• Γιατι ζαλιζομαι τοσο πολυ,ρε π@@@@η?

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #61332  από arn
 Πέμ Οκτ 06, 2011 7:28 pm
Χαιρετω ξανα.
Γραφω μετα απο πολυ καιρο,αλλα παντα παρακολουθω(...τωρα αυτο ειναι καλο ή κακο,δν ξερω.Δεν μπορω να ξεχαστω με τιποτα γιατι δεν με αφηνει...) και απο τις λιγοστες φορες.

Ζαλιζεται καποιος αλλος,τοσο πολυ και συνεχεια?(δεν ειναι στιγμες που ζαλιζομαι,παντα ειμαι ζαλισμενος).
Το μεγαλυτερο προβλημα για εμενα ειναι αυτο.(οχι το μονο,αλλα το μεγαλυτερο).
Ειμαι σα να εχω πιει μισο-ενα μπουκαλι ουισκι.Σε ολες τις δραστηριοτητες μου.Ζαλιζομαι,δεν περπαταω σωστα,μπερδευω που και που τα λογια μου...αστα να πανε δηλαδη.

Απλα θελω να ρωτησω,η ζαλη ειναι συνεπεια της ορασης μας?
Για παραδειγμα,μου εχει πει και ο γιατρος(νευρολογος) οτι εχω νυσταγμο(αυτο που δεν μπορεις να κρατησεις τα ματια σου να κοιτανε σταθερα σε ενα σημειο),Μαλλον εντονο.Ειναι συνεπεια αυτου οτι πχ δεν προλαβαινω να διαβασω τους υποτιτλους σε μια ταινια?

Δεν γραφω αλλα γιατι θα κουρασω,εδω κουραστηκα εγω...
 #61336  από arn
 Πέμ Οκτ 06, 2011 7:55 pm
Ναι,απο ολα αυτα που διαβαζω εδω,ετσι μου φαινεται αλλα δεν ξερω...
Δηλαδη,
η ΧΕΝΦΑ εχει προκαλεσει κατι στα ματια μου,που μου προκαλει ζαλη?ή απο μονη της(λογω του οτι δεν οξυγονωνεται σωστα ο εγκεφαλος...)?

edit: Ρωταω δηλαδη,

Η ζαλη ειναι συνεπεια της ΧΕΝΦΑ
ή
της σκληρυνσης? (που μπορει με τη σειρα της να ειναι συνεπεια της ΧΕΝΦΑ...αλλο θεμα αυτο...)
 #61348  από kate2002
 Πέμ Οκτ 06, 2011 10:04 pm
higher έγραψε:Είτε η ΧΕΝΦΑ σου προκαλεί το πρόβλημα άμεσα είτε μέσω της σκλήρυνσης δεν αλλάζει τίποτα, αφού αυτή στο προκαλεί, αυτή πρέπει να αντιμετωπιστεί
:text-+1: :text-goodpost:
 #61349  από arn
 Πέμ Οκτ 06, 2011 10:12 pm
higher έγραψε: Είτε η ΧΕΝΦΑ σου προκαλεί το πρόβλημα άμεσα είτε μέσω της σκλήρυνσης δεν αλλάζει τίποτα, αφού αυτή στο προκαλεί, αυτή πρέπει να αντιμετωπιστεί
Το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να πουμε με σιγουρια οτι η ΧΕΝΦΑ προκαλει την σκληρυνση...
Μακαρι να ειναι ετσι...
 #61350  από kate2002
 Πέμ Οκτ 06, 2011 10:17 pm
ακριβώς τι εννοεις αρν; ποια σιγουρια δεν νιωθεις ακομα; το οτι μαθαμε την κυριοτερη αιτια της σκ δεν αρκει; η αυτοανοσια σαν θεωρια σε καλυπτει περισσοτερο ή παιζει και το ρολο του ποιος την υποστηριζει;;; :think:
 #61351  από arn
 Πέμ Οκτ 06, 2011 10:37 pm
kate2002 έγραψε:ακριβώς τι εννοεις αρν; ποια σιγουρια δεν νιωθεις ακομα; το οτι μαθαμε την κυριοτερη αιτια της σκ δεν αρκει; η αυτοανοσια σαν θεωρια σε καλυπτει περισσοτερο ή παιζει και το ρολο του ποιος την υποστηριζει;;; :think:
Ξερω γω...
αυτο μαλλον,για το ποιος το υποστηριζει(δυστυχως ετσι ειναι).
Θελει και θαρρος ομως να ακολουθησεις την οχι πεπατημενη οδο.Τι να πω? :think:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arn την Σάβ Οκτ 08, 2011 1:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #61356  από βικακι
 Παρ Οκτ 07, 2011 11:03 am
<<Ζαλιζεται καποιος αλλος,τοσο πολυ και συνεχεια?(δεν ειναι στιγμες που ζαλιζομαι,παντα ειμαι ζαλισμενος).
Το μεγαλυτερο προβλημα για εμενα ειναι αυτο.(οχι το μονο,αλλα το μεγαλυτερο).
Ειμαι σα να εχω πιει μισο-ενα μπουκαλι ουισκι.>>

Καλε μου πάρτο αλλιως!!Άλλοι πληρώνουν για να κανουν κεφάλι ενω εμείς το έχουμε δωρεαν. :-D