Τα έχω ξαναπεί κ τα ξαναλέω. Είμαι τόσο μπερδεμένη. Όλα τα φάρμακα μου έκαναν αλλεργίες. Πάνε 12 χρόνια που την έβγαζα καθαρή μόνο με φλασάκια κορτιζόνης σε κάθε υποτροπή. Τις μετρούσα προχθές κ δεν πίστευα οτί είναι 23! Κατά μέσο όρο 2 φορές τον χρόνο. Πάνω που είχα ησυχάσει για 1 χρόνο περίπου όσο πάει κ χειροτερεύει, κάνω ένα 5άρι τον Μάϊο και με το που γυρνάω 27 Αυγούστου δεν μπορώ να περπατήσω καλά κ κάνω άλλο ένα 5άρι 4/9. Τώρα είμαι καλύτερα. Το θέμα μου είναι οτί έχω αρχίσει κ ανησυχώ πολύ σοβαρά. Τα φάρμακα που μου προτείνουν είναι tysabri κ gylenia κ πάλι οι γνώμες διϊστανται. Ο ένας λέει το ένα κ ο άλλος το άλλο. Με έχουν τρομοκρατήσει λέγοντάς μου οτί έτσι όπως είναι οι μαγνητικές μου πιθανόν δεν θα πρεπε να περπατάω. Απ' την άλλη δε θέλω να πάρω κ φάρμακα. Περισσότερο κακό θεωρώ οτί μου έκαναν παρά καλό. Ξέρω οτί θα μου πείτε κ για τη χενφα, το σκέφτομαι σοβαρά αλλά δεν είναι κ η πιο οικονομική εξέταση. Πείτε μου γνώμες παιδιά, έχω μπουρδουκλωθεί. Όσο παίρνω κορτιζόνη συνέρχομαι κ με το που τελειώνω τα medrol μετά από 1-2 βδομάδες είμαι πάλι χάλια. Επίσης από κει που συνήθως είχα θέμα με μάτια, απώλεια πεδίου κτλ τώρα έχει μεταθεθεί στα πόδια κ με 2 καινούργιες εστίες ενεργές στον αυχένα. Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά ίσως μπορεί κάποιος να βοηθήσει με μια γνώμη!!