• Η πορνοστάρ, ο Ελληνάρας και το απόλυτο χάος...

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #56818  από Θεόφιλος
 Τρί Ιούλ 19, 2011 1:58 am
Αθήνα 18/7/2011- 09:30π.μ.

Νομαρχία Αθηνών,ώρα 9:30 π.μ.

Σε ένα από τα κλιματιζόμενα γραφεία που στεγάζονται σε κτίριο επί της λεωφόρου Κιφησίας, ξετυλίγει το ταλέντο της (άσχετο)... μία !!!πορνοστάρ!!!.... χωρίς πλάκα!!!, στο συγκεκριμένο γραφείο δεν γίνεται τίποτα,κοινώς είναι απολύτως άχρηστο. Η τσόντα - εργαζόμενη 40αρα, ξέρετε τώρα σιλικόνη βυζιά και χείλη- παίζει στον υπολογιστή ή είναι στο dickbook, την ίδια ώρα που έξω γίνεται της πουτάνας κυριολεκτικά.

Η τσατσά του μπουρδέλου (διευθυντής, νομάρχης ή όποιος είναι τες.πα.), κάλεσε τουλάχιστον 2000 άτομα την ίδια ημέρα- τα περισσότερα με σοβαρά προβλήματα υγείας - προκειμένου να πάρουν γνωματεύσεις ή κάτι άλλο. Έχω επισκεφτεί πολλές φορές δημόσιες υπηρεσίες τα έχω δει όλα, ωστόσο η σημερινή εμπειρία ήταν σίγουρα -Ελληνική και απίστευτη-. Λοιπόν, οι αγανακτισμένοι δημόσιοι, θέλησαν σε μία μέρα να ξεπετάξουν τον άτυχο (Ελληνάρα όμως) για να πάνε όλοι διακοπές.

Αποτέλεσμα... το πραγματικά αγανακτισμένο πλήθος, να κάνει ντου στα γραφεία, χαχαχα....ρε ντου λέμε... φωνές: ντουυυυυυυυυυυυυ... και τέτοια. Μέσα στο περιβόητο γραφείο στο οποίο εργάζονται 2 υπάλληλοι για 1000 άτομα ο καθένας, υπάρχει ένα μπατσάκι το οποίο φοβάται να εμφανιστεί. Όταν λοιπόν βγήκε το όργανο της τάξης στην πόρτα και πρότεινε στους Ελληνάρες να κάνουν μία σειρά, γιατί όπως είπε- ----ο κόσμος έφταιγε για αυτό που συνέβαινε----- τότε επικράτησε πανδαιμόνιο- τα κλασσικά-σπρωξίματα κλωτσιές, εγώ είμαι περισσότερη ώρα από σένα και τέτοια μαϊμουδίστικα κόλπα.

Όλα αυτά σε μία ιδρωμένη στοά χωρίς αποσμητικό, ότι πρέπει για λιποθυμία :obscene-hanged: .

Μετά από επικά βασανιστήρια -4 ωρών, μπήκα και εγώ στο γραφείο και διαπίστωσα ότι ο καθένας ήθελε το πολύ 30 δευτερόλεπτα (συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που απαιτείται για να φτάσεις στον υπάλληλο) για να πάρει ένα χαρτί!

Λίγο πολύ αυτά είναι γνωστά, ωστόσο νομίζω ότι δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά από όλους, καθώς αν δεν το ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις. Άλλωστε, είμαστε όλοι διαφορετικοί και βιώνουμε καθημερινά διαφορετικές καταστάσεις, άλλος γιατί πεθαίνει από την πείνα και άλλος γιατί του σκίστηκε το καλσόν.

Τέλος πάντων,για να μην το ξεχάσω, Όποιος μου ξαναπεί ότι είμαι απαισιόδοξος και πεσιμιστής (και αναφέρομαι σε ανθρώπους χωρίς προβλήματα υγείας, η απάντηση που θα πάρει εάν είναι απόλυτος, θα είναι "μιλάς εκ του ασφαλούς και είσαι (μεταφορικά) είτε τυφλός, είτε κωφός είτε μπογιατζής για να βάφεις την μαυρίλα και να καλύπτεις την βρωμιά στους τοίχους της πραγματικότητας".
 #56822  από Π.Μ79
 Τρί Ιούλ 19, 2011 10:03 am
Αγαπητέ Θεόφιλε, προφανώς η χτεσινή μέρα θα χαρακτεί σε όλους όσους πήγαμε.

Εγώ πήγα να κάνω αίτηση για να περάσω επιτροπή.

Αφού λοιπόν με στέλναν ο ένας στον άλλο, τελικά η σιλικονάτη τύπισσα είχε δίκιο και οι αιτήσεις γινόντουσαν στο δίπλα γραφείο, το 106.
Ο τύπος εκεί μέσα, ο πρόεδρος των γαιδουριών, επί 1 ώρα ανακάτευε το κακομοίρικο το freddo που κόντευε να κάνει χαρακίρι απ'τη ζαλάδα.
Δεν τον έφτανε που μου έλεγε ψέματα ότι δεν γινόταν η αίτηση σε εκείνο το γραφείο, όταν τελικά πήρα την αίτηση και άρχισα να τη συμπληρώνω, μου είπε ότι πρέπει να συμπληρωθεί σε άλλο γραφείο και απλά να ξαναπάω εκεί να την υπογράψει.

Δεν τον έλαβα υπόψην, ολοκλήρωσα την αίτηση, πήγα δίπλα του και του είπα απλά:

''Έχεις δεν έχεις 5 δευτερόλεπτα να υπογράψεις, αλλιώς θα στα σπάσω τα χέρια και δε θα έχεις χεράκια να ανακατεύεις τον σκατοκαφέ σου''.

Υπέγραψε αμέσως και μου είπε να μάθω να μιλάω καλύτερα.

Φεύγοντας του είπα: ''είσαι ο βασιλιάς των ζώων αλλά προφανώς δεν έχεις άτομα δικά σου με προβλήματα υγείας, γιατί όσο ζώον και αν είσαι, αυτούς δε θα τους ταλαιπωρούσες έτσι''.

Έκανα την αίτηση χτες 19/7/2011 και περνάω επιτροπή 19/4/2012.
Αιτήθηκα να πάρω ποσοστό για τα τέλη κυκλοφορίας που είναι να πληρωθούν το Δεκέμβριο.

Καλό ε?
 #56824  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 19, 2011 10:54 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :greetings-waveyellow: Θεοφιλε και ΠΜ79....ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ.....Αλλα αυτη η φρικη,αυτος ο παραλογισμος,αυτη η απαξιωση,οι προσβολες.....δεν συνηθιζονται.....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝ....Αλλα ποιος θα τους το δωσει ????ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ....Εχουν στρογγυλοκαθησει σε μια θεσουλα....που μαλλον με κ-λ-γλυψιμο την εξασφαλισαν, ας εκαναν σωστα τη δουλεια τους τουλαχιστον.....ΠΜ79!!!!!!...Καλα του ειπες του π----η!!!!! ( με κανουν να βριζω κι ολας...).......Συμφωνω με ολα οσα γραφετε και οι δυο....ειδικα με την τελευταια παραγραφο του Θεοφιλου......Αλλα.....ο χορτατος οχι μονο δεν πιστευει τον νηστικο....πουλαει και εξυπναδα απο πανω....ΚΟΛΑΖΟΜΑΙ...Αλλα κι εγω μπαινω στον πειρασμο να τους ''καταραστω''.....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....Πολλοι απ'αυτους ειναι ''καλοι Χριστιανοι''....οπου και οπως τους συμφερει....ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.....η υποκρισια ομως με αηδιαζει....ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΙΔΙΑ :romance-kisscheek: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #56830  από Γιάννης
 Τρί Ιούλ 19, 2011 1:41 pm
Εδώ ρε αχάριστοι, σας έχουμε ολόκληρη Πάμελα να σας εξυπηρετεί, ενώ θα μπορούσε να γίνει το λιγότερο πανελίστρια και να κονομάει γαμώ τα λεφτά κι εσείς, αγνώμονες παλιοανάπηροι, θα μας την πείτε κι από πάνω; Καθήστε ρε στ' αυγά σας με ησυχία, γιατί θα εισηγηθώ προσωπικά, τα αναπηρικά καρότσια από δω και πέρα, να κυκλοφορούν με τριαντάποντο δονητή πάνω στο κάθισμα, να δω τότε τι θα λέτε; Η πατρίδα περνάει δύσκολες ώρες και βασικοί υπεύθυνοι είστε ΕΣΕΙΣ και τα κωλοεπιδόματά σας ρε. Μας καταστρέψατε, άχρηστοι.

Ο ΥΠΕΡSUPERΝομάρχης

Ευτύχιος Τατσακώνης
 #56833  από βάλια
 Τρί Ιούλ 19, 2011 2:34 pm
Ήμουν κι εγώ εκεί...Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει όσες φορές κι αν έχω ταλαιπωρηθεί σε δημόσιες υπηρεσίες.Ότι κ να πω λίγο είναι.Ο Θεόφιλος νομίζω ότι περιέγραψε την εμπειρία αυτή πολύ καλά.
 #56838  από kate2002
 Τρί Ιούλ 19, 2011 3:33 pm
eλεος ρε παιδια! μονο τον εαυτο σας;;;;
εσεις μονο νομιζετε ταλαιπωρηθηκατε;;;;
εσεις σκασατε;;;
εσεις μονο ιδρωκοπησατε;;;;;;;
εσεις μονο στριμωχτηκατε;;;; εσεις μονο;;;;

τι να πει και η σιλικονη στα βυζια της τυπισσας μετα;;;;; :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #56842  από Θεόφιλος
 Τρί Ιούλ 19, 2011 3:59 pm
kate2002 έγραψε:eλεος ρε παιδια! μονο τον εαυτο σας;;;;
εσεις σκασατε;;;

τι να πει και η σιλικονη στα βυζια της τυπισσας μετα;;;;; :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

Αγαπητή kate2002, αναφέρομαι μονάχα μία φορά για την ταλαιπωρία που υπέστην προσωπικά, δεν αναφέρω πουθενά όμως ότι την τραγελαφική κατάσταση την έζησα μονάχα εγώ, απλά ήθελα να μοιραστώ αυτά που είδα. Δυστηχώς δεν είμαι μόνο για τον κώλο μου...πιστεψέ με, θα το ήθελα πολύ απλά έτσι είμαι.
 #56847  από kate2002
 Τρί Ιούλ 19, 2011 4:10 pm
Θεόφιλος έγραψε:
kate2002 έγραψε:eλεος ρε παιδια! μονο τον εαυτο σας;;;;
εσεις σκασατε;;;

Αγαπητή kate2002, αναφέρομαι μονάχα μία φορά για την ταλαιπωρία που υπέστην προσωπικά, δεν αναφέρω πουθενά όμως ότι την τραγελαφική κατάσταση την έζησα μονάχα εγώ, απλά ήθελα να μοιραστώ αυτά που είδα. Δυστηχώς δεν είμαι μόνο για τον κώλο μου...πιστεψέ με, θα το ήθελα πολύ απλά έτσι είμαι.
αγαπητε θεοφιλε, διακομωδισα απλα την "τραγελαφική κατάσταση" απο μια άλλη οπτικη γωνια, χωρις κρυφα υπονοουμενα για την ηθικη ή το χαρακτηρα κανενος. κοινως, έκανα πλακα. και μαλλον, εκανα λαθος. δυστυχως, κι εγω ετσι ειμαι.