• to xapi?i to happy end?

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #60036  από manos81
 Σάβ Σεπ 17, 2011 9:54 am
ouf girisa sto spitaki mou epitelous xtes!o giatros mou eipe se enamisi mina radevou gia na me dei kai na sizirisoume gia to neo xapi.....ti gnomi sas patriotes! :text-thankyouyellow:
 #60038  από FANTOMAS
 Σάβ Σεπ 17, 2011 10:09 am
καλημέρα σε όλους, εμένα μου το έγραψε με μεγάλη ευκολία , αφού του είχα αρνηθεί τα ΠΑΝΤΑ , ιντερφερόνες, Tysabri, κλπ, και προκειμένου να μην είμαι ''ακάλυπτος'' είπε να μου το γράψει.

Η ερώτηση είναι απλή , επειδή ο ''πελάτης'' -εγώ- γκρινιάζει του συνταγογραφείς οτιδήποτε αυτός θέλει ????

Δεν υπάρχουν ιατρικά πρωτόκολλα για το αν κάποιος πρέπει να μπει σε μια θεραπεία ή όχι ??

η συνταγογράφηση με τι κριτήρια ΄γίνεται ? υπάρχουν κριτήρια ή όχι ??

Σας έδωσα τροφή για σκέψη το ΣΚ . :confusion-seeingstars:
 #60048  από Nick.
 Σάβ Σεπ 17, 2011 11:34 am
Όλα τα ίδια σκ...τά είναι.

Σ'άλλον πιάνει το ένα -για άγνωστο λόγο-, σ'άλλον πιάνει το άλλο -πάλι για άγνωστο λόγο-, σ'άλλον δεν πιάνει κανένα -είναι γκαντέμης-.

Είναι τα νέα εξελιγμένα φάρμακα που η ιατρική επιστήμη έχει στο οπλοστάσιό της για την αντιμετώπιση της ΣΚΠ. Όλα πανάκριβα, κανένα δεν θεραπεύει, κανένα δεν σταματά την αναπηρία.

Φυσικά και υπάρχουν κριτήρια για τη συνταγογράφηση. Απλώς δεν βασίζονται απαραίτητα στην ιατρική επιστήμη.

Το είπα κι άλλη φορά. Ίσως θα έπρεπε να πάψουν να ψάχνουν το φάρμακο που θεραπεύει την ΣΚΠ γιατί όλο πέφτουν σε τοίχο, και να ψάξουν το φάρμακο που θα μετατρέπει τους ανθρώπους σε ποντίκια, αφού σε αυτή την περίπτωση θα έχουν βρει ήδη διάφορες θεραπείες με ελάχιστες παρενέργειες.
 #60067  από FANTOMAS
 Σάβ Σεπ 17, 2011 1:42 pm
ααααααααααααα και για να μην παρεξηγηθώ , είπα ότι μου το έγραψε το χαπακι , δεν είπα ότι θα το πάρω κι όλας !!!!!!
 #60070  από Γιάννης
 Σάβ Σεπ 17, 2011 2:01 pm
Κι αν έχεις να επιλέξεις μεταξύ

όχι φάρμακο αλλά βλέπεις ότι επιδεινώνεσαι
tysabri το οποίο λένε ότι κάποιους βοηθάει
χάπι του οποίου δεν ξέρουμε ακριβώς τις παρενέργειες

τι στο διάολο κάνεις;
 #60077  από manos81
 Σάβ Σεπ 17, 2011 3:18 pm
ooo re katapliktiki i thalasa simera!asxeto vevea me ti sizitisi pou leme!lipon egw tha to peksw malon korona gramata. kati akouga gia kapies morfes karkinou pou kanei....ala kai to tsigaro kanei ala to kapnizw episis kai to poto..episis kai to sex..po po po...mperdeutika pali :banana-stoner: :obscene-drinkingchug: :confusion-helpsos:
 #60082  από Μιμικαμ
 Σάβ Σεπ 17, 2011 5:00 pm
Γιάννης έγραψε:Κι αν έχεις να επιλέξεις μεταξύ

όχι φάρμακο αλλά βλέπεις ότι επιδεινώνεσαι
tysabri το οποίο λένε ότι κάποιους βοηθάει
χάπι του οποίου δεν ξέρουμε ακριβώς τις παρενέργειες

τι στο διάολο κάνεις;
Εύστοχη η παρατήρηση, προβληματισμός του Γιάννη....νομίζω ο,τι αφορά αρκετούς
απ'εμάς....... τι πραγματικά κάνεις????? η νόσος είναι εξελικτική, όπως ολοι ξέρουμε....
τ'αφήνεις ολα στην τύχη τους, ρισκάρεις......τίιιιιιιι????? :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #60088  από kate2002
 Σάβ Σεπ 17, 2011 6:20 pm
Γιάννης έγραψε:...τι στο διάολο κάνεις;
τρεχοντας επεμβαση, και μετα βλεποντας...
 #61552  από kate2002
 Δευ Οκτ 10, 2011 5:10 pm
pontiki ισως ναχεις δικιο, απο μια αποψη.
αλλα οι χωριατες γονεοι μου με μεγαλωσαν να λογαριαζω μεγαλη ατιμια να βλεπω το γκρεμο και να μη προειδοποιω καποιον οτι παει καταπανω του. απο κει και περα, τουλαχιστον, θεωρειται ..."προειδοποιημενος". τοσες φωνες εδω μεσα, τοσες παρεξηγησεις... κανεις δε δικαιολογειται να πει, οτι μεσα στο φορουμ, "δεν πηρε πρεφα" ;)
 #61578  από billios
 Δευ Οκτ 10, 2011 9:57 pm
Κι απο'τι φενεται οι παρεξηγησεις θα συνεχιζονται γιατι καπιοι εξακολουθουν να ειναι εριστικοι στην πρωτη ευκαιρια που θα τους βρεθει.Κριμα που δεν μου περισευουν κατι χιλιαρικα ευρω να κανω 2-3-4 επεμβασεις και 4-5-6 ντοπλερ ετσι για να γουσταρουμε.