• apasxolhsh

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #2731  από mairi
 Σάβ Απρ 18, 2009 12:42 am
peripoy exo ena xrono poy den doyleyo kai apo thn mera ayth ola straba moy pane.stamathsa thn doyleia aythn gia kati pio xekoyrasto na bro na doyleyo mono to proi alla telika mes to agxos eimai kai sthn kleisoyra kai den moy kanei kalo na shmioso pos eixa xorisi kai ligo pio prin stamathso na doyleyo moy hrthan ola mazi kai akoma den exo synithisi.mporeite na moy peite pos pernate tis eleytheres ores sas ego exo arketes pantos :!: :x
 #2734  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Απρ 18, 2009 12:51 am
Γυμναστική, διάβασμα, μουσικές, ταινίες, βόλτες. Είναι αρχή ακόμα και δεν έχεις προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση. Κάνε λίγη υπομονή και μετά θα οργανωθείς και δεν θα σου φτάνει η μέρα :) .
Φιλιά
 #2736  από mairi
 Σάβ Απρ 18, 2009 1:10 am
sths boltes exoyme problhma den xero poy na pao h polh poy meno den exei kai polla pragmata na kano ase poy h files moy oles pantreytikan kai exoyn alles asxolies.tha synhthiso poy tha paei ta prota pente xxronia einai dyskola eyxaristo pantos mimika
 #2737  από LL--MM
 Σάβ Απρ 18, 2009 1:35 am
Κι εγώ είναι πολλά που προσπαθώ να κάνω, και που παντα μου άρεσαν, αλλά δεν πολυαντέχω... Κουράγιο, παντως, το να υπάρχουν διορίες μπορεί ν' αποδειχθεί θετικό, φτάνει να βρείς το ρυθμό σου, όμως το "Δεν αντέχω άλλο" είναι σοβαρό για να δείς τα κριτήρια που βάζεις η ίδια στον εαυτό σου, και το πόσο αξίζει τον κόπο να προσπαθείς για τον κάθε σκοπό :roll:
 #2738  από Dhmhtrhs
 Σάβ Απρ 18, 2009 9:08 am
Ρε μαιρη (συγνωμη για ρε) ποσο χρονων εισαι;εγω παντως δε μπορω να πω οτι τρελαινομαι απ τον ελευθερο χρονο, συνηθως δεν εχω, οταν εχω ειμαι εδω στον υπολογιστη, αλλιως παιδια σπιτι δουλεια πρωι βραδυ, κοιμαμαι απ τις 10 με 11 ακομη κι αν κοιμηθω και το μεσημερι.Το πρωι ομως απ τις 6 με 7 ειμαι στο ποδι.Παντως αν μπορεις να διαβαζεις κανενα βιβλιο θα ταξιδευεις απ το σπιτι σου χωρις εξοδα και κοπο.