vasia έγραψε:δηλαδη αυτο το προβλημα θα μου μεινει για παντα.?.οι θεραπειες που κανουμε γενικα για την ασθενεια δεν βοηθουν?μοναδικος ρολος τησ θεραπειας ειναι να μας προστατευσει απο νεες ωσεις?ας μ πει καποιος με σχετικη εμπειρια
θα γινω εγω η... σκυλα με τα κακα μαντατα.
δεν σου υποσχεται καμια ενεσιμη-ποσιμη θεραπεια εξαφανιση των συμπτωματων, των τυχων αναπηριων που μεινουν. Ναι, θα ηθελε η νευρολογικη κοινοτητα οι γνωστες θεραπειες τουλαχιστον να προστατευουν απο νεες ωσεις, αλλα δεκαπενταετης και βάλε μελετες που-δυστυχως για τις φαρμακευτικες, αυτες τις χρηματοδοτησαν- κρατιουνται καλα "κρυμμενες" θα ελεγα, δειχνουν οτι τρυπιεσαι δεν τρυπιεσαι, ασχετο με το πως θα εξελιχτει η ασθενειά σου ειναι... δικό μου συμπερασμα: και τρυπιεσαι, και χαλιεσαι, και καλο δεν εχεις...
Η σκ απο μονη της, δεν εχω ακουσει να κανει κατακρατηση υγρων.
Η "ασταθεια" της κυστης, ειναι οπως οι άλλες "ασταθειες" σε αλλα μερη του σωματος, εξαιτιας της σκ αυτη τη φορα. και μπορω να πω πως ειναι απο τα πιο αυαισθητα σημεια... εχει τα πανω και τα κατω της. η δικη μου επιτακτικη ουρηση βελτιωθηκε απο οταν εκανα επεμβαση διορθωσης χενφα, ομως δεν εξαφανιστηκε, ισως γιατι πινω υπερβολικα πολλους νεςκαφεδες στη μερα μου, και εχω (ελεγχομενη ομως ) συχνοουρια απο αυτο.