• australia ms

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #56512  από litsa
 Τρί Ιούλ 12, 2011 8:13 pm
μια φίλη μου εστειλε αυτά...
σε τι αναφέρονται??

http://www.youtube.com/watch?v=nA8G6_9i ... ure=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=29Z6dVBl ... ure=relmfu (my bit starts at 12 minutes)

http://www.youtube.com/watch?v=oS1KWPse ... ure=relmfu (in there a little bit)
 #56514  από LL--MM
 Τρί Ιούλ 12, 2011 9:35 pm
Eίδα τα πρώτα δύο και μισό, ή μάλλον και ένα τέταρτο: :shifty:

Στο 1, κάποιος δημόσιος υπάλληλος είπε ότι ΔΕΝ παίρνουν σκληρυντικούς, όμως προσπαθούν να βοηθήσουν αυτούς που έιναι ήδη μέσα, (Τι ευγένεια έχουν αυτοί οι υγιείς απέναντί μας, ε;;;) ΕΚΕΙΝΟΙ (οι σκπ δηλ.) όμως, δεν πρέπει να βλέπουν αυτό το γεγονός σαν "υποβιβασμό"... γεγονός είναι ότι τα ισοδήματα μειώνονται, διότι ΚΑΙ το μή ασθενές άτομο στην οικογένεια του σκληρυντικού σταματάει να είναι όσο ενεργό όσο πριν...

Στο 2, κάποιος λέει ότι κανει δουλειά από το σπίτι του και τι ωραία που είναι, ενω πριν ήταν στέλεχος σε εταιρια. Σε όσους ΜΕΝΟΥΝ σε τέτοιες θέσεις ΜΕΤΑ τη διάγνωση, εύχεται καλή τύχη...

Στο 3, ένας δικηγόρος λέει πόοοοσο θα βοηθήσουν τ'αφεντικά άν καταλάβουν ότι θα τους φύγετε, εφ' όσον ειστε ειδικευμένοι, αλλά εκεί σταματάει το βιντεάκι... :P :P :P

Παρακάτω λέει πόσο εξαρτάται η ασφάλιση του καθενός ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ, (πού έχει δηλαδή εισφέρει στις ασφαλειες των υπαλλήλων) και τις επιπτώσεις της σκπ στην ασφάλεια ζωής... μάλιστα θεωρεί του υπαλλήλους "σε καλύτερη θέση από τους εργάτες".,, :roll: Εδώ η διαφορά αυτή συμβαίνει σε κάπως μικρότερο βαθμό, αν μη τι άλλο, όσο μπορούμε να κρύβουμε τη σκπ, ενω εκεί πρέπει να το πεις μολις διαγνωστείς, ειδεμή είναι παραβίαση υποχρέωσης του εργαζόμενου (αυτό δε νομίζω να το λέει στο βίντεο, αλλά όλοι μας, σε όλη την υφήλιο, το παίζουμε μέχρι να είναι απολύτως ορατό...

Σόρυ, Λιτσάκι μου, κάπου δεν τα έχουμε ξανακούσει αυτά; Ούτε στο Αιγινήτειο να ήμασταν καλέ :roll: Μετά από τα τρία αυτά, δε θεώρησα απαραίτητο να συνεχίσω να τα βλέπω... "Αρκετόν τη Ελλάδα η κακία αυτής..." :(

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Ιούλ 13, 2011 11:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #56564  από litsa
 Τετ Ιούλ 13, 2011 10:58 am
και μόνο που μπηκες στον κόπο thanks!!

εγώ δεν τα ειδα καν... ζαλισμένη τόσο ήμουνα.... :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:

μιά απο τα ιδια δηλ..

φιλια !!!
 #56669  από Νικος
 Παρ Ιούλ 15, 2011 4:23 pm

Σε αυτό ένας τύπος περιγράφει πως έχει προσαρμόσει την ζωή του μετά την διάγνωση και τι ακριβώς σημαίνει για αυτόν η ΣΚΠ

Εδώ δουλειά-δικαιώματα-ευθύνες και η επικοινωνία με εργοδότες για τους υπαλλήλους.
Από την μέση και μετά επανεμφανίζεται ο τύπος από το πάνω βίντεο, πάλι καλά γιατί ο προηγούμενος θυμίζει δημόσιο υπάλληλο του ΙΚΑ

Λίγο πολύ μια απο τα ίδια εργασία-δικαιώματα
Στο τελευταίο βίντεο Λίτσα απαντάνε σε ερωτήσεις από το κοινό

Μια γενική ενημέρωση είναι όλα με έμφαση στην δουλειά, ειδικά για υπαλλήλους σε ιδιωτικές εταιρίες.
 #56679  από litsa
 Παρ Ιούλ 15, 2011 11:38 pm
αχ... εγώ δεν εχω καμιά διάθεση να τα βλέπω... όλα μου φαίνονται κάπως...

ευχαριστώ Νίκο :greetings-waveyellow:
 #56682  από Νικος
 Σάβ Ιούλ 16, 2011 9:38 am
litsa έγραψε:αχ... εγώ δεν εχω καμιά διάθεση να τα βλέπω...
Την καλύτερη δουλειά έκανες :text-goodpost: