• ΧΑΙΡΕΤΕ!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #59660  από arigo
 Τρί Σεπ 13, 2011 2:00 pm
Γεια σας παιδιά!Καλώς σας βρήκα.
Είμαι νέος στο άθλημα (...έκλεισα τα 1α γενέθλια...).
Μετά τις συνηθισμένες κορτιζόνες, πήρα ιντερφερόνη που δεν άντεξε το συκώτι μου και είμαι 3 μήνες
χωρίς φάρμακο. Στον ένα αυτό χρόνο ήμουν σταθερός, χωρίς ώσεις. Εδώ και 15 μέρες κάτι καινούριο ξαναβγαίνει,
αλλά θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.
Μάλλον θα ξεκινήσω κάποιο φάρμακο μεταξύ φινγκολιμόδης και Tysabri και θα καταθέσω τις εμπειρίες μου.
Ελπίζω να σας βρήκα καλά κι όταν τα ξαναπούμε καλύτερα!
 #59664  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Τρί Σεπ 13, 2011 2:38 pm
Καλώς τον!
Φίλε και συνάδελφε arigo σου εύχομαι καλό κουράγιο και σύντομα να φύγουμε από την νόσο.
Είμαι και εγώ νέα, 2,5 χρόνια σ' αυτή (διαγνωσμένη 2 χρόνια) και κάνω κουράγιο, όπως όλοι.
Πιστεύω ότι είμαστε κοντά σε κάτι που θα μας κάνει καλά. Τί είναι αυτό δεν το γνωρίζω, το ψάχνω. Αλλά η διαίσθησή μου δεν έχει λαθέψει ποτέ.
Καλή παρέα έχεις εδώ, οπότε τα λέμε.

Α, και κάτι ακόμα, κλείνεις σε παρακαλώ την πόρτα γιατί ο συνωστισμός δεν μας αρέσει.
 #59673  από soulla
 Τρί Σεπ 13, 2011 3:15 pm
:greetings-waveyellow: καλως τον εύχομαι να μεινεις για πάντα ενος ετους :greetings-waveyellow:
 #59675  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Σεπ 13, 2011 3:19 pm
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :text-welcomewave: :text-welcomeconfetti: ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ !!!!
 #59683  από triton
 Τρί Σεπ 13, 2011 4:55 pm
Καλώς σε βρήκαμε Arigo,
εντύπωσή μου είναι ή αυξανόμαστε πολύ?
Μακάρι να είναι απλά ότι όλο και περισσότεροι μπαίνουν στο forum και όχι όλο και περισσότεροι παθαίνουν ΣΚΠ.
Τεσπα, εύχομαι οι συζητήσεις μας από δω και πέρα να είναι σχετικές με τη λήξη της ασθένειας και όχι για τις παθήσεις μας.

Συμφωνώ με το Αντιγονάκι, κι εγώ το νιώθω ότι είμαστε κοντά σε κάτι

Καλη δύναμη
 #59685  από maestro
 Τρί Σεπ 13, 2011 5:03 pm
Καλώς ηρθες φίλε!
Εύχομαι τα καλύτερα, και να προσέχεις με τα φάρμακα (ειδικά με τα καινούρια).
http://www.disabled.gr/lib/?p=38410
Δες το σχόλιο!!!
 #59690  από panos dreamer
 Τρί Σεπ 13, 2011 5:46 pm
:text-welcomeconfetti: Να εισαι καλα και μην χανεις το κουραγιο σου ολα θα φτιαξουν
 #59692  από Γιάννης
 Τρί Σεπ 13, 2011 6:19 pm
Γεια σου arigo
 #59698  από kate2002
 Τρί Σεπ 13, 2011 9:15 pm
γεια σου :greetings-waveyellow:

πριν δοκιμασεις οτιδηποτε, ψαξτο καλα.
σου ευχομαι τα καλυτεροτερα!
 #59703  από Μιμικαμ
 Τρί Σεπ 13, 2011 11:12 pm
Καλώς ήρθες κι απ'εμένα, καλή δύναμη και κουράγιο!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: