• ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ Υ.Ε

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #70141  από Nick.
 Τρί Απρ 10, 2012 10:07 am
Καλημέρα σας, θα ήθελα να μου πείτε, όσοι περάσατε τη διαδικασία, πόσο περίπου χρονικό διάστημα χρειάστηκε να περάσει από την ημέρα κατάθεσης των δικαιολογητικών μέχρις ότου να ειδοποιηθήτε για την ημερομηνία εξέτασης?
Εγώ τα χαρτιά τα κατέθεσα στα ΚΕΠΑ Πύλης Αξιού στη Θεσσαλονίκη.
(Σημειωτέον, οι συνθήκες οργάνωσης και λειτουργίας εκεί μου έκανα πολύ άσχημη εντύπωση).
 #70148  από Gorge
 Τρί Απρ 10, 2012 12:24 pm
καλημερα εγω εδοσα τελος νοεμβριου τα χαρθια στα κεπα χανιων 3-1 τα ελαβαν στην αθηνα αλα δεν εχει σισταθη λεη ακομα επιτροπη για να με ηδοπιησουν υπομονη
 #70149  από georgeand
 Τρί Απρ 10, 2012 12:42 pm
Nick. έγραψε:Καλημέρα σας, θα ήθελα να μου πείτε, όσοι περάσατε τη διαδικασία, πόσο περίπου χρονικό διάστημα χρειάστηκε να περάσει από την ημέρα κατάθεσης των δικαιολογητικών μέχρις ότου να ειδοποιηθήτε για την ημερομηνία εξέτασης?
Εγώ τα χαρτιά τα κατέθεσα στα ΚΕΠΑ Πύλης Αξιού στη Θεσσαλονίκη.
(Σημειωτέον, οι συνθήκες οργάνωσης και λειτουργίας εκεί μου έκανα πολύ άσχημη εντύπωση).
πριν τους τρεις μηνες απο την ημερομηνια καταθεσης μην περιμενεις απαντηση αλλα μπορεις να παρεις τηλεφονο στην διευθ.αναπηριας και με τον αριθμο προτοκολου καταθεσης η το αμκα να σου πουν ποτε περιπου να περιμενεις ειδοποιηση.

τηλ.διευθ.αναπ. 210 5215380-381-382 θελει υπομονη για να βγαλεις γραμη μηλαει συνεχος αλλα απαντουν και σχεδον παντα δεινουν πληροφοριες
καλλη υπομονη :violence-uzi:
 #70150  από Nick.
 Τρί Απρ 10, 2012 12:57 pm
Μα δεν μου έδωσαν αριθμό πρωτοκόλου κατάθεσης. Θάπρεπε? Απλώς έβαλε όλα τα χαρτιά μου σε έναν χάρτινο φάκελο, έγραψε κάτι στο εξώφυλλο και τα έβαλε στη στοίβα δίπλα της. Ανησυχώ γιατί τους άφησα και τα πρωτότυπα πορίσματα των μαγνητικών, δεδομένου ότι η υπάλληλος με διαβεβαίωσε πως με αίτησή μου μετά το πέρας των διαδικασιών θα τα έπαιρνα πίσω. Μετανοιώνω.
 #70155  από georgeand
 Τρί Απρ 10, 2012 4:02 pm
Nick. έγραψε:Μα δεν μου έδωσαν αριθμό πρωτοκόλου κατάθεσης. Θάπρεπε? Απλώς έβαλε όλα τα χαρτιά μου σε έναν χάρτινο φάκελο, έγραψε κάτι στο εξώφυλλο και τα έβαλε στη στοίβα δίπλα της. Ανησυχώ γιατί τους άφησα και τα πρωτότυπα πορίσματα των μαγνητικών, δεδομένου ότι η υπάλληλος με διαβεβαίωσε πως με αίτησή μου μετά το πέρας των διαδικασιών θα τα έπαιρνα πίσω. Μετανοιώνω.
φιλε Nick η διαδικασια εχει ως εξεις.
Κλείνεις ραντεβού για την κατεθεση τον δικεολογιτικων,εξετασεις κτλ
οταν ερθει η ημερομινια του ραντεβού, πας και καποιος γιατρος τσεκαρι τον φακελο με τις εξετασεις,γνωματευσεις (προέλεγχος κεπα) και εαν ειναι ok περνεις απο την γραματεια του κεπα που καταθεσες ενα αποδικτικο καταθεσης ,με αριθμο προτοκολου που γραφει πανω τι ακριβος καταθεσες .Περιμενεις βαση των δικο τους λεγομενων καμια τριανταρια μερες και σου ερχετε χαρτι στο σπιτι απο την Αθηνα για την ημερ/νια εξετασης, εγω καταθεσα στις 23-02 και ακομα τιποτα ,την αλλη εβδομαδα εαν δεν μου που κατι αξιολογο ,θα αρχισω τα μπινελικια απο το τηλεφονο γιατι το επιδομα εχει κοπη απο τον Ιανουαριο
Oι εξετασεις δεν νομιζω να χαθουν ,αλλα η ολη διαδικασια δεν ειναι η ορθη
αλλα και να χαθουν μην σκας τις ξανατιπονουν απο εκει που τις εκανες
 #70437  από Nick.
 Πέμ Απρ 19, 2012 12:28 pm
georgeand έγραψε:
Nick. έγραψε:Μα δεν μου έδωσαν αριθμό πρωτοκόλου κατάθεσης. Θάπρεπε? Απλώς έβαλε όλα τα χαρτιά μου σε έναν χάρτινο φάκελο, έγραψε κάτι στο εξώφυλλο και τα έβαλε στη στοίβα δίπλα της. Ανησυχώ γιατί τους άφησα και τα πρωτότυπα πορίσματα των μαγνητικών, δεδομένου ότι η υπάλληλος με διαβεβαίωσε πως με αίτησή μου μετά το πέρας των διαδικασιών θα τα έπαιρνα πίσω. Μετανοιώνω.
φιλε Nick η διαδικασια εχει ως εξεις.
Κλείνεις ραντεβού για την κατεθεση τον δικεολογιτικων,εξετασεις κτλ
οταν ερθει η ημερομινια του ραντεβού, πας και καποιος γιατρος τσεκαρι τον φακελο με τις εξετασεις,γνωματευσεις (προέλεγχος κεπα) και εαν ειναι ok περνεις απο την γραματεια του κεπα που καταθεσες ενα αποδικτικο καταθεσης ,με αριθμο προτοκολου που γραφει πανω τι ακριβος καταθεσες .Περιμενεις βαση των δικο τους λεγομενων καμια τριανταρια μερες και σου ερχετε χαρτι στο σπιτι απο την Αθηνα για την ημερ/νια εξετασης, εγω καταθεσα στις 23-02 και ακομα τιποτα ,την αλλη εβδομαδα εαν δεν μου που κατι αξιολογο ,θα αρχισω τα μπινελικια απο το τηλεφονο γιατι το επιδομα εχει κοπη απο τον Ιανουαριο
Oι εξετασεις δεν νομιζω να χαθουν ,αλλα η ολη διαδικασια δεν ειναι η ορθη
αλλα και να χαθουν μην σκας τις ξανατιπονουν απο εκει που τις εκανες

Μ'έχετε κάνει χαζό τώρα μ'αυτά που ακούω. Εγώ πήγα στα ΚΕΠΑ στην Πύλη Αξιού, περίμενα στην ουρά τρεις ώρες μαζί με άλλους διακόσιους, ήρθε η σειρά μου, η κοπελίτσα στον κισέ μου είπε να τις δώσω ό,τι χαρτιά είχα και δεν είχα, γνωματεύσεις, συνταγογραφήσεις, πορίσματα μαγνητικών, έλεγξε τις αιτήσεις κλπ., τα έβαλε σε ένα χάρτινο φόλντερ και μου είπε να περιμένω να ειδοποιηθώ μέσω ταχυδρομείου. Αυτά. Ούτε ραντεβού, ούτε νούμερα, ούτε τίποτα.
 #70444  από georgeand
 Πέμ Απρ 19, 2012 1:29 pm
Μ'έχετε κάνει χαζό τώρα μ'αυτά που ακούω. Εγώ πήγα στα ΚΕΠΑ στην Πύλη Αξιού, περίμενα στην ουρά τρεις ώρες μαζί με άλλους διακόσιους, ήρθε η σειρά μου, η κοπελίτσα στον κισέ μου είπε να τις δώσω ό,τι χαρτιά είχα και δεν είχα, γνωματεύσεις, συνταγογραφήσεις, πορίσματα μαγνητικών, έλεγξε τις αιτήσεις κλπ., τα έβαλε σε ένα χάρτινο φόλντερ και μου είπε να περιμένω να ειδοποιηθώ μέσω ταχυδρομείου. Αυτά. Ούτε ραντεβού, ούτε νούμερα, ούτε τίποτα.[/quote]
φιλε nick δεν εχεις να χάσεις τιποτα ,παρε τηλεφονο στα νουμερα που σου γραφω παραπανω τους λεες τα στοιχεια σου και σου λενε τι παιζει
 #70450  από Π.Μ79
 Πέμ Απρ 19, 2012 2:52 pm
Καλησπέρα.

Δε ξέρω στη Σαλόνικα τι γίνεται, να σας πω τι γίνεται στην Πειραιώς 181 στην Αθήνα.

Πας, καταθέτεις τα χαρτιά και παίρνεις χαρτί με αριθμό πρωτοκόλλου.

Προσωπικά τα κατέθεσα τον περασμένο Νοέμβριο.

Πέρασα επιτροπή χτες. Η απάντηση θα είναι έτοιμη σε 30-40 μέρες και πρέπει να πάω εγώ ο ίδιος να την παραλάβω.

Όσο περίμενα να εξεταστώ, μιλώντας με διάφορους εκεί, ο χρόνος αναμονής ποικίλλει.

Εγώ, περίμενα 5 μήνες. Άλλος 7 μήνες, άλλος 10 μήνες, μία κοπέλα 1 χρόνο.

Έχει να κάνει πάντα με τι αιτείσαι απ'ότι κατάλαβα.

Πάντως, το να μην πάρετε αριθμό πρωτοκόλλου είναι λάθος.
Αν δεν πάρετε, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι κάνατε τη διαδικασία.
Θα πρότεινα να έρθετε σε επαφή όσο πιο γρήγορα γίνεται για να το ξεκαθαρίσετε.
 #70457  από georgeand
 Πέμ Απρ 19, 2012 4:36 pm
Π.Μ79 έγραψε:Καλησπέρα.

Δε ξέρω στη Σαλόνικα τι γίνεται, να σας πω τι γίνεται στην Πειραιώς 181 στην Αθήνα.

Πας, καταθέτεις τα χαρτιά και παίρνεις χαρτί με αριθμό πρωτοκόλλου.

Προσωπικά τα κατέθεσα τον περασμένο Νοέμβριο.

Πέρασα επιτροπή χτες. Η απάντηση θα είναι έτοιμη σε 30-40 μέρες και πρέπει να πάω εγώ ο ίδιος να την παραλάβω.

Όσο περίμενα να εξεταστώ, μιλώντας με διάφορους εκεί, ο χρόνος αναμονής ποικίλλει.

Εγώ, περίμενα 5 μήνες. Άλλος 7 μήνες, άλλος 10 μήνες, μία κοπέλα 1 χρόνο.

Έχει να κάνει πάντα με τι αιτείσαι απ'ότι κατάλαβα.

Πάντως, το να μην πάρετε αριθμό πρωτοκόλλου είναι λάθος.
Αν δεν πάρετε, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι κάνατε τη διαδικασία.
Θα πρότεινα να έρθετε σε επαφή όσο πιο γρήγορα γίνεται για να το ξεκαθαρίσετε.
Π.Μ79 μιας και εισαι απο τους πρωτους που περνασ απο τα κεπα δεν μας γραφεις και μας τι μελι γενεσθε στην επιτροπη ,η κασταση σου ειναι καλη γιατι και εγω καταθεσα τον Φεβρουαριο
και εχτες που ξαναπηρα τηλεφονο μου ειπαν τιποτα ακομα για τον Απριλιο.
 #70463  από Π.Μ79
 Πέμ Απρ 19, 2012 5:50 pm
georgeand

Η αλήθεια είναι ότι ο νευρολόγος που με εξέτασε, ήταν ευγενέστατος και δεν με έβαλε να κάνω ακροβατικά κλπ, όπως είχε γίνει προ διετίας.

Απλά να σου πω ότι εξετάζει καλά (αντανακλαστικά, δύναμη κλπ) σε χέρια, πόδια και κορμό.
Μετά σε ρωτάει και κάποια πράγματα: επάγγελμα, ασχολίες κλπ.

Απ'ότι κατάλαβα, θέλουν να ξέρουν αν σε έχει επηρεάσει η ασθένεια από εργασιακά και καθημερινά θέματα.

Το πρόβλημα το μεγάλο βέβαια ήταν ένας κουστουμάτος τύπος.
Αυτός είναι διοικητικός υπάλληλος και επειδή πριν εξεταστώ, μπροστά μου συζητάγανε, κάτι μου λέει ότι αυτός καθορίζει το ποσοστό.
Πριν από μένα μπήκε ένα παληκαράκι 20 χρονών με έντονη σπαστική παραπληγία.

Δεν υποκρινόταν το παιδάκι, γιατί αν υποκρίθηκε, τότε ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο Αλ Πατσίνο καλύτερα να γίνουν καστανάδες.

Ο νευρολόγος είπε 80% και ο μίστερ κουστούμι απάντησε: αποκλείεται, πιο κάτω, πιο κάτω.

Οπότε η διαταγή για περικοπές φαίνεται ότι μπήκε σε ισχύ...