• συνέχεια από το προηγούμενο επεισόδιο!!!!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #68628  από valadisz
 Σάβ Μαρ 10, 2012 3:57 pm
Οι απόψεις σας ευπρόσδεκτες !! Αλλά ποιόν δήθεν επιστήμονα να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου ρε παιδιά!!! Που όλο το σύστημα και όλοι οι εμπλεκόμενοι μας χρησιμοποιούν ως πειραματόζωα για να πλουτίζουν!! Εάν σήμερα δεν έχεις χρήματα υπάρχει κανείς να σε φροντίσει για ανθρωπιστικούς λόγους; Δεν νομίζω!!! Ίσως να υπάρχει αυτή η εξαίρεση του κανόνα αλλά, πόσοι από όλους εμάς που αυξανόμαστε μάλλον με γεωμετρική πρόοδο θα είμαστε τυχεροί να πέσουμε πάνω του; Τυχαίο δεν νομίζω!!!! Γιατί εάν όντως υπήρχαν όλο και κάποιον θα βρίσκαμε. Σας ανέφερα φάρμακα δεν καταναλώνω γιατί δεν εμπιστεύομαι αλλά και από την πλοήγηση στο foroum κατάλαβα ότι σε πολύ λίγους είχαν ευεργετικά αποτελέσματα! Καταλήγω ότι μια ζωή με όσο το δυνατόν αποβολή του άγχους, προσοχή στην διατροφή και γέλιο, πιθανόν να καταφέρει διατήρηση έως και ίαση της κατάστασης. Αφήστε που εγώ πιστεύω ότι για μένα η αιτία δημιουργίας της ΣΚΠ ήταν ότι έβλεπα τα πάντα στη ζωή μου μαύρα από μικρό παιδί (άγχος-άγχος-άγχος) για τα πάντα. Είχα και μου έφταιγαν όλα, δεν είχα πάλι τα ίδια.Άγχος να κατακτήσω κάτι, αδιαφορία κενό μέσα μου όταν τα κατάφερνα (π.χ πτυχίο).
Πάντως ειλικρινά χαίρομαι που υπάρχετε και μπορούμε να μοιραζόμαστε!!!
Φιλιά σε όλους!!!!
 #68629  από κατερινα 55
 Σάβ Μαρ 10, 2012 4:37 pm
ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΒΑΛΑΝΤΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ.ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕΣ ΑΓΧΟΣ-ΑΓΧΟΣ-ΑΓΧΟΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΩΡΙΜΟΣ ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΦΕΡΣΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙΣ :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κατερινα 55 την Δευ Μάιος 14, 2012 4:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #68630  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 10, 2012 4:39 pm
Φιλε μου, ο αγωνας μας ειναι σκληρος και πολυπλευρος !!! Ενα μερος του, ειναι η αναζητηση της ιατρικης φροντιδας που μας αξιζει.........Καλη δυναμη !!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #68631  από soulla
 Σάβ Μαρ 10, 2012 4:57 pm
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΓΧΟς ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ...ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙς ΣΩΣΤΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥς ΓΙΑΤΡΟΥς ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΟΧΙ ΣΤΟΥς ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥς :greetings-waveyellow:
 #68633  από Γιάννης
 Σάβ Μαρ 10, 2012 6:51 pm
κατερινα 55 έγραψε:ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
Εγώ εννοούσα ότι δεν μπορείς να είσαι μες στην καλή χαρά (δηλ. κουκουρούκου) ξέροντας ότι έχεις σκλήρυνση
 #68634  από κατερινα 55
 Σάβ Μαρ 10, 2012 6:54 pm
Γιάννης έγραψε:
κατερινα 55 έγραψε:ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
Εγώ εννοούσα ότι δεν μπορείς να είσαι μες στην καλή χαρά (δηλ. κουκουρούκου) ξέροντας ότι έχεις σκλήρυνση
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΝΝΗ. :hand:
 #68635  από kate2002
 Σάβ Μαρ 10, 2012 7:13 pm
κουκουρούκου!!!! τι μου θυμισατε τωρα....!!!!

:laughing-rolling: :handgestures-salute:
 #68639  από LL--MM
 Σάβ Μαρ 10, 2012 7:57 pm
valadisz έγραψε:Στην παρουσίαση μελών έχω συστηθεί!! Το τελευταίο διάστημα έρχονται και παρέρχονται συμπτώματα όπως μουδιάσματα, πόνος στο πέλμα του αριστερού μου ποδιού, ενόχληση πόνος στο δεξί μάτι. Μπορεί να παρουσιαστούν μία με δύο μέρες την εβδομάδα, μπορεί όμως και καθόλου!! Αυτό που με ταλαιπωρεί είναι ζαλάδες οι οποίες δεν καλυτερεύουν με τα συνήθη παυσίπονα αλλά με αγχολυτικά!!! παίρνω xanax 1mg δύο με τρεις φορές τη μέρα!! Είναι γεγονός βέβαια, ότι το τελευταίο διάστημα έχω αγχωθεί κιόλας διότι μου περνάνε και τρέλές σκέψεις από το μυαλό άσχετες με την ΣΚΠ!!
Ευχαριστώ για την κατανόησή σας εκ των προτέρων!!!!

Kαλώς όρισες, Σίφουνα! Οι ζαλάδες είναι από τα πιό κλασικά συμπτώματα! Για πολλούς, βέβαια, δε φεύγουν με αγχολυτικά, πόσο μάλλον με παυσίπονα, αυτο ομως δε σημαίνει ότι δεν είναι της σκπ. Οι περισσότεροι λένε ότι η κορτιζόνη είναι απαραίτητη στη φάση αυτή τουλάχιστον πρός άμβλυνση των συμπτωμάτων, άλλοι στρέφονται προς τη διάνοιξη φλεβών, αλλά όλοι επιμένουν να πιστεύουν ότι κάνουν το καλύτερο δυνατόν για τον εαυτό τους... :shifty: καθ'όσο η κατάσταση τους το επιτρέπει φυσικά, αλλά δεν είμαστε εδώ για να συζητάμε τις τσέπες του ενός και του αλλουνού...
:twocents-mytwocents:
Τώρα όσον αφορά στις "τρελλές ιδέες" σου, υπάρχει κάποιο (φρέσκο) κλιπάκι, (δυστυχώς, στα γαλλικά) το οποίο
http://www.rts.ch/emissions/temps-prese ... d-fou.html αφορά όμως περισσότερο στα αντικαταθλιπτικά, και αναφέρει μάλιστα ότι μέχρι και κάποιος γιατρός σκότωσε την πρώην γυναίκα του "εξ αιτίας" ή, τουλάχιστον, "με τη ώθηση" των χαπιών αυτών...
Το δικαστήριο όμως δε "μάσησε", και τον καταδίκασε για δολοφονία, σε ποινή 16 χρόνων κάθειρξης, που αντιστοιχεί εκεί σε "απλό" φόνο :o :think: (διότι, εκτός του στρατιωτικού του όπλου, είχε λέει, μαζί του και... ενέσεις! :scared-eek: ) Βρέ το δικαστήριο, :royalty-pharaoh: :P να μην αναγωρίζει "αξία" στα χάπια!

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Μαρ 10, 2012 11:39 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.