• Ο πολύ γνωστός Montel Williams για τη ΧΕΝΦΑ

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #62598  από Στάθης
 Τρί Οκτ 25, 2011 1:04 pm
O Montel Williams είναι ίσως ο πιο γνωστός άνθρωπος με πολλαπλή σκλήρυνση στην Αμερική, λόγο της μεγάλης καριέρας του στην τηλεόραση σαν παρουσιαστής.

Έχοντας περάσει μεγάλο μέρος της ενήλικης ζωής αντιμετωπίζοντας την σκλήρυνση κατά πλάκας με διάφορες θεραπείες, ο πρώην παρουσιαστής Montel Williams αποφάσισε να εξεταστεί για ΧΕΝΦΑ και να κάνει την επέμβαση εαν βρεθούν στενώσεις.

"Όταν έγινε διάνοιξη των στενώσεων, η επίδραση ήταν άμεση, είπε στο CTV News." Γενικά έχει αλλάξει η ζωή του μας λέει προς το καλύτερο. Δείτε το video στην διεύθυνση:

http://www.ctv.ca/CTVNews/Health/201110 ... ms-111023/

Σημείωση: Η δράση του Montel γύρω από την σκλήρυνση είναι πολύ θετική. Προσπαθεί χρόνια να δείξει πως είναι να ζεις με την ασθένεια, έχοντας εμφανιστεί ακόμα και στην Oprah Winfrey. Η δημοσιότητα της ΧΕΝΦΑ από το Montel είναι πολύ σημαντική.
 #62635  από pelopidas
 Τρί Οκτ 25, 2011 10:40 pm
αυτοι οι αμερικανοι ειναι τυχεροι..βρηκαν τον επωνυμο που χρειαζεται
ειναι και παρουσιαστης στην τηλεοραση
τα εχει ολα!

καλη τυχη κι απο μενα σ' οσους κανουν την επεμβαση τωρα :greetings-waveyellow:
 #62642  από maestro
 Τετ Οκτ 26, 2011 12:46 am
pelopidas έγραψε:αυτοι οι αμερικανοι ειναι τυχεροι..βρηκαν τον επωνυμο που χρειαζεται
ειναι και παρουσιαστης στην τηλεοραση
τα εχει ολα!

καλη τυχη κι απο μενα σ' οσους κανουν την επεμβαση τωρα :greetings-waveyellow:
"Κοντός ψαλμός αλληλούια" Πελοπίδα, κι εμείς έχουμε την Ορθούλα που αααααααν .... το ψάξει....
 #62652  από Π.Μ79
 Τετ Οκτ 26, 2011 9:35 am
Όλοι έχουμε περάσει τα πάνδεινα από την ημέρα της διάγνωσής μας.

Μαγνητικές, υγειονομικές επιτροπές, αναλύσεις αίματος, ενέσεις κλπ.

Όσο και αν υποφέραμε ή διαμαρτυρόμασταν, κανείς δεν άκουγε.

Όσες επιστολές και να στείλουμε, δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι.

Κάποιοι πιθανόν σε μία φάση απογοήτευσης και θυμού να είχαν πει:

''Αυτός ο αγενέστατος τύπος στο ΙΚΑ, μακάρι να το πάθει ο ίδιος ή το παιδί του να δω τι θα κάνει''.

Ο λόγος είναι απλός.

Υπάρχουν οι απλοί κοινοί θνητοί (όλοι εμείς) και οι άλλοι (τηλεστάρ συνήθως).

Δυστυχώς είναι παγκόσμιο φαινόμενο, οι μη κοινοί θνητοί να εισακούγονται αμέσως και όλοι οι υπόλοιποι απλά να παραμερίζονται.

Φτάνουμε στο σημείο τώρα να μας δημιουργείται μία κρυφή ελπίδα ότι επειδή η Ορθούλα διεγνώστηκε με σκπ, τότε μπορεί να ανακινηθεί είτε το θέμα της χένφα είτε ο,τιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τους ασθενείς με σκπ.
Μη ξεχνάμε ότι το πρώτιστο πρόβλημα για τη χένφα, εκτός από οποιαδήποτε διαφωνία υπάρχει ή οποιαδήποτε πισινή και να κρατάμε, είναι το οικονομικό.
Είναι κάτι που κοστίζει και κάτι που η βασανισμένη μας τσέπη, αδυνατεί να το προσεγγίσει.

Η Ορθούλα και η κάθε τέτοια Ορθούλα, μπορεί να κάνει την επέμβαση άπειρες φορές απ'τη τσέπη της χωρίς να ιδρώσει το αυτάκι της.
Οπότε, δεν υπάρχει φως στο τούνελ από την πλευρά των δημοσίων νοσοκομείων.

Επίσης μη ξεχνάμε τη μαμακία που μας δέρνει.
Πάσχω από αυτοάνοσο νόσημα είπε. Ντρέπεται να πει ότι έχει σκπ, λες και αυτό μεταφράζεται σε κάτι κακό, ειδεχθές και δε ξέρω και γω πώς αλλιώς να το ονοματίσω.

Η διαφορά νοοτροπίας όμως φαίνεται από τον Αμερικανό.
Από την πρώτη στιγμή είπε από τι πάσχει και από τότε δε ντράπηκε ποτέ να μιλήσει γι'αυτό.

Ελλαδάρα με τη νοοτροπία σου!
 #62685  από κωστας
 Τετ Οκτ 26, 2011 3:28 pm
Στο παρελθον(πριν 5 χρονια περιπου)_ την ειχα ακουσει να λεει οτι η αδερφη της πασχει απο σκπ(μου το επιβεβαιωσαν και αλλοι)...
 #62753  από maestro
 Πέμ Οκτ 27, 2011 4:41 pm
Γιάννης έγραψε:Τι είναι αυτό το Ορθούλα ρε παιδιά και του δίνουμε τόσο μεγάλη αξία αναφέροντας συνεχώς το όνομά του;
Δεν συμφωνώ κι εγώ που αναφέρθηκε, κάποιο όνομα, αλλά, επειδή έγινε μια υποθετική συζήτηση στο:
viewtopic.php?f=29&t=2552
για αυτό αναφέρθηκε το όνομα...
Τέλος πάντων, δεν ξέρω αν είναι θετικά όλα αυτά, συζήτηση να γίνεται..!
 #62755  από kate2002
 Πέμ Οκτ 27, 2011 4:54 pm
maestro έγραψε:
Γιάννης έγραψε:Τι είναι αυτό το Ορθούλα ρε παιδιά και του δίνουμε τόσο μεγάλη αξία αναφέροντας συνεχώς το όνομά του;
Δεν συμφωνώ κι εγώ που αναφέρθηκε, κάποιο όνομα, αλλά, επειδή έγινε μια υποθετική συζήτηση στο:
viewtopic.php?f=29&t=2552
για αυτό αναφέρθηκε το όνομα...
Τέλος πάντων, δεν ξέρω αν είναι θετικά όλα αυτά, συζήτηση να γίνεται..!
:eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: τωρα εσυ μαεστρο νομιζεις οτι απαντησες σε οτι σε ρωτησε ο γιάννης;;; οχι, πες μου!
το ορθουλα καταλαβε τι ειναι;;;; :snooty: :snooty: :snooty:
 #62800  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Οκτ 28, 2011 10:31 am
Γιάννης έγραψε:Βρε τι είναι ως υπόσταση το Ορθούλα το ξέρω, τι το ιδιαίτερο της αναγνωρίζουμε δεν καταλαβαίνω.
Εγω....προσωπικα....τιποτα...Γιαννη μου !!!!! Ουτε ,ακουστα δεν την ειχα !!! Απο το φορουμ την εμαθα !!! Αυτο που ξερω ειναι,οτι αυτη εχει τα προβληματα της λυμενα !!! Το μονο της προβλημα,θα ειναι η παθηση της !!!! Ενω εμεις....εχουμε....ΚΑΙ αμετρητα αλλα....που μας....εξοντωνουν!!! :sad-roulette: Ετσι δεν ειναι ???ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: υγ. χρονια πολλα στη ''στοργικη''....μαμα-Ελλαδα :scared-eek: