ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
elina έγραψε:Το διάβασα το άρθρο. Τις αθλιότητες του καινούργιου Κανονισμού Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας δεν χρειάζεται να τις τονίσω, όλοι συμφωνούμε. Αλλά βρε παιδιά, ας μην λέμε κι ότι θέλουμε...."...Χάρη στην αλληλεγγύη που έχει αναπτυχθεί με άλλους πάσχοντες με σκλήρυνση κατά πλάκας μπορώ και παίρνω ό,τι φάρμακα τους περισσεύουν. Πρέπει να κάνουμε μια ένεση μέρα παρά μέρα και την κάνουν κάθε δυο μέρες, ώστε να μου δίνουν κι εμένα μία, λέει στον «Ρ»...."ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !!!!!ΦΟΒΑΜΑΙ, ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ..!!!!!!.....Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ''ΕΧΘΡΩΝ'' ΚΑΙ ''ΦΙΛΩΝ'' ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ !!!! ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ''Ρ'' , ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ?????? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΣΥΝΑΣΘΕΝΗΣ, ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΗ, ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.......ΥΓ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΗ
Προσωπικά το ανωτέρω σχόλιο με κάνει να αμφιβάλλω για την εγκυρότητα της συγκεκριμένης μαρτυρίας....
elina έγραψε:Δεν χρειάζεται ο Ριζοσπάστης να συκοφαντήσει το σύστημα υγείας, αυτό έχει καταρρεύσει και το ξέρουμε όλοι.ΚΙ ΟΜΩΣ,ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ''Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ'' , ΜΟΥ ΕΙΠΕ ,ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΠΕΤΑΦΕΡΟΝ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ !!!!!
Δεν πιστεύω όμως ότι υπάρχει ασθενής (που κάνει τις ενέσεις του) που θα "μοιραζόταν" το Betaferon του με συνασθενή. Να λέμε ιστορίες τραγικές, γιατί όντως υπάρχουν, να φροντίζουμε όμως να είναι και αληθινές ή αν δεν είναι αληθινές, να είναι τουλάχιστον αληθοφανείς.
Για μένα η δήλωση "μου δίνει συνασθενής τις μισές του ενέσεις" δείχνει άτομο που δεν έχει ιδέα από ΣΚΠ...