• Θέλουν στο Κ.Ε.Π.Α κάτι από τον γιατρο μας?

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #66023  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τετ Ιαν 04, 2012 9:43 am
Καλή σας ημέρα!! :greetings-waveyellow:
Την επόμενη εβδομάδα θα πάω στο ραντεβού με τον γιατρό μου για να με δει,να μου γράψει ενεσούλες,να δει τις μαγνητικές κ.λ.π. 31/04/2012 λήγει και η απόφαση σύνταξης άρα προφανώς θα πρέπει να πάω Κ.Ε.Π.Α.Τι χρειάζεται να πάρω από τον γιατρό μου?Μένω επαρχία και δεν μου είναι εύκολο να πηγαίνω Αθήνα κι έτσι έλεγα να τα πάρω τώρα που θα πάω ούτως η άλλως.
 #66025  από georgeand
 Τετ Ιαν 04, 2012 12:04 pm
ΧΑΜΟΓΕΛΑ! έγραψε:Καλή σας ημέρα!! :greetings-waveyellow:
Την επόμενη εβδομάδα θα πάω στο ραντεβού με τον γιατρό μου για να με δει,να μου γράψει ενεσούλες,να δει τις μαγνητικές κ.λ.π. 31/04/2012 λήγει και η απόφαση σύνταξης άρα προφανώς θα πρέπει να πάω Κ.Ε.Π.Α.Τι χρειάζεται να πάρω από τον γιατρό μου?Μένω επαρχία και δεν μου είναι εύκολο να πηγαίνω Αθήνα κι έτσι έλεγα να τα πάρω τώρα που θα πάω ούτως η άλλως.
Και βεβαια ,θελει μια γνωματευση για την παθηση που θα περιλαμβανει πληρη εκθεση με τα συμπτωματα , υποτροπες ,κινιτικα ελιματα που εχουν αφησει οι υποτροπες, την θεραπια που κανεις και γενικος οτι αλλο μπορει να γραψει που δεν φενεται πχ αισθιτικα ελιματα,προβληματα ουρισης-αφοδευσης κτλ
ΥΓ πηγενε να ρωτησεις στο κεπα της περιοχης σου τελος του μηνα μην περιμενης ιδοποιηση απο τον ασφαλιστικο σου φορεα γιατι θα μεινεις χωρης συνταξη για κανα δυο μηνες,αργουν πολυ στα ραντευου τους......................... :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: