• stratos!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #64354  από panoulis
 Τρί Νοέμ 22, 2011 5:56 pm
kalispera sto pareaki mas!ekopsa tin anavoli pou eixa logw spoudwn apo ton strato kai fevrouario parousiazomai!pasxw apo ms me diagnwsi apo dimosio nosokomeio kai eimai se therapeia interferonis edw kai 5 xronia..i katastasi mou doksa ton theo einai sxedon teleia mexri stigmis..mipws gnwrizei kapoios ti ginetai me to thema tou stratou?upiretw kanonika?eyxaristwwwww!!!
 #64358  από κατερινα 55
 Τρί Νοέμ 22, 2011 6:25 pm
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ.ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ.
 #64362  από FANTOMAS
 Τρί Νοέμ 22, 2011 7:20 pm
Θα έχεις μαζί σου ΟΛΑ τα χαρτιά απο το νοσοκομείο, αν έχεις χαρτί απο την παλιά Α βάθμια υγειονομική επιτροπή ή τα νέα ΚΕ.Π.Α. ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙς και πέρνεις ΑΠΑΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΧΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ή ελαφράς υπηρεσίας ή υπηρεσίας γραφείου, αν όχι υπάρχει περίπτωση να σε περάσουν απο Α.Σ.Υ.Ε (Ανωτάτη Στρατιωτική Υγειονομική Επιτροπή) για να πιστοποιησουν την πάθηση, δεδομένου ότι στο παρελθόν υπήρξαν πολλές λαμογιές.

Αυτά :handgestures-salute:
 #64363  από panoulis
 Τρί Νοέμ 22, 2011 7:30 pm
nomizw oti den yparxei amesi apallagi alla dietis anavoli,etsi?einai sigouro oti apallasomai i tha mou poune oti klinika eimai ygiis opote mporw na ypiretisw kanonika,san i4 px.eyxaristw!plisiazei o kairos kai psaxnomai na dw ti tha kanw!den kserw an uparxei logos na paw an mporw na to apofygw..
 #64366  από FANTOMAS
 Τρί Νοέμ 22, 2011 7:55 pm
Υπάρχει πίνακας με τις παθήσεις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ, με τις οποίες απαλλάσσεσαι της στράτευσης , και ειδικά για χρόνιες πάθησης ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΣ, αρκεί να αποδειχθεί ότι πράγματι πάσχεις.

Αν καταταχθείς έστω και Ι4 και πάθεις μια υποτροπή ή μια επιδείνωση , τότε δικαιούσαι και αποζημίωση ή ακόμα και σύνταξη απο τις Ε.Δ , Οπότε δεν το ρισκάρουν.
 #64367  από Δημητρης24
 Τρί Νοέμ 22, 2011 8:06 pm
panoulis έγραψε:kalispera sto pareaki mas!ekopsa tin anavoli pou eixa logw spoudwn apo ton strato kai fevrouario parousiazomai!pasxw apo ms me diagnwsi apo dimosio nosokomeio kai eimai se therapeia interferonis edw kai 5 xronia..i katastasi mou doksa ton theo einai sxedon teleia mexri stigmis..mipws gnwrizei kapoios ti ginetai me to thema tou stratou?upiretw kanonika?eyxaristwwwww!!!

Γεια σου φιλε μου. εγω ξεμπερδεψα τον σεπτεμβριο. Θα σου ερθει το χαρτι και θα παρεις τηλ στη στρατολογια που ανηκεις. Θα σου πουν να πας φρουραρχειο απο κει θα σε στειλουν στρατιωτικο νοσοκομειο και απο κει θα παρεις την απαλλαγη.. δεν ειναι κατι δυσκολο λιγο τρεξιμο εχει μονο..
 #64373  από maestro
 Τρί Νοέμ 22, 2011 8:35 pm
panoulis έγραψε:nomizw oti den yparxei amesi apallagi alla dietis anavoli,etsi?einai sigouro oti apallasomai i tha mou poune oti klinika eimai ygiis opote mporw na ypiretisw kanonika,san i4 px.eyxaristw!plisiazei o kairos kai psaxnomai na dw ti tha kanw!den kserw an uparxei logos na paw an mporw na to apofygw..
Να έχεις όλα τα χαρτιά μαζί σου...
Δεδομένου, πως η εξέλιξη της ασθένειας δεν είναι προδιαγεγραμμένη, και καλά να φαίνεσαι, θα πεις στους γιατρούς πως δεν θέλεις να πας, γιατί φοβάσαι την εξέλιξη της νόσου.
Συνήθως, αρχικά 2 χρόνια αναβολή και μετά επανεξέταση. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα μιας κι ένας φίλος μου ομοιοπαθής, πρόσφατα πρέπει να πήρε κατευθείαν απολυτήριο (δεν ξέρω τι έγραφε η γνωμάτευσή του, αλλά αυτός φαίνεται σε σχετικά καλή κατάσταση).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maestro την Τρί Νοέμ 22, 2011 8:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #64375  από Aposperitis
 Τρί Νοέμ 22, 2011 8:42 pm
Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα απλώς:
αν είναι να σου δώσουν 2ετή αναβολή και μετά οριστική απαλλαγή θεωρώ οτι με λίγο ζόρισμα του τύπου (θα με αφήσετε 2 χρόνια στην αναμονή χωρίς να μπορώ να δουλέψω αφού δεν θα έχεις κάποιο χαρτι και μετά πάλι θα με απαλλάξετε) θα ησυχάσεις μια ώρα αρχύτερα....

Πίεση...
 #64376  από maestro
 Τρί Νοέμ 22, 2011 8:47 pm
Aposperitis έγραψε:Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα απλώς:
αν είναι να σου δώσουν 2ετή αναβολή και μετά οριστική απαλλαγή θεωρώ οτι με λίγο ζόρισμα του τύπου (θα με αφήσετε 2 χρόνια στην αναμονή χωρίς να μπορώ να δουλέψω αφού δεν θα έχεις κάποιο χαρτι και μετά πάλι θα με απαλλάξετε) θα ησυχάσεις μια ώρα αρχύτερα....

Πίεση...
Ναι το φιλαράκι μου έτσι το είχε θέσει, αφού ήθελε να συμμετάσχει σε μια προκήρυξη..!
 #64379  από Δημητρης24
 Τρί Νοέμ 22, 2011 9:08 pm
Εγω ρε παιδια την πηρα αμεσως την απαλλαγη.. Η επιτροπη μονο για λιγα δευτερολεπτα με ειδε.. Ο νευρολογος του 424 ηταν λιγο "καπως".. Μου εκανε ψαρωτικες ερωτησεις του τυπου πως λενε τη γιατρο σου στο μικρο ονομα και τετοια.. Μη τυχον και του λεω ψεμματα του Μ@Λ@Κ@!!