Έχει δίκιο η Άννα Κακοφωνίξ!Δεν είμαι γιατρός,μια απλή νοσηλεύτρια είμαι αλλά αφού ζητάς την γνώμη μας και ακούγεσαι και τόσο απελπισμένος τότε πρέπει να σου πω ότι όλα αυτά μοιάζουν και ακούγονται σαν αγχώδεις εκδηλώσεις.Ίσως έχεις πιεστεί λίγο και ο οργανισμός σου αντιδρά έτσι εξαιτίας του στρες!Η έλλειψη B12 μπορεί να προκαλέσει κάποια μουδιάσματα αλλά σίγουρα όχι όλο αυτό το σωρό συμπτωμάτων που εμφανίζεις!Σταμάτα να διαβάζεις συνέχεια στο ίντερνετ,θα εμφανίσεις σίγουρα τα συμπτώματα από όποια ασθένεια πιστεύεις ότι έχεις!Αυτά είναι λάθη που τα έχουμε κάνει όλοι!Τυχαίνει να έχω κι εγώ έλλειψη της Β12 αλλά και αρκετές εστίες στην μαγνητική μου.Βέβαια είμαι αδιάγνωστη καθώς δεν πλοιρώ τα κριτήρια για διάγνωση...Τώρα σχετικά με την έλλειψη Β12 τρέφεσαι σωστά?Μήπως κάνεις δυσαπορρόφηση της βιταμίνης,δηλαδή για κάποιο λογο ο οργανισμός σου δεν την απορροφά?Προβλήματα στο στομάχι θα μπορούσαν να παίζουν ρόλο στην δυσαπορρόφηση.Και εννοείται ότι η έλλειψη της συγκεκριμένης βιταμινης φέρνει κόπωση και νεύρα,πολλά νεύρα...!!!Κοίτα λοιπόν να φτιάξεις τις τιμές της βιταμίνης και αν δεις και δεν ανεβαίνουν τότε η καλύτερη λύση είναι η έγχηση της ενδομυικά,δηλ. ενεσούλες!Σου εύχομαι να το αποφύγεις!