• συνεδριο στο ιντερνετ, στις 20 Νοεμβριου για χενφα

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #64006  από pelopidas
 Πέμ Νοέμ 17, 2011 2:24 pm
http://ccsviexpo2011.eventbrite.com/

Watch here for the latest speaker schedule as we "fill-in-the-blanks" on 36 hours of live programming. Our first confirmation is from Dr. Paolo Zamboni (he got first pick of a time slot!). Dr. Zamboni will do a live session and promises more surprises too as we ramp up for this first ever live, global CCSVI Expo!

Other confirmed speakers:
- Dr. Salvatore Sclafani
- Dr. Gary Siskin
- Dr. Gregory Soares
- Dr. Joseph Hewett
- Dr. Trevor Tucker
- Dr. Bill Code
- Dr. Diana Driscoll
- Dr. Michael Arata
- Dr. Michael Dake
- Dr. Todd Harris
- Dr. Nina Grewal
- Dr. Kirsty Duncan, MP
- the CCSVI patient and caregiver community

αρχιζει στις 20 Νοεμβριου στις 7 το απογευμα (πιστευω να υπολογισα σωστα)
 #64008  από Π.Μ79
 Πέμ Νοέμ 17, 2011 2:35 pm
Στις 20:00 αρχίζει. Είναι 10 ώρες διαφορά με τη British Columbia.
 #64102  από swt
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 1:42 am
Μου ήρθε σήμερα το πρόγραμμα:
http://www.nationalccsvisociety.org/wp- ... hedule.pdf
Ποιος είναι ο Έλληνας που θα μιλήσει προς το μεσημέρι της Δευτέρας;-) [ώρα Ελλάδος]
 #64106  από Π.Μ79
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 3:34 am
Η ταπεινή μου μούρη. :D

Καλά ρε παίδες, κανείς άλλος? Εγώ και ένα σωρό Αμερικανοκαναδοί κλπ?

Τς τς τς!!!
 #64108  από soulla
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 7:56 am
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ 72 ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΥ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ (ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ)ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑς ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙς ΕΞΕΛΙΞΕΙς ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΕς :greetings-waveyellow:
 #64113  από maria72
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 10:32 am
ΜΙΜΙΚΑ ok, εκανα εγγραφη, αλλα τι θα κάνω για να το παρακολουθήσω?ξερει κανείς?

Π.Μ79 , το Πάρης ξέρω ότι ταιριάζει όπως νομίζω και το Μ. ,εσυ θα μιλήσεις ? ταιριαζει και με τις πεποιθήσεις σου νομίζω το θέμα...

soulla δοκίμασε κι εσυ για εγγραφη όσοι πιο πολλοι παρακολουθήσουν έστω και λίγο (εγω να δεις πόσα έχω να κάνω ) τόσα πιο πολλά ίσως καταλάβουμε..........

ΠΜ79, swt και pelopidas , όπου δεν έχει dr μπροστά είναι εμπειρίες ασθενών?
 #64115  από kate2002
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 10:47 am
δε μπορω κι εγω ρε παιδια... μου αποκλειει τη σελιδα το αντιβαιρους... μεχρι που ληγει ο χρονος.
δεν θα ανεβει στο youtube ή αλλου να μπορουμε να δουμε σε μετεπειτα χρονο;
ασε που θες κι ενα μηχανημα "καποιων"δυνατοτητων...οχι κονσερβοκουτι.... και τις αναλογες γνωσεις.... :sad-pacing: