• ΤΕΛΟΣ TYSABRI

• Συζητήσεις για το φάρμακο Tysabri, (γνωστό και ως Natalizumab) για θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
Συζητήσεις για το φάρμακο Tysabri, (γνωστό και ως Natalizumab) για θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
 #59387  από GIOSAKIS
 Πέμ Σεπ 08, 2011 11:57 pm
Γεία σε όλους.
Με λένε θανάση έχω κάνει μόλις 51 εγχύσεις με το TΥSABRI που σαν ασθενής έλεγα οτι μου ταίριαζε απόλυτα.ΠΡΙΝ απο 1 ΜΗΝΑ έμαθα για την εξέταση που ανιχνεύει αντισώματα για τον JC VIRUS της ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑΣ.Την έκανα και ηταν θετική δηλ. έχω αυξημένη προδιάθεση για εγκεφαλοπάθεια.Έτσι σταματάω το ΤYSABRI KAI τρείς μήνες μετά την διακοπή του ίσως πάρω το νέο χάπι GILENIA.
WISH ME LUCK
 #59411  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 09, 2011 9:17 am
GIOSAKIS έγραψε:Γεία σε όλους.
Με λένε θανάση έχω κάνει μόλις 51 εγχύσεις με το TΥSABRI που σαν ασθενής έλεγα οτι μου ταίριαζε απόλυτα.ΠΡΙΝ απο 1 ΜΗΝΑ έμαθα για την εξέταση που ανιχνεύει αντισώματα για τον JC VIRUS της ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑΣ.Την έκανα και ηταν θετική δηλ. έχω αυξημένη προδιάθεση για εγκεφαλοπάθεια.Έτσι σταματάω το ΤYSABRI KAI τρείς μήνες μετά την διακοπή του ίσως πάρω το νέο χάπι GILENIA.
WISH ME LUCK
ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥ ......Καλη τυχη απο εδω και περα.......Να εισαι οσο καλυτερα γινεται :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: Και... :text-welcomewave: στην παρεα μας.....
 #59462  από arianne
 Σάβ Σεπ 10, 2011 12:22 am
ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ??
 #59471  από billios
 Σάβ Σεπ 10, 2011 9:41 am
Αννα τελικα εσυ τι αποφασισες για το τυσαμπρι!
 #59475  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Σεπ 10, 2011 10:37 am
billios έγραψε:Αννα τελικα εσυ τι αποφασισες για το τυσαμπρι!
ΜΑΝΤΕΨΕ...!!!...ΜΑΝΤΕΨΕ....!!!....Λες να αποφασισα να το κανω ?????....Οχι,βεβαια !!!Εδω και 3 χρονια,το εχω αποφασισει....Πριν ακομα να μου το προτεινουν :teasing-tease: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΩΣ,ΟΜΩΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ...!!! Εχω ραντεβου στο Γ.Κ......στις 17/10....!!!!! :violence-hammer: Με....λυπηθηκαν και μου το εκλεισαν για τοτε....Αλλιως....θα πηγαινε ακομη πιο μακρια.... :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ....!!! ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΑΣ.... :romance-kisscheek:
 #59495  από billios
 Σάβ Σεπ 10, 2011 12:10 pm
Ομορφαααα..
 #59498  από maestro
 Σάβ Σεπ 10, 2011 12:31 pm
GIOSAKIS έγραψε:...ίσως πάρω το νέο χάπι GILENIA.
WISH ME LUCK
Γεια σου φίλε,
Πρόσεχε με τα φάρμακα,
και το Gilenya δεν είναι και τόσο αθώο.
 #59551  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Σεπ 10, 2011 9:35 pm
GIOSAKIS έγραψε:Γεία σε όλους.
WISH ME LUCK
Θαναση !!! Μπορεις να μας πεις λεπτομερειες γι'αυτη την εξεταση ??? Μονος σου εμαθες γι'αυτην και αποφασισες να την κανεις ή σου το ειπε ο γιατρος σου ??? :greetings-waveyellow:
 #59553  από Μιμικαμ
 Σάβ Σεπ 10, 2011 9:54 pm
Και επίσης να συμπληρώσω στην ερώτηση της Αννας, αν σου την πρότεινε ο γιατρός σου,
την κάνεις πρις ξεκινήσεις το tysabri, ή κατά την διάρκεια?????

Αννα, στο ίδιο δίλημμα βρίσκομαι κι εγώ, τι να κάνω.....παρέτεινα το ραντεβού μου με τον γιατρό
για τον Νοέμβριο.....μήπως και καταλήξω κάπου....εντωμεταξύ η κατάσταση της υγείας μου,προχωρεί αργά μεν, αλλα δεν με ξεχνά.....να πάμε για ομαδική περιποιήση στο νοσοκομείο...
αλλα τι να μας κάνουν....αυτοί θα λένε τα δικά τους....κι εμείς τα δικά μας.....ομως η ms, δεν
μας χαρίζεται, ούτε μας ξεχνά, οσο και να λέμε ολα καλά...σου θυμίζει την ύπαρξή της ανα πάσα
στιγμή.... :violence-hammer: :violence-hammer: εσυ τελικά θα συνεχίσεις το bettaferon; ή
τι αλλο; :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #59569  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Σεπ 11, 2011 9:54 am
Μιμικαμ έγραψε:Και επίσης να συμπληρώσω στην ερώτηση της Αννας, αν σου την πρότεινε ο γιατρός σου,
την κάνεις πρις ξεκινήσεις το tysabri, ή κατά την διάρκεια?????

Αννα, στο ίδιο δίλημμα βρίσκομαι κι εγώ, τι να κάνω.....παρέτεινα το ραντεβού μου με τον γιατρό
για τον Νοέμβριο.....μήπως και καταλήξω κάπου....εντωμεταξύ η κατάσταση της υγείας μου,προχωρεί αργά μεν, αλλα δεν με ξεχνά.....να πάμε για ομαδική περιποιήση στο νοσοκομείο...
αλλα τι να μας κάνουν....αυτοί θα λένε τα δικά τους....κι εμείς τα δικά μας.....ομως η ms, δεν
μας χαρίζεται, ούτε μας ξεχνά, οσο και να λέμε ολα καλά...σου θυμίζει την ύπαρξή της ανα πάσα
στιγμή.... :violence-hammer: :violence-hammer: εσυ τελικά θα συνεχίσεις το bettaferon; ή
τι αλλο; :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!! Αυτο ειναι το προβλημα με μενα !!! Δεν με καλυπτουν πια οι ιντερφερονες !!! ΣΤΟ Ρεμπιφ,λεει,εκανα αντισωματα.....ξεκινησα μπεταφερον το Δεκεμβρη αλλα χειροτερευω...!!!Δεν ξερω,ουτε με ποιο τροπο να το κοψω...Ετσι κι αλλιως,γιατρος δεν ειμαι και ο,τι αποφασισω να κανω πρεπει να γινει μετα απο συζητηση με γιατρο !!! Που ειναι,ομως,ο γιατρος.....οεοοοοοοο....που ειναι???Κι εχω κι αυτο το :evil: τριδυμο :twisted: που ειναι σε εξαρση,εδω και μηνες !!!!Φρικη....θα με σκοτωσει αυτος ο δαιμονας.... :violence-hammer: Προσπαθησε να εισαι καλα :romance-kisscheek: