• SJOGREN λενφωμα και νεφρικη ανεπαρκεια

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #60099  από τασια
 Σάβ Σεπ 17, 2011 8:38 pm
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ.ΕΙΜΑΙ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΘΑ ΘΡΟΝΒΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΧΡΟΝΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΤΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ SJOGREN ΛΕΜΦΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΕΛΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΙΑΘΗΚΕ ΤΟ ΛΕΜΦΩΜΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΝΦΑΔΕΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΓΚΟΙ,ΕΚΑΝΑ ΒΙΟΨΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ,ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΦΙΣΤΟΥΛΑ.ΘΕΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ .ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ .
 #60101  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Σεπ 17, 2011 9:19 pm
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ !!!!! :text-welcomewave: :text-welcomewave: :text-welcomewave: :text-welcomeconfetti: Απ'οσο ξερω ,για να παρεις το επιδομα της προνοιας ,πρεπει να εχεις αναπηρια σε ποσοστο 67% και πλεον !!! Με τις παθησεις που σε ταλαιπωρουν ,μαλλον το εχεις αυτο το ποσοστο!!! Πηγαινε λοιπον και κανε τη σχετικη αιτηση για να περασεις απο υγειονομικη επιτροπη ! Χρειαζεται,βεβαια,να εχεις γνωματευση δημοσιου νοσοκομειου !!!! Σου ευχομαι,να πανε ολα καλα!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: υγ. πασχεις και απο σκπ ???
 #60211  από stefania
 Δευ Σεπ 19, 2011 1:12 pm
τασια έγραψε:ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΟΝΤΩΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΕ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ... Κ ΑΦΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΕΠΙΔΟΜΑ Κ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ....
 #60230  από τασια
 Δευ Σεπ 19, 2011 3:43 pm
δεν εχω κανει αιμοκαθαρση ακομα εκανα φυστουλα η οποια απετυχε ομως γιατι οι φλεβες μου ειναι κατεστραμενες απο τις προηγουμενες χημειοθεραπιες ,περιμενω για να κανω μοσχευμα.σευχαριστω για τι βοηθεια σου