• καινούργιο χάπι

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #65399  από georgeand
 Πέμ Δεκ 15, 2011 5:01 pm
προσφατα επισκευτικα τον γιατρο που με παρακολουθει στην Αθηνα και μου προτηναι να αλλαξω το ρεμπιφ, που κανω τωρα ,με το νεο χαπι που εχει ειδει κυκλοφορήσει το περνει καποιος ??τι παρενεργιες εχει? τις ιδιες μηπος του ρεμπιφ?μου ειπε επισεις οτι πρεπει πρωτα να κανω καποιες εξετασεις ανσολογικες αυτες τι ειναι ??τις εχει κανει κανείς εχω δεν εχω κανει τετοιου ειδους εξετασεις ,εκτος εαν τις εκαναν στο παγνη την περιοδο της εισαγωγής -διαγνωσης μου :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #65404  από Στάθης
 Πέμ Δεκ 15, 2011 5:59 pm
Γεια σου Γιώργο,

το καινούργιο χάπι που σου είπε ο γιατρός σου λέγεται Gilenya. Για περισσότερα δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την ανάλογη κατηγορία "Gilenya" στην ενότητα "Θεραπείες" ή πάτα την παρακάτω διασύνδεση:

viewforum.php?f=39

ΥΓ. Ο γιατρός σου, σου είπε μπούκωσε το καινούργιο χάπι.... και δεν σου είπα καν πως λέγεται;;;; Περίεργα πράγματα...... :?
 #65421  από georgeand
 Πέμ Δεκ 15, 2011 7:39 pm
Στάθης έγραψε:Γεια σου Γιώργο,

το καινούργιο χάπι που σου είπε ο γιατρός σου λέγεται Gilenya. Για περισσότερα δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την ανάλογη κατηγορία "Gilenya" στην ενότητα "Θεραπείες" ή πάτα την παρακάτω διασύνδεση:

viewforum.php?f=39

ΥΓ. Ο γιατρός σου, σου είπε μπούκωσε το καινούργιο χάπι.... και δεν σου είπα καν πως λέγεται;;;; Περίεργα πράγματα...... :?
οχι ρε συ μου είπε τις παρενεργειες θελω να μαθω αλλα φανταζωμε οτι θα ειναι ηπιότερες απο το να τριπιεσε μερα παρα μερα και αυτο που με προβλημάτισε ηταν αυτο με τις ανοσολογικες εξετασεις.
θελει να δει αν μου εχει δημιουργείσαι πρόβλημα το ρεμπιφ στα τρια χρονια ?η αν θα σηκώσω το χαπι
ποιος ξερει?? :obscene-smokingpimp:
 #65430  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Δεκ 15, 2011 8:32 pm
:o Κανε ο,τι σου λεει ο Σταθης..... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Ψαξε.......