Οι απόψεις σας ευπρόσδεκτες !! Αλλά ποιόν δήθεν επιστήμονα να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου ρε παιδιά!!! Που όλο το σύστημα και όλοι οι εμπλεκόμενοι μας χρησιμοποιούν ως πειραματόζωα για να πλουτίζουν!! Εάν σήμερα δεν έχεις χρήματα υπάρχει κανείς να σε φροντίσει για ανθρωπιστικούς λόγους; Δεν νομίζω!!! Ίσως να υπάρχει αυτή η εξαίρεση του κανόνα αλλά, πόσοι από όλους εμάς που αυξανόμαστε μάλλον με γεωμετρική πρόοδο θα είμαστε τυχεροί να πέσουμε πάνω του; Τυχαίο δεν νομίζω!!!! Γιατί εάν όντως υπήρχαν όλο και κάποιον θα βρίσκαμε. Σας ανέφερα φάρμακα δεν καταναλώνω γιατί δεν εμπιστεύομαι αλλά και από την πλοήγηση στο foroum κατάλαβα ότι σε πολύ λίγους είχαν ευεργετικά αποτελέσματα! Καταλήγω ότι μια ζωή με όσο το δυνατόν αποβολή του άγχους, προσοχή στην διατροφή και γέλιο, πιθανόν να καταφέρει διατήρηση έως και ίαση της κατάστασης. Αφήστε που εγώ πιστεύω ότι για μένα η αιτία δημιουργίας της ΣΚΠ ήταν ότι έβλεπα τα πάντα στη ζωή μου μαύρα από μικρό παιδί (άγχος-άγχος-άγχος) για τα πάντα. Είχα και μου έφταιγαν όλα, δεν είχα πάλι τα ίδια.Άγχος να κατακτήσω κάτι, αδιαφορία κενό μέσα μου όταν τα κατάφερνα (π.χ πτυχίο).
Πάντως ειλικρινά χαίρομαι που υπάρχετε και μπορούμε να μοιραζόμαστε!!!
Φιλιά σε όλους!!!!
Πάντως ειλικρινά χαίρομαι που υπάρχετε και μπορούμε να μοιραζόμαστε!!!
Φιλιά σε όλους!!!!