Thor έγραψε:Ακριβως επειδη δε φταιμε γινεται η ολη φαση
διοτι αν δεν υπαρχουν λεφτα στα ταμια θα στερηθουν το επιδομα
και αυτοι που το δικαιουνται και το εχουν πραγματικα αναγκη
εστω και αν δεν αρκει και ειναι ενα κινητρο να βοηθα η οικογενεια τον αναπηρο
Τωρα σε ενα σημειο λεει οτι αν ειναι ταλαιπωρια να πας μπορεις να καλεσεις την αστυνομια ή τη δημοτικη αστυνομια για εξουσιοδοτηση ή να πας σε ενα κεπ για εξουσιοδοτηση που ειναι ποιο προσβασιμα τα πραγματα
Τελος σε ενα περιοδικο διαβασα μια συνεντευξη ενος αγγλου αναπηρου που ελεγε οτι και στην αγγλια χαλια ηταν τα πραγματα και εγιναν αγωνες για να φτιαξει η κατασταση συνεπως ας κοιταξει ο καθενας προσωπικα το μεριδιο ευθυνης του και ας μην τα περιμενουμε ολα ετοιμα.
Μεριδιο ευθυνης....εχω κι εγω,κι εσυ και οι αλλοι συνασθενεις...???????....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....!!!!!!!...Απλως,νοσησαμε,χωρις να το επιδιωξουμε ,φυσικα!!!!!!Εχουμε οικονομικες αναγκες και μαλιστα αυξημενες λογω της παθησης.....!!!!!!Ειμαστε χωρις δουλεια και εχουμε οικογενεια....!!!!!Δικαιουμαστε λιγα ψιχουλακια και οταν τα διεκδικουμε....μας ξεφτιλιζουν...!!!!Τωρα τελευταια ,αρχισαν παλι την περι ''αναπηρων μαϊμουδων" φιλολογια για να δικαιολογησουν τα νεα μετρα,τις νεες περικοπες....!!!!!ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΙΚΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...!!!!!!Μη τα ''καταπινουμε'' ομως κι εμεις ολα αυτα !!!!!Ξαναλεω...!!!!!Ας βρουν τους απατεωνες (μπορουν!!!!) κι ας δωσουν στη δημοσιοτητα τα ονοματα τους καθως και τα ονοματα των καθε ειδους κρατικων ''λειτουργων'' που τους βοηθουν και τους καλυπτουν !!!!!!!Εμεις που ''παμε με το σταυρο στο χερι'' δεν χρωσταμε τιποτα !!!!!!ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ....Υπαρχει οικογενεια που κραταει στο σπιτι αναπηρο ανθρωπο ,που εχει αναγκη ιδρυματος,μονο και μονο για να εισπραττει τα 660,80 το μηνα ?????????...Περιεργο δεν ειναι?????Τα εξοδα της φροντιδας ενος τετοιου ατομου...ξεπερνουν κατα πολυ αυτο το ποσο...ας μη πουμε και για την ταλαιπωρια της φροντιδας του,γενικα..........

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΑΝΑ!!!ΚΑΙ....(θα το πω,με ''κινδυνο'' να με αποκαλεσουν παλι ''Τσε Γκεβαρα''

)....ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

υγ.διαβασες αυτα που εγραψε η Κασσανδρα,για την περιπτωση της γιαγιας της???????