Και να που τωρα εδω ετοιμαζονται, ολη η οικογενεια, να κατεβουν στην συγκεντρωση, για να προσπαθησουν να στειλουν στα τσακιδια τους δολοφονους που μας κυβερνουν, να τους εμποδισουν να διαπραξουν το αποτροπαιο εγκλημα τους, να προσπαθησουν, εστω, να γινουν αυτοι οι πρωταγωνιστες των εξελιξεων. Κι εγω ειμαι καθηλωμενη εδω, φοβισμενη, ανημπορη, να παρω την αποφαση να παω μαζι τους, γιατι φοβαμαι τι θα γινει αν χρειαστει να τρεξω και ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ, τι θα γινει αν χρειαστει να μεινω ορθια πολυ ωρα και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ, τι θα γινει αν χρειαστει να παω τουαλετα και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ..Στα τσακιδια σκληρυνση,μαζι με αυτους που πανε να καταστρεψουνε τις ζωες μας!
popi έγραψε:Και να που τωρα εδω ετοιμαζονται, ολη η οικογενεια, να κατεβουν στην συγκεντρωση, για να προσπαθησουν να στειλουν στα τσακιδια τους δολοφονους που μας κυβερνουν, να τους εμποδισουν να διαπραξουν το αποτροπαιο εγκλημα τους, να προσπαθησουν, εστω, να γινουν αυτοι οι πρωταγωνιστες των εξελιξεων. Κι εγω ειμαι καθηλωμενη εδω, φοβισμενη, ανημπορη, να παρω την αποφαση να παω μαζι τους, γιατι φοβαμαι τι θα γινει αν χρειαστει να τρεξω και ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ, τι θα γινει αν χρειαστει να μεινω ορθια πολυ ωρα και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ, τι θα γινει αν χρειαστει να παω τουαλετα και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ..Στα τσακιδια σκληρυνση,μαζι με αυτους που πανε να καταστρεψουνε τις ζωες μας!να μουνα κι εγω στην αθηνα ποπη...
τραβα. κατι θα βρεθει. τοσα μαγαζια, τοσες καφετερειες.
ναμουνα κι εγω στην αθηνα
ναχα και βενζινα
ναχα και στουπια και σπιρτα
ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!