• ερωτηση οαεε

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #59176  από evaggelia12
 Δευ Σεπ 05, 2011 5:57 pm
ΧΑΙΡΕΤΩ ΞΑΝΑ!ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ
ΤΗΣ ΑΥΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 75%ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ.ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΗΕΦΩΝΗΣΩ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΒΕ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ!!!!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?
 #59443  από Nick.
 Παρ Σεπ 09, 2011 2:10 pm
Λογικά, θα πρέπει ενδοϋπηρεσιακά να σταλεί η γνωμάτευση από τη ΑΥΕ στον ΟΑΕΕ. Κατόπιν, ο ΟΑΕΕ θα σε καταχωρήσει στα κοιτάπια του ότι δικαιούσαι το εξωιδρυματικό, και τελικά, κάποια στιγμή, σε ένα μήνα? δύο μήνες? τρεις μήνες? δεν ξέρω, θα σου κατατεθούν τα χρήματα στην τράπεζα (Πειραιώς αν κατάλαβα καλά) αναδρομικά και θα σου σταλεί χαρτί που θα σε ενημερώνει και θα σου λέει πότε μπορείς να κάνεις ανάληψη. Η γνωμάτευση πρέπει να γράφει κάτω χαμηλά ότι κοινοποιείται στον ΟΑΕΕ. Δες το.
 #59581  από just67
 Κυρ Σεπ 11, 2011 2:47 pm
Καλησπερα σε ολους!μια ερωτηση... ποσο ειναι το επιδομα στον οαεε για την περιπτωση μας?το παιρνεις καθε μηνα η καθε διμηνο οπως στην προνοια?ευχαριστω.
 #59582  από Κώστας
 Κυρ Σεπ 11, 2011 2:57 pm
660.80€ και το παίρνεις κάθε μήνα.
 #59583  από just67
 Κυρ Σεπ 11, 2011 3:36 pm
Ευχαριστω πολυ!