• Flagyl κ ms

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #58817  από Ευτυχία
 Τρί Αύγ 30, 2011 7:16 pm
καλησπέρα παιδιά,
ελπίζω να σας βρίσκω καλά

σήμερα επισκέφτηκα γυναικολόγο για γενικό τσεκ απ κ φυσικά τεστ παπ

διέγνωσε " κολπίτιδα απο αναερόβια " κ μου έγραψε την αντιβίωση flagyl μαζι με κρέμες κλπ

το θέμα μου είναι οτι ως ψείρα που είμαι ... κ ψάχνοντας τις λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη αντιβίωση διάβασα το εξης :

"πρέπει να χορηγείται με προσοχή σε ασθενείς με ενεργά ή σοβαρά χρόνια νοσήματα του περιφερικού ή του Κ.Ν.Σ επειδή υπάρχει κίνδυνος νευρολογικής επιδείνωσης" ........

κ ερχομαι τώρα εγω για αλλη μια φορά μπερδεμένη κ ρωταω.... να τη πάρω την αντιβίωση ή ρισκαρω μια νεα ωση :roll: :? :?

p.s. ο γυναικολόγος μου σαφώς κ ξέρει το ιατρικό μου ιστορικό
αναρωτιέμαι........

κορίτσια εχει καμια σας παρόμοια εμπειρία ?

εχω μπερδευτεί :confusion-seeingstars:

help
 #58819  από Ευτυχία
 Τρί Αύγ 30, 2011 7:52 pm
αχ podikaki
σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

κάπου ειχα ξαναδει να αναφέρεσαι στην ομοιοπαθητική κ ομολογώ μου είχες κεντρίσει το ενδιαφέρον
συζήτησα σχετικα με τη φαρμακοποιό μου - η οποία παρεπιπτόντως εχει κ αυτη σκπ-
κ μου πρότεινε κ αυτή ομοιοπαθητική .. μου ελεγε οτι την εχει βοηθήσει πολυ στο θέμα μας
βεβαια με στελνει στην Αθήνα κ οχι Κρήτη
λεω ν'ανέβω σύντομα

αχχ
τι θα κάνω ομως με την αντιβίωση.. λεω να περιμένω λιγο ..να παρω κ τον νευρολογο αυριο ..να παρω κ τον γυναικολόγο να μου εξηγησει γιατι ενω γνωρίζει.. μου χορηγεί τετοιο φαρμακο... για μια εβδομάδα ειναι βεβαια μονο..αλλα ξερω κ γω...πολυ θελει η ωση για να μου χτυπήσει παλι τη πορτα??

:confusion-seeingstars:
 #58898  από Νικος
 Τετ Αύγ 31, 2011 6:56 pm
Ευτυχία μίλησες με τον γυναικολόγο? Μπορείς να κάνεις την ερωτησούλα όταν πας να πάρεις τα αποτελέσματα του test pap
-Καλημέρα γιατρέ διάβασα το και το τι παίζει? σε ποιες παθήσεις αναφέρεται?
 #58955  από Ευτυχία
 Πέμ Σεπ 01, 2011 5:22 pm
τελικά αναφέρεται εκτος των άλλων κ στη δική μας πάθηση ομως κ οι 2 - γυναικολόγος κ νευρολόγος - λένε οτι υπάρχει κίνδυνος μόνο μετα απο χρόνια χορήγηση κ οχι για 7 μερες που θα τα παρω εγω.. πφφ τι να πω
το ξεκίνησα ηδη..δε μπορω να πω οτι εχω δει διαφορά.. προς το παρόν.. εχω ό,τι συμπτώματα ειχα κ πριν..καμια ραγδαία επιδείνωση

σας ευχαριστώ :romance-kisscheek: