• ΚΕ.Π.Α.

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #59291  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 07, 2011 2:00 pm
xtal έγραψε:http://www.disabled.gr/lib/?p=41014
Θα ειναι για το καλο μας ????????....Μακαρι να βγω ψευτρα....αλλα.....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ... :violence-hammer: Νεες ταλαιπωριες μας περιμενουν!!!!!......Μερικοι απο μας θα πληρωνουν και χαρατσι....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ :angry-cussing: ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: ΑΜΕΣΑ !!!!!.....Χρονικη διαρκεια αναπηριας.....Ποια ειναι στη δικη μας παθηση.....???????????????????????????????????????????????????????????????????????????ΣΥΛΛΟΓΕ....ΕΤΑΙΡΕΙΑ....ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.....ατομων με σκπ....ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????????....ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.....?????...... :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
 #59296  από xtal
 Τετ Σεπ 07, 2011 3:46 pm
...κ εγώ αυτό νομίζω,δεν είναι για καλό μας
αλλά κ το πρηγούμενο σύστημα των ΑΥΕ είχε τα χάλια του!Ταλαιπωρία κ πάλι ταλαιπωρία!
 #59297  από xtal
 Τετ Σεπ 07, 2011 4:05 pm
Πριν απο 20 μέρες είχα πάει στη Νομαρχία στη Κηφησίας για να κάνω αίτηση για απαλαγή των τελών κυκλοφορίας
και ο υπάληλος( παλιός, τον θυμάμαι απ την Αχαρνών) μου είπε να περιμένω γιατί τον Σεπτέμβριο θα γινόταν οι ΚΕ.Π.Α. κ από εκεί θα έπαιρνα το χαρτί που ήθελα....
Ε, τώρα δε πάω εκεί αν δε με φωνάξουν για επανεξέταση γιατί φοβάμαι μην μου κόψουν κ τη σύνταξη..!
 #59300  από Κώστας
 Τετ Σεπ 07, 2011 5:26 pm
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει, με ποια λογική και σκεπτικό επανακρινόμαστε κάθε δύο χρόνια παζαρεύοντας το ποσοστό αναπηρίας μας, τη στιγμή που η πάθησή μας ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ, ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΙΜΗ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΡΑΔΕΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ) και μέχρι στιγμής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;.
Μήπως θα πρέπει να εξαιρεθούμε από αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία;
Ποιος θα το απoφασίσει αυτό;
Ας εξυγιάνουν τις περιπτώσεις "ανάπηρων μαϊμούδων" δίνοντας ονόματα στη δημοσιότητα κι΄ ας μας αφήσουν επιτέλους ήσυχους!
Ας μας περάσουν έστω μια φορά ακόμη επιτροπή και όταν διαπιστώσουν από τι πάσχουμε ας μας καλέσουν για επανάκριση ξανά, όταν με το καλό βρεθεί η θεραπεία
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ !!!!!!
 #59303  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 07, 2011 5:58 pm
Κώστας έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει, με ποια λογική και σκεπτικό επανακρινόμαστε κάθε δύο χρόνια παζαρεύοντας το ποσοστό αναπηρίας μας, τη στιγμή που η πάθησή μας ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ, ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΙΜΗ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΡΑΔΕΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ) και μέχρι στιγμής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;.
Μήπως θα πρέπει να εξαιρεθούμε από αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία;
Ποιος θα το απoφασίσει αυτό;
Ας εξυγιάνουν τις περιπτώσεις "ανάπηρων μαϊμούδων" δίνοντας ονόματα στη δημοσιότητα κι΄ ας μας αφήσουν επιτέλους ήσυχους!
Ας μας περάσουν έστω μια φορά ακόμη επιτροπή και όταν διαπιστώσουν από τι πάσχουμε ας μας καλέσουν για επανάκριση ξανά, όταν με το καλό βρεθεί η θεραπεία
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ !!!!!!
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: Ας ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....ΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ''ΚΑΛΑ''...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ....!!!! ΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.... :violence-hammer: ΚΑΙ....ξαναφωναζω.....ΣΥΛΛΟΓΕ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΚΠ....πού εισαι ?????ΕΤΑΙΡΕΙΑ....ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ κλπ....πού ειστε????????...Τι λετε για ολα αυτα....??? :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: Σταματηστε να μας ζαλιζετε με τα περι νεων φαρμακων....θετικης σκεψης....κλπ...ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ....!!!!!!!
 #59422  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Σεπ 09, 2011 11:36 am
Καινούριο όνομα επιτροπής . Να κοροιδέψω λίγο τον πόνο μου , και να αναρωτηθώ . Παρασκεύη 16 Σεμπτεμβρίου 2011 περνάω για τρίτη φορά ΑΥΓΕ για το γνωστό επίδομα .
Τις προηγούμενες δύο μαυ έδωσαν το ποσοστό αναπηρίας μεγαλύτερο του 67% και πήρα το επίδομα . Τώρα απ' ότι ακούω τα πράγματα είναι δύσκολα . Δεν πειράζει . Αφού σε κόβουν αυτό θα σημαίνει ότι υπαρχει κάπαια θεραπεία της νόσου, που εμείς οι πάσχοντες δεν την ξέρουμε . Που θα πάει όμως θα την βρούμε δεν θα τι βρούμε .
 #59439  από xtal
 Παρ Σεπ 09, 2011 12:10 pm
Γιώργο να μας ενημερώσεις οταν θα περάσεις..!
 #59455  από litsa
 Παρ Σεπ 09, 2011 7:52 pm
καλή επιτυχια Γεώργιε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #59717  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Σεπ 14, 2011 12:03 pm
Παιδιά οι ΥΓΕ ΙΚΑ για χορήγηση επιδόματος καταργήθηκαν .Αντικαταστάθηκαν από επιτροπές του ΚΕ.ΠΑ (Κέντρο πιστοποίησης αναπηρίας) . Τα πιατοποιητικά των γιατρών και οι διάφορες εξετάσεις ρέπει να είναι των τελευταίων τεσσάρων μηνών . Τα υποβάλεις πριν την εξέταση και για το αν είναι ικανοποιητικά το κρίνει παθολόγος ιατρός και η γραμματέας της επιτροπής σε ενημερώνει γραπτά . Οι διάφορες ιατρικές εξετάσεις και το χαρτί του γιατρού πρέπει να είναι των τεσσάρων (4) τελευταίων μηνών .
Σχόλιο κανένα , εμείς φταίμε για το ύψος του ελλείματος .Ρήση του διεθυντού αναπηρίας : αυστηρή τήρηση των παραπάνω θα σας απαλλάξει από ανώφελη ταλαιπωρία . Αυτά και εις άλλα με υγεία.