• Διαδικασια παροχης φαρμακων-ιστορια

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #65674  από arn
 Πέμ Δεκ 22, 2011 1:01 pm
Ποια ειναι ακριβως?Τι κανετε εσεις?

Εγω ειμαι ασφαλισμενος στο ΤΑΠ-ΟΤΕ.
Πηγαινα στον γιατρο που με παρακολουθει καθε 3 μηνες,
μου εγραφε μια τριμηνιαια ιατρικη γνωματευση και τρεις συνταγες(στο συνταγολογιο) για το rebif
πηγαινα να μου σφραγισει τις τρεις συνταγες ο ελεγκτης ιατρος του ΤΑΠ-ΟΤΕ
και πηγαινα καθε μηνα(για τους 3 συνολικα) στο φαρμακειο του ΑΧΕΠΑ
και επερνα τις ενεσεις rebif για ενα μηνα.

Σημερα που πηγα ομως,δεν μου τις εδινε.
Μου ελεγε αρχικα,οτι τα πραγματα εχουν αλλαξει...και απαιτειται πλεον ηλεκτρονικη συνταγογραφηση και οχι το βιβλιαριο που της πηγα...και μου λεει "καλυτερα να πας σε ενα εξωτερικο φαρμακειο για να τις παρεις γιατι δεν ξερω τι ακριβως ισχυει με το ΤΑΠ-ΟΤΕ κτλ,κτλ...

Παω λοιπον,σε ενα εξωτερικο φαρμακειο και ρωταω τι ξερουν για το θεμα.
Δεν ηξερε και πολλα ομως αυτη στο φαρμακειο(για τις αλλαγες που εχουν γινει(?)) και μου λεει οτι δεν εχει και 4 rebif για να μου δωσει...
Ομως πηρε τηλεφωνο στο ΤΑΠ-ΟΤΕ, για να μαθει τι ισχυει πλεον...και της ειπαν οτι "τιποτα δεν εχει αλλαξει.Απο εκει που προμηθευταν ο ασθενης τα φαρμακα του,απο εκει θα συνεχισει να τα προμηθευεται"

Γυριζω στο φαρμακειο του ΑΧΕΠΑ,
...τις λεω ολα αυτα...
και τελικα μου τα εδωσε,ΑΛΛΑ για τελευταια φορα λεει.
Αυτο δεν θα ξαναγινει,μου λεει.(μου φωναζε,με μαλωσε κιολας δηλαδη.@@@@@λ@...τελοσπαντων)
Το προβλημα της,απο οτι μου ειπε,ειναι οτι το ταμειο(ΤΑΠ-ΟΤΕ)δεν τους πληρωνει για τις συνταγες.
Το δημοσιο νοσοκομειο,μου λεει,με τα δωρεαν φαρμακα να το ξεχασεις.Απο εδω και περα να βρεις ενα εξωτερικο φαρμακειο για να τα προμηθευεσαι.

Τωρα τον αλλο μηνα τι θα γινει?
Αν οι εξωτερικοι φαρμακοποιοι σκεφτονται οπως σκεφτονται στο ΑΧΕΠΑ,δυσκολα(ή αδυνατον?) θα βρεθει εξωτερικο φαρμακειο για να μου δωσει το rebif.

(sorry,ηταν μεγαλη η ιστορια μου αλλα θελω να μου πειτε την γνωμη σας αλλα και τι κανετε εσεις.Τους ψιλοκαταλαβαινω...αλλα εμενα ποιος θα με καταλαβει?)
 #65676  από krevasils
 Πέμ Δεκ 22, 2011 3:14 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ....(ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΑΠ ΟΤΕ).ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ...ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ,.,,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,...ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ......ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ...Η ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ... ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ...ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ(ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ) ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ....ΕΓΩ ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΚΑΝΩ ΤΥΣΑΜΠΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΔΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ....ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΕΤΑΦΕΡΟΝ...ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΜΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ....ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.....ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ.....500€.......1000€..... Η ΚΑΙ 4000€(GILENYA) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Η ΔΕΗ Η ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ Π.....ΑΝΗΜΕΡΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ....ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ....ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΑΔΕΡΦΕ...ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΤΑΠ ΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΜΕΙΟ......ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ....ΜΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ...ΜΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
 #65679  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Δεκ 22, 2011 5:26 pm
Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, αποφασισε οτι οι φαρμακοποιοι, ΔΕΝ θα δινουν φαρμακα σε κανεναν ασφαλισμενο, αν δεν πληρωνει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κοστος, κι οχι μονο την συμμετοχη του !!!!!!!! Απο 1/1/2012 !!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Κι αυτο, επειδη τους χρωστανε τα ασφαλιστικα ταμεια !!!!!!!!!!!! Δεν θα σχολιασω....δεν θα πω την δικη μου εξηγηση γι'αυτην την αποφαση.....!!!!!!! Μια χαζη ερωτηση, θα κανω, μονο !!!!!!!! Οι ασφαλισμενοι, τι φταινε?????????? :violence-uzi: Και μια ''δηλωση'' !!!!!!! Αν δεν μπορω να προμηθευτω , χωρις συμμετοχη,οπως δικαιουμαι, τα φαρμακα για τα ''παραπλευρα'' προβληματα μου....τοτε ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ... :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #65683  από litsa
 Πέμ Δεκ 22, 2011 6:54 pm
το αβαταρ σου Αννούλα τα λέει όλα!! ξυλο και πάλι ξύλο!!!!!!!
 #65684  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Δεκ 22, 2011 7:24 pm
litsa έγραψε:το αβαταρ σου Αννούλα τα λέει όλα!! ξυλο και πάλι ξύλο!!!!!!!
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: