• ACHTUNG

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #60915  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 29, 2011 1:09 pm
Γιάννης έγραψε:Παιδιά, μην ξεχαστείτε

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2064735
ΝΑΙ...ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.....!!!Αντε...να σιγουρευτει το Ιδρυμα Κοινωνικης Ανασφαλειας....οτι ειμαστε ζωντανοι..... :teasing-tease: Αντε...να σιγουρευτει οτι δεν ειμαστε νεκροι...θαμμενοι σε μια γλαστρα του μπαλκονιου μας....Ειναι τοοοοοοσο μεγαλο το επιδομα....που δικαιολογει τετοιες βρωμοδουλειες :teasing-tease: Γιαννη...!!!!!Αυτος ο....διοικητης...στις ομορφιες του σημερα :scared-eek: Δεν μας σκεφτεσαι???? Παντρεμενες γυναικες!!!!! Θες να μας....κολασεις?????ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ :scared-eek: :scared-shocked: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #60938  από kate2002
 Πέμ Σεπ 29, 2011 5:16 pm
αμαν, αννα!
μεκανες και ξαναπηγα στην εφημεριδα να δω αυτο που δεν παρατηρησα την πρωτη φορα... αααα..... :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek:
 #60947  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 29, 2011 10:04 pm
kate2002 έγραψε:αμαν, αννα!
μεκανες και ξαναπηγα στην εφημεριδα να δω αυτο που δεν παρατηρησα την πρωτη φορα... αααα..... :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek:
ΚΑΙ ???? Σε γοητευσε...!!!!! Ετσι ??? Ομολογησε το.... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #60950  από kate2002
 Πέμ Σεπ 29, 2011 10:12 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:
ΚΑΙ ???? Σε γοητευσε...!!!!! Ετσι ??? Ομολογησε το.... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
:teasing-smokingcrack: :obscene-smokingweed: :violence-axechase: :violence-smack: :obscene-buttsway: kataλαβαινεις τωρα....
 #60952  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 29, 2011 10:33 pm
kate2002 έγραψε:
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:
:teasing-smokingcrack: :obscene-smokingweed: :violence-axechase: :violence-smack: :obscene-buttsway: kataλαβαινεις τωρα....
Τα ιδια ενοιωσα κι εγω.... :obscene-buttmoon:
 #61025  από Κώστας
 Σάβ Οκτ 01, 2011 4:38 pm
Βρε παιδιά, εγώ είμαι ασφαλισμένος στο ΤΕΒΕ (τώρα ΟΑΕΕ). Πήγα λοιπόν στην τράπεζα για να κάνω την απογραφή. Εκεί έμαθα με έκπληξή μου, πως η απογραφή αφορά ΜΟΝΟΝ τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ και όχι άλλων ταμείων. Έτσι και αφού προηγουμένως επέμεινα αρκετά για την βεβαιότητα της απάντησης της υπαλλήλου της τράπεζας, αποχώρησα χωρίς να χρειαστεί να κάνω καμία ενέργεια.
Φυσικά και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα αν δήλωσα ή όχι το επίδομα που παίρνω, αλλά τελείως ακαδημαϊκά ερωτώ: μόνον το ΙΚΑ έχει "ανάπηρους μαϊμούδες" ή εκλιπώντες; Μόνον οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ πρέπει να παραστούν προσωπικά για να δηλώσουν το επίδομα ή τη σύνταξή τους; Οι υπόλοιποι είμαστε υπεράνω υποψίας;!!!!!!!!
Ελλάς, το μεγαλείο σου, βασίλεμα δεν έχει......
 #61028  από kate2002
 Σάβ Οκτ 01, 2011 5:54 pm
kωστα, ο πατερας μου ειναι συνταξιουχος ΟΑΕΕ. προχτες του ειπα λοιπον, οτι πρεπει οπωσδηποτε να παει στην τραπεζα που πληρωνεται η συνταξη του, και στο ταμειο του, μηπως πρεπει να απογραφει κι αυτος, αφου για γιατρους στο ΙΚΑ παει. πηγε και τραπεζα, τηλ.και στο οαεε, και του ειπαν οτι αφου απογραφηκε το δεκεμβρη που μας περασε, που ηταν τοτε η δικη τους απογραφη, να μην ανησυχει. η μανα μου στον ογα πηγε το γεναρη για απογραφη. αν βοηθησα ... :greetings-waveyellow:
 #61044  από Κώστας
 Σάβ Οκτ 01, 2011 11:53 pm
kate2002 έγραψε:kωστα, ο πατερας μου ειναι συνταξιουχος ΟΑΕΕ. προχτες του ειπα λοιπον, οτι πρεπει οπωσδηποτε να παει στην τραπεζα που πληρωνεται η συνταξη του, και στο ταμειο του, μηπως πρεπει να απογραφει κι αυτος, αφου για γιατρους στο ΙΚΑ παει. πηγε και τραπεζα, τηλ.και στο οαεε, και του ειπαν οτι αφου απογραφηκε το δεκεμβρη που μας περασε, που ηταν τοτε η δικη τους απογραφη, να μην ανησυχει. η μανα μου στον ογα πηγε το γεναρη για απογραφη. αν βοηθησα ... :greetings-waveyellow:

Kate, έτσι είναι τα πράγματα. Κι΄ εγώ είχα πάει πριν από αρκετό καιρό (αν θυμάμαι καλά πέρυσι), στην τράπεζα για απογραφή, άρα οι μόνοι που φαίνεται δεν έχουν απογραφεί μέχρι τώρα, είναι αυτοί του ΙΚΑ.
Έχω ακόμη να κάνω μία ίσως αφελή ερώτηση. Αν του χρόνου δεν δηλώσω το αφορολόγητο επίδομα που παίρνω, ώστε να μην φορολογηθώ και γι΄ αυτό στην έκτακτη εισφορά που θα μας έρθει, τι κινδυνεύω να πάθω; Φέτος που το δήλωσα, αθροίστηκε (παρ΄ όλο που είναι αφορολόγητο), με το ποσόν της σύνταξης μου και πλήρωσα εισφορά για συνολικό ποσόν >20000€. Υπάρχει άραγε τρόπος να βρουν ότι το παίρνω και να με φορολογήσουν βάζοντάς μου και πρόστιμο επειδή δεν το δήλωσα;
 #61049  από Μαρία
 Κυρ Οκτ 02, 2011 10:46 am
Βρε παιδιά επειδή δεν κατάλαβα, η απογραφή αφορά οσους παίρνουν σύνταξη ή και όσους παίρνουν το επίδομα? Εγω παίρνω επίδομα