• ΔΙΑΙΤΑ SWANK

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #68901  από billios
 Παρ Μαρ 16, 2012 11:17 pm
Εχω ακουσει πολλα,εχω διαβασει αρκετα,παρολαυτα την καθε αυτου διαιτα δεν μπορω να τη βρω πλην γενικων οδηγιων που δινονται για χαμηλα ακορεστα 20γραμ. καθολου γαλακτοκομικα,σχεδον καθολου κοκκινο κρεας.Φουλ ψαρι,φουλ φρουτα και πρασιναδα [μμπεεεεε]
Προφανως θα παρω το βιβλιο του τυπου να συλεξω πληροφοριες,εχεται αποψη περι του θεματος κυριες και κυριοι?
 #68902  από George Good News
 Παρ Μαρ 16, 2012 11:52 pm
Εγω δεν μπορω να ακολουθησω διαιτα που περιεχει τη λεξη "καθολου"!
 #68905  από lybtas
 Σάβ Μαρ 17, 2012 9:11 am
έχω ξεκινήσει και εγω την παραπάνω διατροφή εδώ και 3 εβδομάδες, χωρις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, όποτε νιώθω την ανάγκη για κρέας το ρίχνω στο κοτοπουλάκι στήθος,
γενικά η καθημερινή διατροφή περιλαμβάνει σαλάτες φρούτα μακαρόνια και ψάρια / αρθρόποδα (γαρίδες καραβίδες κτλ)
η μεγαλύτερη "δυσκολία" που συναντάω είναι όταν είμαι καλεσμένος σε κάποιο τραπέζι και δεν έχω καμιά εναλλακτική.

Καλημερα
 #68906  από billios
 Σάβ Μαρ 17, 2012 10:13 am
Νομιζω οτι δεν εμπεριεχει την λεξη ''καθολου'',οπως γραφουν οι χανς εχει απλα πρσεκτικα μετρησιμες ποσοτητες ειδικα στα γαλακτοκομικα και στα ακορεστα[δεν ξερω πως μπορει να γινει αυτο] και σιγουρα θελει βοηθεια απο ψαρολαδο και σωστο βιταμινουχο συμπληρωμα.Την βρισκω μια καλη εναλακτικη με αποτελεσματα [αληθινα φανταζομαι] που εχουν καταγραφει.
Ειχα ξεκινησει κι εγω τον τελευταιο χρονο αλλα δεν ακολουθησα πιστα και θελω να ξανακανω την προσπαθεια σωστα αυτη τη φορα
 #68910  από billios
 Σάβ Μαρ 17, 2012 3:21 pm
Δεν έχω την ίδια την έρευνα για τα αποτελέσματα της δίαιτας μετά από 34 χρόνια (σύγκρινε τα 34 χρόνια με τα 2-3 χρόνια των δοκιμών των ανοσοφαρμάκων), δες αυτό:
http://www.overcomingmultiplesclerosis. ... gram/Diet/

Πραγματι την εχω υποψην αυτη τη μελετη 34 χρονων ,δεν ξερω να το χειριζομαι καλα ομως το μηχανημα και δεν εχω σωσει καποια σελιδα για να σου την δωσω,το παραπανω αρθρο παντως ειναι μια καλη πληροφορια.Αν γκογκλαρεις με το ονομα swank θα βρεις πραγματακια πολλα και καλα.Φενεται να εχει καποια σοβαροτητα και σιγουρα ειναι μια καλη εναλακτικη προταση,προσωπικα με τις λιγες γνωσεις που διαθετω δεν μου μοιαζει για μπιτι παπαντζα χωρις να μπορω να αναλυσω ολα τα παραπανω του χανς.
 #69965  από Akatamakata
 Παρ Απρ 06, 2012 11:52 am
Μόλις εχθές μίλαγα με έναν άνθρωπο που κάνει την δίαιτα αυτη για 8 χρόνια τώρα.
Έχω ραντεβού μαζί της μετά το πάσχα για να μου κάνει μία ανάλυση.

Για αρχή μου πρότεινε να μπω σε αυτό το site, http://www.swankmsdiet.org/.

Το μόνο που μου είπε ότι δεν πρέπει να έχει η διατροφή μου, γλουτένη και λακτόζη.

Όταν θα έχω νέα θα ενημερώσω.