• ΕΡΩΤΗΣΗ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #3166  από Giota
 Τετ Απρ 29, 2009 3:57 pm
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΩΤΑΣ. ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ Η ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ. Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ? ΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑ?
 #3363  από LL--MM
 Σάβ Μάιος 02, 2009 12:53 am
Όχι Γιώτα μου, δεν το δίνουν δωρεάν, αλλά η κάλυψη εξατάται, σε πολύ μεγάλο βαθμό απο τα ταμεία προνοίας. Το ΙΚΑ, π.χ., η κάλυψη είναι αρκετά καλή (γύρω στα 12οο ευρώ, νομίζω,για ένα απλό, ενω για το όχημα μπορεί να πληρώσουν μέχρι 6.400 Ευρώ ενώ στο ταμείο προνοίας δικγόρων όπου ανήκει η ομοπαθής που ρώτησα, δε δίνουν πάνω από το πρώτο ποσό. Τηλεφώνησε στο ταμείο σου! λυπαμαι που δεν ήμουν πιο χρήσημη... :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Μάιος 02, 2009 11:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #3367  από Lena
 Σάβ Μάιος 02, 2009 10:33 am
ΓΙΩΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΜΑΞΙΔΙΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ? ΕΓΩ ΣΙΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ/
 #3368  από LL--MM
 Σάβ Μάιος 02, 2009 11:00 am
Ο οποιοσδήποτε από μας μπορεί να χρειαστεί αμαξίδιο ακόμα και για την περίοδο μιας ώσης, με τις ζαλάδες και τις αστάθειες που αναφύονται. Όταν ερωτευόμαστε το πάτωμα (εδώ έμαθα ότι αυτό είναι που ονομάζεται νυσταγμός) είναι κάπως δύσκολο να προχωρήσουμε με τα μάτια ανοιχτά, είναι ένα μέσο ασφαλείας, πολύ σχετικής. Αν και προσωπικά δεν έχω διαθέσιμο, σε τέτοιες καταστάσεις η χρησιμότητά του (δηλ, η αποφυγή καταστροφών [π.χ. καταγμάτων] που μπορεί να προσφέρει) είναι μεγάλη... :|

Αναμφίβολα, ο συμβολισμός του αμαξιδίου είναι δύσκολα αποδεκτός στην αρχή, αλλά καλα θα κάνουμε νε δουμε πρώτα απο που μπορουμε να βοηθηθούμε και πως. Το ν' αποδεικνύουμε στον εαυτό μας "ότι είμαστε υγιείς" δεν έχει νόημα, όταν αυτή η "υγεία" γίνεται επισφαλέστερη από την "απόδειξη" αυτή :(
 #3378  από Giota
 Σάβ Μάιος 02, 2009 2:41 pm
ΛΕΝΑ ΑΥΤΗ ΥΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΕ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΤΙ ΑΣΤΑΘΕΙΕΣ Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ, ΜΗΠΩΣ Κ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ. ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.
 #3379  από Lena
 Σάβ Μάιος 02, 2009 3:13 pm
ΓΙΩΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΑΣΤΑΘΕΙΕΣ. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ?
 #3381  από Giota
 Σάβ Μάιος 02, 2009 3:30 pm
ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΕΤΣΙ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΟ ΑΙΜΟΤΟΚΡΙΤΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΣΚΠ. ΣΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ? Κ ΕΔΥ ΦΟΒΑΣΕ? ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ?
 #3382  από Lena
 Σάβ Μάιος 02, 2009 4:09 pm
ΓΙΩΤΑ ,
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΡΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ? ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΤΟ ΣΙΟΚ ΤΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΗΛΘΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΕΛΛΩ.
 #3383  από LL--MM
 Σάβ Μάιος 02, 2009 4:11 pm
Δε χρειάζεσαι, λοιπόν, αμαξίδιο. Μια περπατούρα θα σου ήταν πιο χρήσιμη. Αν έχεις κάποιο γνωστο που να έρχεται από την Αθήνα, παρακάλεσέ τον να σου φέρει μια από το μαγαζί "Ιασις" που βρίσκεται στην Ερυθρου Σταυρού, κατεβαίνοντας στο ομόνυμο νοσοκομείο. Τιμή: γύρω στα 15 Ευρώ. Στη Θεσσαλονίκη η αγορά είναι διαφορετική, αν θυμάμαι καλά, οι τιμές κυμαίνονται στο τριπλάσιο, απάνω κάτω :evil:
 #3384  από Giota
 Σάβ Μάιος 02, 2009 4:20 pm
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ? ΤΟ Π? Κ ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Κ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ? ΩΧ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?