• ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #67678  από Αναστάσιος
 Δευ Φεβ 13, 2012 2:21 pm
Καλησπερα σας οπως λεω και στον τιτλο χρειαζομαι αμεσα την βοηθεια σας.
Ζαλιζομαι συνεχεια, ολη την ωρα, οταν ειμαι ξαπώμενος ετσι και στριψω το κεφαλι μου παει την εκατσα γυριζει ολο το κεφαλι μου, ιδρωνω και το μετωπο μου ειναι τιγκα στον ιδρωτα και νιωθω τρομερη ζεστη.
Απο τοτε που μου παρουσιαστηκε η ΣΚΠ κ αρχισα την ιντερφερονη η ζαλη με επισκεπτοταν 1 φορα το 4μηνο π.χ τοτε στην αρχη ομως αλλα οσο περνουσε ο καιρος η επισκεψη γινοταν ολο και συχνοτερα ομως εδω και 15 μερες ζαλιζομαι συνεχεια στον υπνο μου στον ξυπνιο μου ολη την ωρα το ειπα στον γιατρο μου παλαιοτερα και μου ειχε πει οτι δεν εχει σχεση με την ΣΚΠ. ΔΕΝ αντεχω αλλο, η ζαλη δεν φευγει με τιποτα. Αποφασισα να σταματησω την ιντερφερονη , διοτι πιστευω πως αν το κανω ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ εστω για καποιο διαστημα τουλαχιστον να ησυχασω λιγο. Εσεις εχετε αντιμετωπισει κατι παρομοιο; Πως ξεπερασατε ή αντιμετωπιζετε την ζαλη; Δεν την αντεχω αλλο μπορειτε να με βοηθησετε;
 #67680  από βικυ
 Δευ Φεβ 13, 2012 2:57 pm
Καλημερα.
Ειχα και εγω ζαλη,πηγα σε ΩΡΛ και μου βρηκε "θεμα" στον λαβυρινθο.
Ακολουθησα τριμηνη φαρμακευτικη αγωγη και υποχωρησε κατα πολυ μεγαλο ποσοστο.
Τωρα εχουν περασει 6 μηνες περιπου και ειμαι μια χαρα.Οχι τελειως καλα,με καποιες συγκεκριμενες αποτομες κινησεις του κεφαλιου "χανομαι".Προσεχω λοιπον για να εχω!

υ.γ.Δεν παιρνω φαρμακευτικη αγωγη για την ms.
 #67681  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Φεβ 13, 2012 3:00 pm
Αναστάσιος έγραψε:Καλησπερα σας οπως λεω και στον τιτλο χρειαζομαι αμεσα την βοηθεια σας.
Ζαλιζομαι συνεχεια, ολη την ωρα, οταν ειμαι ξαπώμενος ετσι και στριψω το κεφαλι μου παει την εκατσα γυριζει ολο το κεφαλι μου, ιδρωνω και το μετωπο μου ειναι τιγκα στον ιδρωτα και νιωθω τρομερη ζεστη.
Απο τοτε που μου παρουσιαστηκε η ΣΚΠ κ αρχισα την ιντερφερονη η ζαλη με επισκεπτοταν 1 φορα το 4μηνο π.χ τοτε στην αρχη ομως αλλα οσο περνουσε ο καιρος η επισκεψη γινοταν ολο και συχνοτερα ομως εδω και 15 μερες ζαλιζομαι συνεχεια στον υπνο μου στον ξυπνιο μου ολη την ωρα το ειπα στον γιατρο μου παλαιοτερα και μου ειχε πει οτι δεν εχει σχεση με την ΣΚΠ. ΔΕΝ αντεχω αλλο, η ζαλη δεν φευγει με τιποτα. Αποφασισα να σταματησω την ιντερφερονη , διοτι πιστευω πως αν το κανω ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ εστω για καποιο διαστημα τουλαχιστον να ησυχασω λιγο. Εσεις εχετε αντιμετωπισει κατι παρομοιο; Πως ξεπερασατε ή αντιμετωπιζετε την ζαλη; Δεν την αντεχω αλλο μπορειτε να με βοηθησετε;
Συζητησε το με τον γιατρο σου !!!! Καποτε, που ειχα ζαλη στον υπνο μου, μου εδωσαν φαρμακα και περασε !!!! Χαπια antivom(?) .....νομιζω !!!! Γενικα, εχω ζαλαδες...απροβλεπτες... οχι συνεχως,ομως!!!! Μου εχουν προτεινει να παρω φαρμακα, αλλα ΔΕΝ ΘΕΛΩ !!!!! :snooty: Πιστευω οτι η ζαλη, οφειλεται στην παθηση !!!!!! Περαστικα σου :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #67891  από Μαρία
 Σάβ Φεβ 18, 2012 8:42 pm
Αν εννοείς ίλιγγο είναι το κύριο χαρακτηριστικό των υποτροπών μου αλλα και το συχνότερο ενοχλήμα μου λόγω της σκπ. Εγω το είχα αντιμετωπίσει με κορτιζόνη αλλα οδηγίες θα πρέπει να πάρεις απο το γιατρό σου