Εμένα μου έκαναν τον Ιούλιο αυτήν την εξέταση και το Σεπτέμβρη μου είπαν οτι είναι θετικός ο ιός. Ακόμη πάντως κάνω Ταισάμπρυ. Ετοιμάζομαι για την 10 ή 11 δόση. Βασικά, οι πιθανότητες είναι πάρα πολύ μικρές να εμφανιστεί... Εγώ προσωπικά σκεφτόμουν να πάρω το Ταισάμπρυ κι άλλο γιατί με βολεύει πάρα πολύ σα φάρμακο και να σταματήσω κάπου κοντά στη 2ετία...σε 1χρόνο πάνω κάτω δηλαδή.
Σε μια επίσκεψη ρώτησα μια γιατρό και έναν ειδικευόμενο και μου είπαν οτι το πότε θα το σταματήσω είναι κάτι που θα αποφασίσω εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι σωστό αυτό?????

Δηλαδή όπως έβαλα υπογραφή και το ξεκίνησα..έτσι τώρα υπ'ευθύνη μου το συνεχίζω!!???...
Τι να πω....
Σε 2 εβδομάδες έχω ραντεβού με το διευθντή της νευρολογικής,αυτός μου σύστησε το Ταισάμπρυ ( ή μάλλον απλά μου ανακοίνωσε οτι θα σενεχίσω με αυτό..) και θα το συζητήσω μαζί του.
Α! στην ερώτηση που έγινε πριν, με τι θα συνεχίσουμε μετά, λογικά με το Τζιλένια. Τι άλλο έμεινε??????!!!!! ....... Αχ.....το μόνο που φοβάμαι είναι αυτά που λένε για το Ταισάμπρυ οτι συμβαίνουν όταν κανείς το σταματά............