• Σαν έτοιμη από καιρό...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #3251  από Στέφη
 Πέμ Απρ 30, 2009 2:22 pm
Γεια σας
Είμαι η Στεφανία, 37 ετών.
Μόλις πριν από ενάμιση χρόνο δαγνώστηκα και δεν μπορώ να πώ ότι ξαφνιάστηκα ιδιαίτερα.
Σαν να το περίμενα από πάντα! Σαν έτοιμη από καιρό, σα θαρραλέα...(όπως λέει και ο ποιητής). Εξάλλου,
η ζωή μάς παίζει τόσο περίεργα παιχνίδια, ορισμένες φορές, που τίποτα πλέον δεν πρέπει να θεωρούμε αυτονόητο ή δεδομένο!
Η θεραπεία μου περιλαμβάνει copaxone (ένεση, καθημερινά) και κάποια "όμορφα" χαπάκια,
ήτοι, μυοχαλαρωτικά, αντικαταθλιπτικά, αντισπασμωδικά...(κι αυτά καθημερινά).
Για τη γενικότερη κατάσταση της υγείας μου θα σας μιλήσω άλλη στιγμή.
Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι να μάθω σχετικά με τα οργανωμένα κέντρα.
Είμαι από Επτάνησα μεριά και το πλησιέστερο σ΄εμένα μεγάλο αστικό κέντρο είναι τα Γιάννενα. Δεν ξέρω όμως καθόλου τι γίνεται εκεί μ΄αυτό το θέμα. Η Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού είναι οργανωμένη πάνω σ΄αυτόν τον τομέα, υπάρχουν γιατροί εξειδικευμένοι σ΄αυτήν τη νόσο, μπορεί να γίνουν εκεί εξετάσεις , θεραπείες κι ότι άλλο χρειάζεται; Αν γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ, ας μου απαντήσει.
Επίσης, έχω ακούσει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στη Θεσ/νίκη.Παπανικολάου, Παπαγεωργίου ή Αχέπα; Πληροφορήστε με, παρακαλώ!!!
Σας χαιρετώ, φίλοι μου.Τα λέμε... (από σήμερα είστε φίλοι μου!!).
 #3262  από butterfly-
 Πέμ Απρ 30, 2009 4:03 pm
Καλωσόρισες Στέφη στην όμορφη παρέα μας .
Δεν ξέρω να σου απαντήσω σ' αυτα που ρωτάς, μια και γεωγραφικά απέχουμε.. (Δωδεκάνησα)

Σου εύχομαι τα καλύτερα
 #3272  από elena
 Πέμ Απρ 30, 2009 6:18 pm
Γειά σου Στεφανία :!:
Από σήμερα είσαι φίλη μας! :)
 #3305  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Απρ 30, 2009 10:27 pm
Καλώς ήρθες Στέφη! Κουράγιο κι από μένα και να πάνε όλα καλά!
Δεν ξέρω για τη Νευρολογική του Πανεπιστημιακού Ιωαννίνων, παρά μόνο για την Καρδιολογική του (που "φυσάει"), αλλά η φήμη γενικώς αυτού του Νοσοκομείου είναι εξαιρετική. Κάποιος άλλος από τα παιδιά μπορεί να ξέρει λεπτομέρειες.
Είμαστε καλή παρέα! Ο,τι θελήσεις, εδώ είμαστε όλοι!!!
 #3307  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Πέμ Απρ 30, 2009 11:01 pm
ΣΤΕΦΗ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ, ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ... ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ,ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ... (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑ -ΔΥΟ ΞΥΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ,ΞΕΡΩΛΕΣ -ΑΡΕ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ)Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΖΩ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ MS .ΚΙΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ,ΤΟΤΕ ΑΣΤΑ. ΧΑΜΟΣ. ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΚΠ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΜΟ ΜΙΛΑΜΕ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΕ ΣΚΠ ΠΡΙΣ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ..ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ,ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ. ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ - ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ.........
 #3309  από LL--MM
 Πέμ Απρ 30, 2009 11:23 pm
Καλώς τηνε :D :!:
 #3444  από Στέφη
 Δευ Μάιος 04, 2009 3:26 pm
Αγαπημένοι μου, φίλοι!
Σας αποκαλώ έτσι, γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το αισθάνομαι!
Όταν διάβασα τα μηνύματα καλωσορίσματος, χάρηκα σαν μικρό παιδί που το αποδέχονται στην παρέα τους. Ευχαριστώ!
- ΧΡΗΣΤΟ 76, (παρεμπιπτόντως, θαυμάζω τη στάση σου απέναντι στα πράγματα,
στη ¨φιλενάδα μας¨, στους άλλους... στη ζωή γενικότερα). Ξαφνιάστηκα όταν διάβασα για τον
μεγάλο αριθμό πασχόντων στην περιοχή σου και λυπούμαι που διαπιστώνω ότι ο αριθμός αυτός
γενικότερα αυξάνει. Μα τι γίνεται;
Εσύ παρακολουθείσαι εκεί καθ΄όλη την πορεία της ασθένειας; Και είσαι ευχαριστημένος;
Θέλω να πώ... δε χρειάστηκε να πάς ¨παρακάτω¨; (Αθήνα π.χ.). Αν είναι έτσι, τότε σίγουρα θα
χρειαστώ κάποιες πληροφορίες (γιατρούς, τηλ. κτλ. εννοείται όχι σε ανοιχτό μήνυμα).
Σας χαιρετώ και πάλι, φίλοι μου.

Υ.Γ. Κι αν χάσαμε την όμορφη Αλεξάνδρεια, υπάρχει πάντα η Ιθάκη που μας περιμένει!
Τι κι αν δεν μπήκαμε στο καλύτερο πλοίο της γραμμής γι' αυτό το μακρύ ταξίδι της ζωής
(ΑΡΚΕΙ που μας έλαχε πλοίο) κι ας ευχηθούμε να ΄ναι καλή η θάλασσα!
 #3457  από princeofathens2004
 Δευ Μάιος 04, 2009 5:08 pm
Στέφη.

(Δυστυχώς) Καλώς ήρθες στην αυλή μας.

(Ευτυχώς) Υπάρχουν εδώ πολλά χέρια για να πιαστείς, πολλά αυτιά για να ακουστείς, πολλά καλά παιδιά να μοιραστείς μαζί τους τις ανησυχίες σου.

Να είσαι καλά.