• Στα τσακιδια σκληρυνση!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #67633  από popi
 Κυρ Φεβ 12, 2012 4:40 pm
Και να που τωρα εδω ετοιμαζονται, ολη η οικογενεια, να κατεβουν στην συγκεντρωση, για να προσπαθησουν να στειλουν στα τσακιδια τους δολοφονους που μας κυβερνουν, να τους εμποδισουν να διαπραξουν το αποτροπαιο εγκλημα τους, να προσπαθησουν, εστω, να γινουν αυτοι οι πρωταγωνιστες των εξελιξεων. Κι εγω ειμαι καθηλωμενη εδω, φοβισμενη, ανημπορη, να παρω την αποφαση να παω μαζι τους, γιατι φοβαμαι τι θα γινει αν χρειαστει να τρεξω και ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ, τι θα γινει αν χρειαστει να μεινω ορθια πολυ ωρα και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ, τι θα γινει αν χρειαστει να παω τουαλετα και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ..Στα τσακιδια σκληρυνση,μαζι με αυτους που πανε να καταστρεψουνε τις ζωες μας!
 #67635  από kate2002
 Κυρ Φεβ 12, 2012 5:14 pm
popi έγραψε:Και να που τωρα εδω ετοιμαζονται, ολη η οικογενεια, να κατεβουν στην συγκεντρωση, για να προσπαθησουν να στειλουν στα τσακιδια τους δολοφονους που μας κυβερνουν, να τους εμποδισουν να διαπραξουν το αποτροπαιο εγκλημα τους, να προσπαθησουν, εστω, να γινουν αυτοι οι πρωταγωνιστες των εξελιξεων. Κι εγω ειμαι καθηλωμενη εδω, φοβισμενη, ανημπορη, να παρω την αποφαση να παω μαζι τους, γιατι φοβαμαι τι θα γινει αν χρειαστει να τρεξω και ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ, τι θα γινει αν χρειαστει να μεινω ορθια πολυ ωρα και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ, τι θα γινει αν χρειαστει να παω τουαλετα και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ..Στα τσακιδια σκληρυνση,μαζι με αυτους που πανε να καταστρεψουνε τις ζωες μας!
να μουνα κι εγω στην αθηνα ποπη...
τραβα. κατι θα βρεθει. τοσα μαγαζια, τοσες καφετερειες.
ναμουνα κι εγω στην αθηνα
ναχα και βενζινα
ναχα και στουπια και σπιρτα
ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
 #67636  από soulla
 Κυρ Φεβ 12, 2012 5:15 pm

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #67654  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Φεβ 12, 2012 11:17 pm
kate2002 έγραψε:
popi έγραψε:Και να που τωρα εδω ετοιμαζονται, ολη η οικογενεια, να κατεβουν στην συγκεντρωση, για να προσπαθησουν να στειλουν στα τσακιδια τους δολοφονους που μας κυβερνουν, να τους εμποδισουν να διαπραξουν το αποτροπαιο εγκλημα τους, να προσπαθησουν, εστω, να γινουν αυτοι οι πρωταγωνιστες των εξελιξεων. Κι εγω ειμαι καθηλωμενη εδω, φοβισμενη, ανημπορη, να παρω την αποφαση να παω μαζι τους, γιατι φοβαμαι τι θα γινει αν χρειαστει να τρεξω και ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ, τι θα γινει αν χρειαστει να μεινω ορθια πολυ ωρα και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ, τι θα γινει αν χρειαστει να παω τουαλετα και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ..Στα τσακιδια σκληρυνση,μαζι με αυτους που πανε να καταστρεψουνε τις ζωες μας!
να μουνα κι εγω στην αθηνα ποπη...
τραβα. κατι θα βρεθει. τοσα μαγαζια, τοσες καφετερειες.
ναμουνα κι εγω στην αθηνα
ναχα και βενζινα
ναχα και στουπια και σπιρτα
ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
popi....σε καταλαβαινω απολυτα !!!!!ΚΙ ΕΓΩ,ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΩ !!!! ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ....!!!!!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ !!!!Τωρα πια...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!!Kate !!!!Δεν ειναι μονο το προβλημα με την τουαλετα...ειναι ΚΑΙ η ορθοστασια...η ασταθεια...η αδυναμια να τρεξω,αν χρειαστει...η απροβλεπτη ζαλη.... ....Οταν ενας υγιης, εισπνευσει χημικα, νοιωθει ''οτι περπαταει πανω σε βαμβακι''....Αν εισπνευσουμε ΕΜΕΙΣ...τι θα γινει....??????....... :roll: :roll: :roll: ........ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.....εγω λεω...ΠΡΟΣΟΧΗ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...ΠΡΟΣΟΧΗ... :evil: :evil: :evil: ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΛΟ...... :evil: :evil: :evil: .......υγ. σιγουρα, εχουμε ολοι καταλαβει, οτι ειδικα για μας αλλα και για ολους τους χρονιως πασχοντες,εχει ηδη ξεκινησει σχεδιο ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ !!!! Δεν πρεπει λοιπον....ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ???? ΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????????????????????????????? :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: