• ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #58640  από ΣΤΕΛΛΑ
 Πέμ Αύγ 25, 2011 7:38 pm
Γεια σε όλους είμαι νέα στην παρέα σας,καλώς σας βρήκα. Τα τελευταία δυο χρόνια ανακάλυψα(με ανακάλυψε..)αυτήν την ασθένεια.Ακόμα το ψάχνω(ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΜΥΕΛΩΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΟΣ)πιστεύω να το γράφω σωστά.Υπάρχουν εστίες στον εγκέφαλο,μουδιάσματα έντονα στα χέρια και πόδια,πονοκεφάλοι για πολλά χρόνια και έντονη κούραση.Έχω κάνει 3ήμερο σχήμα κορντιζόνης 2 φορές το τελευταίο 8μηνο(μετά απο νέα ευρήματα στην μαγνητική) καi για 20 ημέρες πήρα τα medrol.
Η επόμενη μαγνητική είναι προγραμματισμένη τον Οκτώβριο και ο γιατρός μου πιστεύει οτι πρέπει να ξεκινήσω προληπτική αγωγή.Πρέπει να αναφέρω ότι οι γνώμες μεταξύ των γιατρών είναι διαφορετικές.Τι έχω ακριβώς δεν ξέρω ακόμα.Αυτή είναι η ιστορία μου.
 #58643  από EFFIE
 Πέμ Αύγ 25, 2011 8:13 pm
ΣΤΕΛΛΑ έγραψε:Γεια σε όλους είμαι νέα στην παρέα σας,καλώς σας βρήκα. Τα τελευταία δυο χρόνια ανακάλυψα(με ανακάλυψε..)αυτήν την ασθένεια.Ακόμα το ψάχνω(ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΜΥΕΛΩΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΟΣ)πιστεύω να το γράφω σωστά.Υπάρχουν εστίες στον εγκέφαλο,μουδιάσματα έντονα στα χέρια και πόδια,πονοκεφάλοι για πολλά χρόνια και έντονη κούραση.Έχω κάνει 3ήμερο σχήμα κορντιζόνης 2 φορές το τελευταίο 8μηνο(μετά απο νέα ευρήματα στην μαγνητική) καi για 20 ημέρες πήρα τα medrol.
Η επόμενη μαγνητική είναι προγραμματισμένη τον Οκτώβριο και ο γιατρός μου πιστεύει οτι πρέπει να ξεκινήσω προληπτική αγωγή.Πρέπει να αναφέρω ότι οι γνώμες μεταξύ των γιατρών είναι διαφορετικές.Τι έχω ακριβώς δεν ξέρω ακόμα.Αυτή είναι η ιστορία μου.

Στελλα καλησπερα και καλως ορισες, κ εγω ψιλοκαινουρια ειμαι και στο Forum στη ΣΚΠ(2 χρονια κ εγω αλλα διαγνωσμενη σκπ κλπ).
Εδω σιγουρα παντως θα παρεις μεγαλη βοηθεια, απλα να ξερεις τουλαχιστον οσο αφορα την ΣΚΠ στον καθε ανθρωπο ειναι ολα πολυ διαφορετικα αλλα παραλληλα και αρκετα ιδια.
Ελπιζω να βρεθει τι εχεις κ σιγουρα ολα θα πανε καλα!!!
:text-welcomeconfetti:
:text-welcomeconfetti: :text-welcomeconfetti: :text-welcomeconfetti: :text-welcomeconfetti: :text-welcomeconfetti:
 #58644  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Αύγ 25, 2011 8:25 pm
Καλως ηρθες Στελλα :text-welcomewave: :text-welcomeconfetti: :text-welcomewave: Να τα λεμε :greetings-waveyellow:
 #58645  από kate2002
 Πέμ Αύγ 25, 2011 8:32 pm
γεια σου στελλα! :greetings-waveyellow:
 #58646  από kath
 Πέμ Αύγ 25, 2011 8:40 pm
Καλως ηρθες κ απο μενα ΣΤΕΛΛΑ,σου ευχομαι να πανε ολα οσο καλυτερα γινεται
 #58652  από billios
 Πέμ Αύγ 25, 2011 10:50 pm
Γεια σου στελλα κι απο μενα,αυτοι [οι γιατροι] νομιζουν οτι στην μαγνιτικη θα εμφανιστουν τα αρχικα Σ.Κ.Π για να σιγουρευτουν και να το ανακοινωσουν.Να εισαι καλα και να μην αγχωνεσαι οσο μπορεις
 #58655  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Παρ Αύγ 26, 2011 12:03 am
ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΩΣ ΩΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΝΙΤΙΚΗ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝΤΙΟ ΠΑΙΔΕΣ.ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ... ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ...ΠΑΛΙ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ...ΩΣΤΟΣΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΒΡΕΙΣ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ Σ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... ΕΔΩ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ. ΧΑΜΟΓΕΛΑ,ΔΑΚΡΥΑ.ΟΝΕΙΡΑ,ΕΛΠΙΔΕΣ.ΣΚΟΤΙΝΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ.... ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ.ΠΟΥ ΛΕΣ, ΚΡΑΤΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.....ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ .
 #58660  από maestro
 Παρ Αύγ 26, 2011 12:39 am
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!
 #58661  από Γιάννης
 Παρ Αύγ 26, 2011 8:33 am
Γεια σου Στέλλα
 #58666  από elenipir
 Παρ Αύγ 26, 2011 10:20 am
Γεια σου Στελλα κακως ηρθες να πω εγω με την σειρα μου σε αυτην εδω την σελιδα αλλα καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας !!!!!!!!
Παιδια ας κλεισει καποιος τελικα αυτη την ΡΙΜΑΔΟΠΟΡΤΑ :scared-eek: