπως ειναι κι αυτος..ανοϊκος ???) να στειλουμε επιστολη διαμαρτυριας προς τους αρμοδιους!!!!! Εκανα τη μ@λ@κια να καλεσω τα μελη του φορουμ στη συγκεντρωση διαμαρτυριας , που διοργανωσε η Ομαδα αλληλεγγυης( μηπως ειναι κι αυτοι ανοϊκοι???) !!!!!! Εκανα πολλες ασυγχωρητες μ@λ@κιες !!!!!! Η μεγαλυτερη ομως ειναι...η αρνηση μου να κανω φλεβικο υπερηχο.....καθως και η αρνηση μου να προγραμματισω μια επεμβαση χενφα !!!! Μερικα ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ μελη του φορουμ, προσπαθουν , εδω και λιγο καιρο, να μου δειξουν το σωστο δρομο !!!! Ματαια , ομως !!!!! Αντι να με πεισουν, καταφεραν να με κανουν να ξενερωσω τελειως με τη χενφα !!!! Να , αλλη μια αποδειξη της ΑΝΟΙΑΣ μου !!!! Καιρος , λοιπον, να φευγω !!!! Να μενω με την ΑΓΝΟΙΑ και την ΑΝΟΙΑ μου , μακρια απο το φορουμ !!!! Μην αποβλακωσω κι αλλους !!!!!!!! ΑΝΤΙΟ !!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Παρ Μάιος 04, 2012 4:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #70707  από kate2002
 Τετ Απρ 25, 2012 10:37 pm
ρε αννα!

τι παθατε ολοι;;;;

:sad-roulette:
 #70710  από tom80
 Τετ Απρ 25, 2012 11:26 pm
γεια σου Αννα,

Ορισμένοι είναι τόσο προκλητικοί που δεν αξίζει να ασχοληθείς.
Η αδιαφορία είναι ο καλύτερος τρόπος.

Η ακόμα καλύτερα θα έπρεπε ο Στάθης (κατά την γνώμη μου) να καθιερώσει διαδικασία διαγραφής μέλους που δεν σέβεται τίποτα, προκαλεί και βρίζει και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει το forum μπάχαλο.

Και εγώ συγχύστηκα και ο Γιάννης και άλλοι

Μην ασχολείσαι
 #70711  από litsa
 Τετ Απρ 25, 2012 11:41 pm
από το μεσημέρι που μπήκα μέχρι τώρα τι επεισόδιο έχασα?? αννούλα τι έγινε????
έλα Χριστέ και Παναγιά!!!

:scared-eek: :scared-eek: :scared-eek:

πάω να δω!!!

ΕΊΔΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ...
MHN ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ ΑΝΝΟΥΛΑ!!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ... ΔΕς ΡΩΤΑ για το χάπι και που ξέρεις, μπορεί να σε βοηθήσει...

εξάλλου, ότι αναπνέουμε είναι καλό?? ή με το άγχος και την μιζέρια που κυκλοφορεί ... θα ζήσουμε για πολύ..

εγώ βλέπω γύρω μου συνέχεια αυτοκτονίες, θανάτους, αρρώστιες...

για αυτό ίσως η σκπ να είναι φιλενάδα τελικά.... ... αστειεύομαι ....
φιλιά πολλά!!!
 #70724  από Κώστας
 Πέμ Απρ 26, 2012 9:44 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε: Καιρος , λοιπον, να φευγω !!!! Να μενω με την ΑΓΝΟΙΑ και την ΑΝΟΙΑ μου , μακρια απο το φορουμ !!!! Μην αποβλακωσω κι αλλους !!!!!!!! ΑΝΤΙΟ !!!!!!!! [/size][/size][/b]
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ;!!!!!

Είναι παντελώς ανάρμοστο μαχητικά άτομα να παραδίδουν τα όπλα τόσο εύκολα.
Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσεις την όποια αντιπαράθεση προκειμένου ν΄ αποδείξεις τι έχεις ή δεν έχεις.
Όσοι σε γνωρίζουν ξέρουν και όσοι δεν ξέρουν ας διαβάσουν τα γραφόμενά σου.
Την φιλία και την αγάπη μου!
Κώστας
 #70727  από soulla
 Πέμ Απρ 26, 2012 10:02 am
ΣΥΜΦΩΝΩ ...ΑΝΝΑ ΞΕΡΕΙς ΕΣΥ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙ ΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΝΕΝΟς ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟς ΤΟΥ ΠΕΤΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟς..Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΜΩς ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕς ΑΛΛΕς ,ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΛΛΛΛΟΙ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙ :greetings-waveyellow:
 #70735  από elena
 Πέμ Απρ 26, 2012 10:45 am
Για ακόμα μια φορά έχει ξεσπάσει ο "πόλεμος των άστρων"......!
τα έχουμε πει ....τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές παλαιότερα....καταλαβαίνω απόλυτα και την ΑΝΝΑ59 και τους υπόλοιπους που "αντιδρούμε"στο θέμα της χενφα....
είναι η προσέγγιση...είναι η επιθετικότητα....είναι η αμφισβήτηση.....είναι ότι "εγώ"...΄"εσύ"...
ίσως θέλουμε περισσότερο χρόνο σκέψης για να αποφασίσουμε...

αλλά θα το θέσω και λιγάκι διαφορετικά....
μήπως το ότι προσπαθούν να μας " πείσουν" ή έστω να μας ενημερώσουν,ουσιαστικά προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ,ότι αυτό που έπραξαν είναι το σωστό?
μήπως είναι αυτή η ανασφάλεια που οδηγεί στην αντίδραση?
μήπως είναι η απογοήτευση που δεν υπάρχουν τα αποτελέσματα που θα περίμεναν?
μήπως τελικά βλέπουν ότι η κορτιζόνη και κάποια άλλα φαρμακάκια είναι τελικά απαραίτητα?
μήπως είναι η ταλαιπωρία μηνών....η αγωνία των εξετάσεων και των αποτελεσμάτων?

Υ.Γ.ειλικρινά στεναχωριέμαι αν τα αποτελέσματα που περίμεναν κάποιοι δεν είναι τα αναμενόμενα....ελπίζω κάποια στιγμή να διαβάσω και ένα ευχάριστο από την μεριά των παιδιών που έχουν κάνει χενφα....

θα επιμείνω ότι η καλή ψυχολογία είναι σύμμαχος σε κάθε περίπτωση....η ψυχοθεραπεία δεν είναι ντροπή...όσο για την άγνοια ,όσο ζούμε και μεγαλώνουμε μαθαίνουμε.....όσο για την άνοια ,επίσης όσο μεγαλώνουμε παθαίνουμε.... :-D :-D
αγαπητέ petro....."tragic....έεις ξεφύεει"....!!!!!
 #70736  από litsa
 Πέμ Απρ 26, 2012 10:47 am
elena έγραψε: ....."tragic....έεις ξεφύεει"....!!!!!

xaxaxaaxaax!!!!
 #70741  από Γιάννης
 Πέμ Απρ 26, 2012 11:00 am
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την Παρ Αύγ 24, 2012 11:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #70751  από Π.Μ79
 Πέμ Απρ 26, 2012 3:05 pm
Άννα, ξέρεις πολύ καλά την προσωπική μου άποψη για τα φάρμακα, τα αυτοάνοσα, τη χένφα κλπ.
Ξέρεις επίσης στις 2 φορές που βρεθήκαμε, ότι δεν είμαι άνθρωπος που ακυρώνει τα πάντα και θεωρεί χαζούς όσους παίρνουν φάρμακα. (και γω πήρα κάποια στιγμή).
Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζεται και ο καθένας έχει τα πιστεύω του.
Λίγο το απρόσωπο του ίντερνετ, λίγο η υπερβολή, λίγο ο θυμός κλπ κλπ, προκαλούνται παρεξηγήσεις κλπ.
Ας το πάμε ήρεμα το πράμα, δε χρειάζεται να κουβαλάμε και άλλους σταυρούς. :)

elena έγραψε:ελπίζω κάποια στιγμή να διαβάσω και ένα ευχάριστο από την μεριά των παιδιών που έχουν κάνει χενφα....
Έλενα, αν διαβάσεις στο ιστορικό των επεμβάσεων, θα δεις τεράστιες διαφορές από τους πρώτους που κάναν την επέμβαση με αυτούς που την κάναν τελευταίως.
Η διαφορά η μεγαλύτερη είναι η επιλογή του γιατρού.
Ο πρώτος μεν δεν είχε εκπαιδευτεί και απλά το έκανε για τα λεφτά, ο δεύτερος έχει εκπαιδευτεί πάρα πολύ και θέλει τα μισά χρήματα.
Προσωπικά την έκανα στον 2ο και τα αποτελέσματά μου μπορείς να τα δεις.
Είμαι ασυμπτωματικός εδώ και 10 μήνες. Το πριν και το μετά μπορείς να το δεις στο ιστορικό.

Πάρα ταύτα όμως, κανείς δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα σε όλους.
Ειδικά άτομα με κινητικά προβλήματα, δεν αποκαθίστανται. Μετριάζονται ναι, αλλά δεν θεραπεύονται.
Η επέμβαση αυτή έχει αναφερθεί πολλάκις ότι σταματά την εξέλιξη και απαλύνει διάφορα συμπτώματα, τίποτα περισσότερο.

Να ξαναγράψω για δεύτερη φορά, ότι χαίρομαι πάρα πολύ που το Φαμπύρα ή οποιοδήποτε άλλο φάρμακο βοηθάει την αδερφή της Μένιας.
Δε θεωρώ χαζό και βέβαια δε μπορώ να βάλω στην άκρη το γεγονός ότι αυτή η κοπέλα έχει βασανιστεί πολύ και ότι σίγουρα ψάχνει να βρει μία λύση για να ηρεμήσει.
Το τι πιστεύω εγώ και ο καθένας μας, δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν όλοι.
Σημασία έχει ο καθένας να πορεύεται όπως θέλει και πάνω απ'όλα όπως μπορεί.

Ειρήνη ημίν λοιπόν...