• ΑΥΕ ΕΡΩΤΗΣΗ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #56710  από evaggelia12
 Κυρ Ιούλ 17, 2011 12:56 am
ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΑΥΕ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ,ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ.ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΗ?
 #56711  από Π.Μ79
 Κυρ Ιούλ 17, 2011 3:14 am
Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, συμβαίνει πολύ συχνά αυτό και στον ΟΑΕΕ και στο ΙΚΑ και στις νομαρχιακές επιτροπές.

Ένας καλός μου φίλος πέρασε την επιτροπή και ο τύπος εκεί έγραψε: ΣΚΠ, περιπατητικός.

20 μέρες μετά, του δώσαν ένα χαρτί με την λέξη: ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ και χωρίς ποσοστό αναπηρίας.
Έκανε ένσταση και θα περάσει τη ΒΥΕ Μάρτιο του 2012. Καλά κρασιά.

Προφανώς, πρέπει να είμαστε τουλάχιστον καθηλωμένοι για να θεωρούμαστε άτομα με αναπηρία.

Εύχομαι σε σένα να γίνει το αντίθετο.
 #56713  από yparxo
 Κυρ Ιούλ 17, 2011 8:59 am
ΚΑΙ ΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ . ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΙΧΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΠΧ. ΔΕΝ ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΙ -ΔΕΝ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΕΊΤΑΙ- ΟΚΔ-ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝ (ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ ΣΦΥΡΑΚΙ) .ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΥΟ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.( ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ).ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΗΓΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 67% ΣΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ. ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ 67% ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ...
 #56736  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιούλ 17, 2011 5:35 pm
evaggelia12 έγραψε:ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΑΥΕ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ,ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ.ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΗ?
:doh: :doh: :doh: :think: :think: ......ΔΕΝ ΞΕΡΩ....!!!!!κανω πονηρες σκεψεις.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ..οταν παρεις την αποφαση...ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗ Γ Ν Ω Μ Α Τ Ε Υ Σ Η της επιτροπης....να δεις τι ''ειδαν'' αυτοι ,χωρις να σε εξετασουν!!!
 #56759  από evaggelia12
 Δευ Ιούλ 18, 2011 1:18 am
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ 5 ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΕΙΧΑ 3 ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ?
 #56763  από Π.Μ79
 Δευ Ιούλ 18, 2011 10:22 am
Έχουμε γράψει σε άπειρα σημεία στο φόρουμ, ότι δεν παίζουν ρόλο οι υποτροπές, ο αριθμός των εστιών κλπ κλπ.
Αυτό που παίζει ρόλο, είναι αν και τι κουσούρια έχεις αποκτήσει από τις υποτροπές.

Μάλλον, δυστυχώς, το πήρανε χαμπάρι και στις επιτροπές (ή το ξέραν από πριν αλλά δεν το λαμβάναν υπόψην) και βεβαίως το εκμεταλλεύονται με το να απορρίπτουν κόσμο.
Περίμενε πάντως το αποτέλεσμα να μην προκαταλαμβάνουμε την απόφαση, απλά να είσαι προετοιμασμένη και για το αρνητικό.
 #58805  από evaggelia12
 Τρί Αύγ 30, 2011 3:59 pm
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 75%.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΡΙΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...
 #58813  από kate2002
 Τρί Αύγ 30, 2011 6:19 pm
evaggelia12 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 75%.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #58815  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Αύγ 30, 2011 6:43 pm
kate2002 έγραψε:
evaggelia12 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 75%.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
ΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Ευαγγελια μου,η ταλαιπωρια σου δεν πηγε χαμενη :happy-cheerleadersmileygirl: ''Επεσες'' σε γιατρους που εκαναν το σωστο....!!!Ακομα και ενας φοιτητης της ιατρικης ξερει τι σημαινει σκπ....τι σημαινει ''ορθιος'' ασθενης με σκπ....Τα μελη των ΥΕ,ομως,συχνα το ''ξεχνουν''... :greetings-waveyellow: υ.γ......πού φτασαμε...το αυτονοητο να ειναι,για μας,μια σπανια ευχαριστη εκπληξη......