• ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΑΣ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #59117  από kwstaskor
 Κυρ Σεπ 04, 2011 4:47 am
ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.
 #59120  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Σεπ 04, 2011 9:44 am
Η αποφαση που πηρες στα χερια σου ηταν η ''επισημη''???Με σφραγιδες,υπογραφες κλπ???...Γιατι δεν κανεις ενα τηλεφωνημα να τους ρωτησεις τι εχει γινει ????Κανονικα ,τα ταμεια,εχουν υποχρεωση να ενημερωνουν ΑΜΕΣΑ τους ασφαλισμενους για την πορεια της υποθεσης και να στελνουν καθε σχετικο εγγραφο !!!!!!!.....Δυστυχως ομως.....τις περισσοτερες φορες,δεν το κανουν....και θελουν κυνηγι...ΨΑΞΤΟ,λοιπον... :teasing-tease: Στη δικη μου περιπτωση,αφου περασα μεγαλη ταλαιπωρια με παραπομπες κλπ :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: ...ειχα και ενα μηνα επιπλεον καθυστερηση στην πληρωμη!!!!!!Ξερεις γιατι????Η αποφαση ηταν στο γραφειο του διευθυντη του υποκαταστηματος και εκεινος ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ.....!!!Χρειαστηκαν αμετρητα τηλεφωνηματα στη γραμματεα του με αρκετο βρισιμο...χρειαστηκαν τηλεφωνηματα στο υπουργειο εργασιας...στη διοικηση του ΙΚΑ...τους εκανα την τρελη...ζητουσα να μιλησω με τον υπουργο,με τον διοικητη κλπ.....Τελικα,με παρεμβαση μιας κυριας απο τη διοικηση (αγνωστης σε μενα) .......υπεγραψε το καθαρμα.... :angry-cussingblack:Μετα ειχα κι αλλα...να κλεισω ραντεβου για να πληρωθω....κλπ...κλπ...αλλα ειχε μπει η υπογραφη,τουλαχιστον!!!!!! ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ....ΓΙ ΟΛΟΥΣ !!!!!ΠΑΝΤΑ...ΠΑΝΤΑ...ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ.!!!!!!!ΠΑΝΤΑ !!!!!!Ανεξαρτητα απο την τελικη αποφαση !!! :greetings-waveyellow:
 #59127  από kwstaskor
 Κυρ Σεπ 04, 2011 2:54 pm
ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ 24 ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΗ "ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η Α/ΘΜΙΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ ΤΑΔΕ ΤΟΥ 2011 ΣΑΣ ΕΚΡΙΝΕ ΑΝΑΠΗΡΟ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 67% ΑΠΟ 1/5/11 ΕΩΣ 30/4/2013 ΛΟΓΩ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΘΗΣΕΩΣ.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ 24 ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ.
 #59143  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Σεπ 05, 2011 1:08 am
kwstaskor έγραψε:ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ 24 ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΗ "ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η Α/ΘΜΙΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ ΤΑΔΕ ΤΟΥ 2011 ΣΑΣ ΕΚΡΙΝΕ ΑΝΑΠΗΡΟ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 67% ΑΠΟ 1/5/11 ΕΩΣ 30/4/2013 ΛΟΓΩ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΘΗΣΕΩΣ.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ 24 ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ.
Λογικα , το μονο που χρειαζοταν ακομα ,ηταν η υπογραφη του διευθυντη !!!!!Γι'αυτο σου λεω ''ενοχλησε'' τους.... :greetings-waveyellow:
 #59299  από Κώστας
 Τετ Σεπ 07, 2011 5:02 pm
Κώστα, η απάντηση που πήρες δεν συνοδευόταν και από ένα ένταλμα με τα αναδρομικά που δικαιούσαι να εισπράξεις; Μ΄ αυτό το χαρτί πηγαίνεις στην τράπεζα 10 ημέρες από τη στιγμή που σου έρχεται η ειδοποίηση της παράτασης του επιδόματος και εισπράττεις τα χρήματα. Αν δεν σου έχουν στείλει τέτοιο χαρτί πάρτους τηλέφωνο να μάθεις τι γίνεται. Μην το καθυστερείς γιατί τα χρήματα αν δεν εισπραχθούν (συνήθως εντός έξι μηνών) επιστρέφουν στο ασφαλιστικό σου ταμείο κι΄ εσύ απλά μένεις με το .... στο χέρι, χωρίς να μπορείς πλέον να τα απαιτήσεις.
Η περίπτωσή μου είναι παρόμοια με την δική σου. Πέρασα επιτροπή στις 10 Ιουνίου και μόλις πριν από δύο ημέρες μου ήρθε η ειδοποίηση της παράτασης χορήγησης του επιδόματος (αμήν!) μέχρι το 2013, η οποία όμως συνοδευόταν και από το ένταλμα που σου περιγράφω παραπάνω.
Το ασφαλιστικό μου ταμείο είναι το ΤΕΒΕ αλλά υποθέτω ότι η διαδικασία είναι πρόμοια για όλα τα ταμεία
 #61383  από evaggelia12
 Παρ Οκτ 07, 2011 6:09 pm
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΕ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 75%ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ ΤΕΒΕ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΙΡΝΕΙ?