• προβληματα με την κυστη

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #70555  από vasia
 Κυρ Απρ 22, 2012 12:37 pm
Γεια σε όλους..ειμαι καινουρια στο forum και θα ηθελα να συζητησω το μεγαλυτερο για μενα προβλημα αυτη τη στιγμη που ειναι η συχνοουρια.Ο γιατρος μ μου ειπε οτι η ασθενεια κανει μονο κατακρατηση και οχι συχνοουρια,ωστοσο τηνσυχνοουρια την διαβαζω παντου ως συμπτωμα.Με ταλαιπωρει παρα πολυ δεν ξερω τι να κανω.Ειμαι 23 χρονων και θα ηθελα να αποφυγω τυχον καθετηριασμους.Ο,τι αλλο συμπτωμα ειχα εφευγε ενω αυτο επιμενει.Ας βοηθησει καποιος -α με το ιδιο προβλημα
 #70556  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Απρ 22, 2012 1:17 pm
Vasia !!!!!!!! Καλως ηρθες !!!!! :text-welcomewave: Απ'οσα ξερω ΚΑΙ απο τους νευρολογους ΚΑΙ απο την ΠΙΚΡΗ πειρα μου , τα προβληματα της κυστης ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΠ και μαλιστα, το παιρνουν υπ'οψη τους οι υγειονομικες επιτροπες , οταν μας εξεταζουν !!!!Προσωπικα, βασανιζομαι απο ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΡΗΣΗΣ , δηλαδη...1) Η αναγκη αυτη ερχεται ξαφνικα και ειναι αδυνατο να κρατηθω 2) Αισθανομαι οτι η κυστη δεν αδειαζει εντελως, ποτε !!!!! Πώς το αντιμετωπιζω ???? Φροντιζω να ειμαι παντα κοντα σε τουαλετα και να πηγαινω συχνα !!!!Μου εχουν συμβει ''ατυχηματα'' μερικες φορες!!!!! Δεν θελω να παρω φαρμακα, αλλοι συνασθενεις ξερω οτι παιρνουν !!! Γενικα , σε τι κατασταση εισαι ?????? Πες μας μερικα πραγματα για σενα !!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #70557  από vasia
 Κυρ Απρ 22, 2012 2:59 pm
ευχαριστω!!!αυτα που περιγραφεις τα εχω κ εγω..τι ειδους φαρμακα υπαρχουν?ειναι αποτελεσματικα?
 #70558  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Απρ 22, 2012 3:14 pm
Δυστυχως, δεν εχω ιδεα για τα φαρμακα αυτα !!! Καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου !!!! :greetings-waveyellow:
 #70560  από vasia
 Κυρ Απρ 22, 2012 7:31 pm
ok ευχαριστω..οσον αφορα εμενα διαγνωστηκα τον γεναρη μετα απο προβλημα στο δεξι χερι κατα το οποιο δεν μπορουσα να γραψω και μου επεφταν πραγματα...ωστοσο δεν ηταν το πρωτο συμπτωμα μιας και ειχα κατα καιρους μουδιασματα σε διαφορα σημεια κ αλλα.οι γιατροι στους οποιους πηγαινα μου ελεγαν πως ειναι απο το αγχος.τωρα κανω ενεσεις με rebief 22.
 #70561  από soulla
 Κυρ Απρ 22, 2012 7:36 pm
ΚΑΛΩ ΗΡΘΕς ΒΑΣΙΑ :greetings-waveyellow: ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
 #70677  από vasia
 Τετ Απρ 25, 2012 2:14 pm
δηλαδη αυτο το προβλημα θα μου μεινει για παντα.?.οι θεραπειες που κανουμε γενικα για την ασθενεια δεν βοηθουν?μοναδικος ρολος τησ θεραπειας ειναι να μας προστατευσει απο νεες ωσεις?ας μ πει καποιος με σχετικη εμπειρια
 #70692  από kate2002
 Τετ Απρ 25, 2012 6:11 pm
vasia έγραψε:δηλαδη αυτο το προβλημα θα μου μεινει για παντα.?.οι θεραπειες που κανουμε γενικα για την ασθενεια δεν βοηθουν?μοναδικος ρολος τησ θεραπειας ειναι να μας προστατευσει απο νεες ωσεις?ας μ πει καποιος με σχετικη εμπειρια
θα γινω εγω η... σκυλα με τα κακα μαντατα.
δεν σου υποσχεται καμια ενεσιμη-ποσιμη θεραπεια εξαφανιση των συμπτωματων, των τυχων αναπηριων που μεινουν. Ναι, θα ηθελε η νευρολογικη κοινοτητα οι γνωστες θεραπειες τουλαχιστον να προστατευουν απο νεες ωσεις, αλλα δεκαπενταετης και βάλε μελετες που-δυστυχως για τις φαρμακευτικες, αυτες τις χρηματοδοτησαν- κρατιουνται καλα "κρυμμενες" θα ελεγα, δειχνουν οτι τρυπιεσαι δεν τρυπιεσαι, ασχετο με το πως θα εξελιχτει η ασθενειά σου ειναι... δικό μου συμπερασμα: και τρυπιεσαι, και χαλιεσαι, και καλο δεν εχεις...
Η σκ απο μονη της, δεν εχω ακουσει να κανει κατακρατηση υγρων.
Η "ασταθεια" της κυστης, ειναι οπως οι άλλες "ασταθειες" σε αλλα μερη του σωματος, εξαιτιας της σκ αυτη τη φορα. και μπορω να πω πως ειναι απο τα πιο αυαισθητα σημεια... εχει τα πανω και τα κατω της. η δικη μου επιτακτικη ουρηση βελτιωθηκε απο οταν εκανα επεμβαση διορθωσης χενφα, ομως δεν εξαφανιστηκε, ισως γιατι πινω υπερβολικα πολλους νεςκαφεδες στη μερα μου, και εχω (ελεγχομενη ομως ) συχνοουρια απο αυτο.
 #71309  από manos81
 Τετ Μάιος 09, 2012 10:20 am
gia sou vasia kai kalos orises!to thema den einai mono ginekio einai kai antriko na ksereis.
katarxin i ms den kanei katakratisi.kanei i kortizoni katakratisi pou oloi exoume parei kai pernoume otan exoume ypotropi kai den tiroume kata grama to dietologio.
oso gia tin epitaktiki ourisi ...as min milisw kalitera.ta zeis kathimerina.aplos emena apoti paratirw teleutea...den yparxei toso entona kathimerina ala se periodous periodous px pianw ton eafto mou poles fores na pigenw kathe 15 lepta toualeta kai na niothw oti skaw.kai apotelesma miden. eutixos den einai sinexeia. oson afora tin kathimerinotita prepei prin anikseis tin eksoporta na vgeis apo to spiti na pas toualeta prin sikothis apo tin kafeteria na figeis na pas toualeta.an to ameliseis kai den pas exeis 99% pithanotitana sou xtipisei tin porta 50 metra molis apomakrintheis apo eky pou tha eise.kai frontise opou pigeneis na exeis prosvasi se toualeta gia na min vretheis se diskoli thesi.

gia ta farmaka pou yparxoun aplos se mplokaroun. exw paei kapies fores pou ta xriastika ala i esthisi den einai i kai i kaliteri.etsi to ida egw.eniotha oti tha eskaga ala imoun asfalis den eskaga.